16 Nisan 2013 Salı

Prof.Dr Taylan Kümelinin Konuk Olduğu LPG cihazları Blogger Lansmanına gittim:)

Geçtiğimiz  hafta  cumartesi günü Vera Bilişim  tarafından, İnanır Group desteğiyle gerçekleştirilen, Yeni Nesil LPG  cihazları tanıtım lansmanına  davet edildim:) Üstelik  tanıtım toplantısı,   kendisini çok beğendiğim Taylan Kümeli'nin sunumuyla gerçekleşecekti,  kaçırırmıydım  tabiki HAYIR:)





Lansman, tertemiz güneşli bir havada, muhteşem manzarası,  özenli hizmeti, güleryüzlü çalışanlarıyla, Kuleli Yakamoz Restaurant 'da gerçekleşti, gerçekten mekana bayıldım bayıldım bayıldım:)









Katıldığım ilk etkinlik olması sebebiyle çok heyecanlı ve meraklıydım, mekana geldiğimde   kapıda Vera Bilişimden Sevgili Ebru hanım beni karşıladı, bu arada gerek Ebru Hanım,  Öznur  Hanım ve gerekse Ceren Hanım da bizlerle çok ilgilendiler   bu sebepten lansman çok samimi ve içten geçti bence, kendilerine çok teşekkürler:)







Oturacağımız yere geldiğimde Sevgili Taylan Kümeli'de gelmiş bizleri beklemekteydi, itiraf etmeliyim ki kendisini önce tanıyamadım, nedenine gelince   o kadar genç  dinamik, pozitif bir insan ki kendisi, gencecik kızların arasına karışıverince, bende blogger arkadaşlardan biri sandım önce çok geçmeden anladım tabiki kendisi olduğunu:)




Güzelmi güzel bir brunch eşliğinde Taylan Hanım bize Yeni Nesil LPG   cihazlarının  tanıtımını yapıp  beslenme üzerine bilgilerini paylaştı, ben uzun zaman önce LPG sistemini deneyen ve 8 seans uygulayan biri olarak az çok biliyordum cihazın özelliklerini ama tabi yeni nesil cihazlarla bu etki iki katına çıkarılmış, ayrıca yüze de uygulanabilir hale getirilmiş, o kadar çok etki alanı olmuş ki cihazın vadettikleri saymakla bitmiyor, neler mi:

Hedefli ve derinden incelme, Basen kıvrımlarını şekillendirme,Bilimsel kanıtlanmış şekillendirme, Acısız ve ağrısız bakım teknolojisi, Optimize bakım süresi, Selülit giderme, Bacak arası inceltme, Sarkık cildi toparlama,Yara izlerini giderme, Göğüs dikleştirme,Dudak dolgunlaştırma, Dudak çevresi kırışıklarını giderme, Popo şekillendirme, Göz çevresi kırışıkları giderme, Kan dolaşımını artırarak cildin beslenmesini ve toksinlerin atılmasını sağlama,Cildin yenilenmesine yardımcı olma, Bağ ve kas dokudaki yara iyileşmelerinde düzelme sağlayarak, Bel – boyun ağrısı.... Ne kadar  çok değil mi?....



Kendi adıma söylemem gerekirse ben yıllar önce girdiğim zaman, selülitlerimi gidermeyi hedef alarak girmiştim ve gerçekten çok olumlu sonuçlar almıştım, şimdi ise yeni nesil makinalar çok daha iddialılar.

Üstelik bölgesel şekillendirme ve zayıflamada  FDA onaylı tek  sistem oluşu LPG ye daha  da güven duymamı sağladı açıkçası.

Seans süreleri genellikle 35 dakika kadar ve  günaşırı uygulama yapılması uygun oluyormuş, yaklaşık olarak 6-8 seansta etkili sonuçlar alınabiliyormuş,  seansa girmeden önce makinaya özel bir giysiyi giymeniz gerekli, acı ise dayanılamayacak kadar değil, yaptırdığım için biliyorum, sert bir masaj yapılıyormuş etkisi yaratıyor bence, bol su içmek ise kırılan yağların daha kolay vücuttan atılması için çok gerekli, günde en az 3 litre su içmek gerekiyor.

Bu arada  söylemeden geçemeyeceğim tabi ki, İnanır Group İş Geliştirme Direktörü  Dilek Hanım bizlerle çok ilgilendi  gerek açıklamaları gerekse hoşsohpeti nedeniyle kendisine çok  teşekkür ederim.





İşte toplu halde çekilmiş resmimiz:)



Her şey,  yani organizasyon çok özenli ve güzeldi, tekrar tekrar teşekkür ediyorum emeği geçen herkese:)





Firmaya bize  yaptıkları çok özel jestleri için ayrıca teşekkür ediyorum,  hediye olarak  çok cici bir paket hazırlamışlar,   pakedin içinde Silky Food ayak maskesi, Shui Tu Crystal Gel Mask gibi birbirinden değerli hediyelerin yanı sıraaaa  paketlerimizin içinde 6 seanslık LPG hizmeti de bulunuyor  olması hepimizi çok mutlu etti,  ne kadar güzel düşünüp, deneyip gözlemleme fırsatı da tanımışlar bizlere, çooook çooook  teşekkürler:)



Tabi bu arada lansmanın benim için en güzel yanlarından biri de çok güzel insanlarla tanışmış olmamdı, çok mutlu olduğum bir gündü benim için, kimlerle mi  tanıştım:)



Nimo stylo, Sevgili Ceren ne kadar  pozitif enerjili, tatlı bir kız, çoook sevdim kendisini çok...

Nils Mum, Sevgili Nil in annesi:)  Yeşim, çok  zarif, çok güzeldi, yanyana  denk geldik kendisiyle:)

Serap tan, Ne kadar güzel, cıvıl cıvıl, pozitif, ayrıca çoook alımlı,  bakımlı:) en kısa zamanda görüşebiliriz umarım tekrar:)

Önce Kadın Sonra Anne,  Sevgili Melis, azmi müthiş, kendisine hayran olmamak elde değil, hikayesiniokumak için bloğuna bakmanızı tavsiye ederim,  ayrıca çoook pozitif, çok güzel, bizle gibi süslü püslü:) tatlı biri, bayıldım.)

Bal Gözlü Kız,  Sevgili Tuğçe, çoook sevdim kendisini, samimi, çok  pozitif, çok içten bir arkadaştı, yine görüşebiliriz umarım, ben çok isterim:)



Ojeler,  Sevgili Esra,  yine çok bakımlı,   cici bici bir kız Esra, ojelerine de bayıldım doğrusu:)

İstkazanbenkepçe,  Çook ama çok şirin,  çok tatlı, enerjisi yüksek bir kız, çok sevdim kendisini:)

 alternatifanne sitesinden  Tülay hanım da bizlerleydi, sıcak ve samimi sohpetinden ötürü teşekkür ederim kendisine:)

suicolour,  Sevgili Esra, kendisiyle son dakika sohpet etme fırsatımız oldu,  ama o da çok pozitif  çok tatlı biri, çok sevdim:)

Tanıştığımız fakat masalarımızın uzak kalması sebebiyle çok fazla sohpet edemediğimiz,  kendilerini çok okuduğum, çok  beğendiğim, sevgili  İlknurundünyasıbiricit  ve Sevdanın Dünyası ile inşallah bir dahaki buluşmalarda  daha fazla sohpet etme şansım olabilir :)

Herkese sevgiler:)



14 yorum:

  1. Canım Şebnemciğim, bu nazik sözlerin için nasıl teşekkür etsem azdır.. Çok mutlu oldum:) Ben de seninle tekrar buluşmayı inan çok isterim. Hep iletişimde kalalım güzel insan!

    Sevgiler kocamannn!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, tatlı arkadaşım, en kısa zamanda görüşmek ümidiyle:)

      Sil
  2. Ah o lansmana davet edilebilmeyi ne kadar çok isterdim :) hemde gündemimim ve postlarımın konusu selülit savaşları olduğu bu günlerde, ilaç gibi gelirdi:) Bir sürü bloggerlada tanışmak da bonusu.. Güle güle kullan cnm hediyelerini, yeni nesil lpg ler hakkında pek bilgim yok, doğumdan sonra bende 8 seans gitmiştim ama yıllar oldu. Seanslarda sonra bizleride mutlaka bilgilendir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah birdaha ki sefere, çok teşekkür ederiz, seanslara gideyim hemen postumu hazırlayacağım:)
      sevgiler:)

      Sil
  3. Gerçekten de son dakikalarda konuşma fırsatı bulduk ama çok memnun oldum ben de seninle tanıştığım için. Ben de senden aynı güzel enerjiyi aldım ve çok sevdim, umarım tekrar görüşürüz, uzun uzun sohbet ederiz :) Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en kısa zamanda görüşürüz tatlım, sevgiler:)

      Sil
  4. ben de seninle tanıştığıma çok sevindim taze blogger yanında kıdemli kaldığıma da sevindim itiraf ediyorum bir anda kıdemli oluverdim:)))
    Bu arada orada da demiştim çıtır bir Barbie gibisin tütütütü maşallah
    Görüşmek üzere:))
    Not: Gülerken resim çekmişsin izninle kullanmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, canım benim o senin güzelliğinden, çok tatlısın sende, çok sevdim seni:)
      Tabiki kullanabilirsin tatlım, en kısa zamanda görüşmek üzere:)

      Sil
  5. ooh ne güzelmiş; mekan güzel, hediye güzel, Taylan Kümeli'den bilgi almak güzel, yeni arkadaşlarla tanışmak güzel.. :))

    YanıtlaSil
  6. memnun oldum bende tanıstığımıza :) uzakta kaldık konusamadık bı dahakıne yakında oturalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveeet Bricitcim seni o kadar zevkle okuyorum ki, çok da beğenerek elbette, umarım bir daha ki sefere yanyana denk geliriz:)
      sevgiler:)

      Sil
  7. sevgili şebnem o kadar güzel dostluklar edindim ki dama taşı gibi bir oraya bir buraya gitmekten seninle çok konuşamadık ama anneler günü etkinliğinde seni ihmal etmeyeceğim söz.
    sevgilerimle
    ilknur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknurcum anneler günü etkinliğini merakla ve heyecanla bekliyorum:)

      Sil
  8. Çok güzel bir gündü iyiki tanıştık canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...