11 Eylül 2015 Cuma

Son Zamanlarda Bitirdiklerim

Mutlu Günler,
 
Uzuuuun zamandır, biten ürünlerimi paylaşmadığımı farkettim, ve bugün son zamanlarda kullanıp bitirdiklerimin videosu şimdi yayında:)
 


favori ürünler, biten ürünler, youtube videoları,


Ciddi ciddi, biten ürünlerimin ambalajlarını saklamak bende strese yol açıyormuş onu farkettim, çöplerimi biriktiyormuşum gibi geliyor zaten de öyle aslına bakarsanız, tuhaf geliyor bana bu durum, bu sebepten  zannediyorum bu son vitenler videom olacak...

Ancaaak elbette sizden devam et diye talep gelirse mutlaka yine biriktiririm, yine ürünler arasında  çok az makyaj ürünü var evet, onları bitirmek gerçekten çok zor, zaten far ve allık bitirdiğim görülmemiştir sanırım:) sadece kapatıcı ve fontöten makyaj bazı mascara gibi şeyleri bitirebiliyorum, sizde durumlar nasıl?


favori ürünler, biten ürünler, youtube videoları,


Eğer neleri kullanıp bitirdiğimi, memnun kalıp kalmadığımı merak ettiyseniz sizi kanalıma bekliyorum:)
 
Eğer videomu beğernirseniz beğen butonuna basmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın:)
 
Okuduğunuz için çok teşekkürler ve kocaman sevgiler:)

5 yorum:

  1. performans süper görünüyor öğle yemeğinden sonra kahvemi alıp seyredeceğim canım :-))

    YanıtlaSil
  2. izledim canım saçlarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. bayaa bayaa kozmetikle içli dışlı yaşıyorsunuz takibime istinaden. iki parfüm şişesi attım diye üzüldüm ben de geçen gün. abartmışım yahu.Sizden kozmetik dükkanı açacak kadar kocaman bir çöp çıkmış :) Allah arttırsın,kapitalist sistem kazansın :)

    YanıtlaSil
  4. Benimde aylardır bekleyen kocaman bir bitenler poşetim vardı.Geçtiğimiz akşam fotoğraflayıp en az üç yazılık 4/3'ünü attım.Hala fotoğraflanmayı bekleyenler varken ne kadar birikmiş bir düşün ://
    Şimdi merakla geçiyorum senin bitenler videona :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...