1 Ağustos 2013 Perşembe

Mascarammaxx ı Biliyor musunuz?

Uzun zamandır  Güzellik ve  bakım  üzerine  gazeteciden bir dergi aldığımı hatırlamıyorum ya siz?

 Aslında çok severim dergi karıştırmayı değişik bir kokusu vardır ya o rengarenk dergilerin, o bile hoşuma gider,  ama  maalesef bir kaç yıl öncesine kadar okumayı sevdiğim  dergiler bir bir kapandıktan  sonra,  ben de birçoğumuzun yaptığı gibi sosyal medya ve web üzerinden merak ettiğim şeyleri,  özellikle güzellik ve bakım üzerine  tüm trendleri  takip etmeye başladım ve gördüm ki web yayıncılığı artık hiç de eskisi gibi değil , çok gelişmiş,  artık  yeni çıkan  ürünleri çıkar çıkmaz,  yani anında takip etmek,  güzellik ve   kozmetik üzerine   ne var ne yoksa hepsinden haberdar  olmak çok kolaylaşmış :)

 Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız,  söyleyeceklerim ilginizi çekebilir :)

Güzellik  sektörüne değişik bir bakış açısı getiren şahsen benim uzunca bir süredir takip ettiğim, ilginizi çekeceğine inandığım, güzellik ve bakım üzerine bir çok öneri sunan, yeni ürünleri hemen, anında güncel olarak bulabileceğiniz, çok renkli, (hatta biraz fazla renkli! ) bir  sanal güzellik dergisi olan Mascarammaxx dan bahsetmek  isterim.



Hep günceli yakalamaya  oldukça özen gösteren bir dergi bence Mascarammaxx:)

Karıştırınca göreceksiniz ki, güzellikten, estetiğe, burç yorumlarından, kozmetiğe, moda trendlerinden, sağlıklı  beslenmeye,  kadar her konu yer alıyor,  benim çok ilgimi çekti mesela hepsini bir arada bulabilmek.

Yeni bir ürün mü çıktı  anında Mascarammaxx da okuyabilirsiniz:)

Blogger' ın digital el kitabı gibi bir şey:)

Türkiye'nin önde gelen güzellik dergilerinin güzellik editörlerinin  önerileri  var mesela, okuması çok keyifli geldi bana:)

Sadece web sayfaları biraz fazla karışık  geldi bana, bir de  hangisi daha güncel çok anlayamıyor insan ilk etapta, ama baktım ki dergi zaten hep güncel:)

Aslında  itiraf etmem gerekirse içimden  söyle bir şey de  geçti, keşke  güzellik ve bakım üzerine yazan biz bloggerlar için de ayrı bir köşesi olsa ve her hafta bir blogger  arkadaş konuk edilse, ne güzel olurdu değil mi:)

Kısacası bence hepimiz için rehber olabilecek özellikte çok güzel bir digital dergi, gidin bir gezinin Mascarammaxx ı , bence seveceksiniz:)

Buradan siteye ışınlanabilirsiniz  TIK TIK

Sevgiler:)


3 yorum:

  1. Site güzel ve başarılı bizimle paylaştığın için teşekkürler.
    Ben elime dergi alıp okumayı o kokuyu içime çekmeyi seviyorum ama

    YanıtlaSil
  2. Bende dergi almayı,biriktirmeyi vs. çok severim ama son zamanlarda hiç fırsat olmuyor.Paylaşım için teşekkürler son zamanlarda en sevdiğim şeyler online dergiler oldu.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım,
    Bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim.
    İzlemeye aldım, Bana da beklerim,
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda tekrar görüşmeyi diliyorum.
    İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...