2 Haziran 2014 Pazartesi

Flormar Color Madness Serisi İle Ruhundaki Renkleri Özgür Bırak ! Ben Bıraktım:)))

Son zamanlardaki Favori markalarımdan Flormar geçtiğimiz hafta ansızın raflarda yerini alan  yepyeni bir koleksiyonla daha karşımızdaydı....
 
Marka bizi bu kez  Color Madness serisiyle  iyice şaşırttı...
 
  Geniş ürün yelpazesi ve  yaz makyaj trendlerini birleştirmiş, eğlenceli, renkli ve ilgi çekici  bir koleksiyonu beğenimize sunmuş.
 
 


Bu koleksiyonda Terracotta farlar, renkli maskaralar,   lipstick, çılgın takma kirpikler bulunuyor.




Koleksiyonu incelemeye öncelikle farlardan başlayalım istiyorum ne dersiniz, zira benim en çok beğendiğim  ürün bu  oldu...



Yukarıda   firma tarafından bana  gönderilen  iki rengini görüyorsunuz, fakat koleksiyonda  bence birbirinden güzel 12 adet bulunuyor. Ürünler o kadar pigmentliler ki, kuru bile kullansanız rengini hemen veriyor, ayrıca ürün  ıslak  uygulamaya da müsait ki ben terracotta farları ıslak uygulamayı çok seviyorum hem hiç tozutmuyorlar, hem renkler çok belirgin oluyor hemde içeriğindeki simler dağılma yapmıyor. 
 




Renklerin kuru  olarak uygulanmış swatchları aşağıdaki gibi, görüldüğü üzere bir hayli pigmentli...




Gelelim rengarenk Crazy Looks Mascaralara:)  




Mascaraların  yukarıda gördüğünüz neon yeşili  ve  siyahı  bana gönderilmiş, ama seride  Canlı renklerden oluşan  turuncu, açık mavi, saks mavisi,  siyah ve pembe renkleri  bulunuyor ve bu maskaralarla  tüm bakışların üzerinize çevrileceğine kesin gözüyle bakıyorum:)))
 
Aşağıdaki fotoğrafa bakınca sizce de öyle değil mi?



 
Yapı itibariyle bir hayli yoğunlar,  siyahı benim için biçilmiş kaftan, dolayısıyla çok sevdim,  hem yoğunluk,  hem hacim, hemde uzunluk veriyorlar, ama renkleri itibariyle kullanmanın cesaret isteyeceği kesin:)



Sizi bilmiyorum ama ben bu kirpiklerle dışarıya çıkamam zannediyorum:) evet çok eğlenceli, değişik makyajlara da açık bir insanım ama tabi bu renk bir hayli dikkat çekici,  aslına bakarsanız rengi  sevdim tam bir neon yeşili,  far olsa mutlaka kullanırdım diye düşünürken mascara olarak değil de far olarak uygulamayı denedim pek güzel olmadı çünkü ürün dağıtılmıyor haliyle,  sonra  eye liner olarak kullanabilir miyim acaba diye bir denemek istedim ve aşağıdaki sonuç çıktı ortaya:)




Bence yaz ayları için oldukça ideal oldu, üzerine aynı renklerde tişört ile kombinlediğimde ise oldukça  beğendim:)




Evet kabul ediyorum mascara olarak bir çoğunuzun denemekten çekineceği bir renk ama ya eyeliner olarak kullanılsa, bir şans vermez misiniz?
 
Nasıl uyguladığıma gelince, herhengi bir eyeliner fırçasını mascara şişesinin içine daldırabilir yada fırçasından rahatlıkla ürünü alıp uygulayabilirsiniz. Ben sevdim, bu renk eyeliner arayanlara, yada hazır yaz gelmişken eğlenceli makyajlar yapmak isteyenlere güzel bir alternatif olabilir bence...
 
 
Serinin en çok sevdiğim ürünlerinden biri de Twist up Lipstick’ler  oldu, kremsi  yapılarının yanı sıra oldukça kalıcılar, bu tarz ürünlere göre oldukça pigmentliler, rengini hemen veriyorlar,  bendeki rengi mauve, ama seri de 12 farklı renk seçeneği bulunuyor, ben bu tarz ürünleri kullanım kolaylığı olması açısından çok seviyorum, mutlaka diğer renklerine de bakacağım... 


Rujun dudağımdaki duruşunu aşağıda görüyorsunuz, bir hayli pigmentli bir ürün gerçekten, içeriği  sebebiyle dudağı besleyici özelliği de bulunuyormuş.
 



Aşağıda isebu  ürünlerle yapılmış bir makyajımı görüyorsunuz,  cesur kadınlar için yaratılan bu serinin en dikkat çeken ürünlerinden biri de hiç kuşkusuz  cesur kirpikler...
 
 Seride üç farklı tasarımı  bulunan bu kirpikleri normal hayatınızda kullanmanız çok zor ama   özel parti ve gecelerde  kullanabilir ve  içinizdeki çılgınlığa ayak uydurabilirsiniz:)




Seri bende bir hayli şaşkınlık yaratmış oldu, flormar kendini geliştirmeye ve trendleri yakalamaya devam ediyor, favori markalarım arasında sağlam bir yer edinme yolunda ilerliyor:)

Uzun Lafın kısası mutlaka göz gezdirmeniz gereken bir seri olduğunu düşünüyorum, ben diğer renklerine de bakmak için en yakın zamanda bir Flormar mağazasına uğramayı düşünüyorum.
 
Siz bu seriye bir şans verecek olanlardan mısınız yoksa klasik çizgisinden vazgeçmeyecek olanlardan mı?
 
Ürünleri BURADAN uzun uzun inceleyebilirsiniz.
 
Fikirlerinizi bekliyorum gerçekten:)

 


 



11 yorum:

  1. kirpiler çok tatlı durmuş :) ayrıca yeşil rimeli eyeliner olarak kullanma fikrine bayıldım ki mükemmel durmuş, benim aklıma hiç böyle yaratıcı fikirler gelmez bir köşede kurur giderdi herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler, eyeliner çok canlı duruyor, sürümünde de hiç zorlanmadım tavsiye ediyorum:)

      Sil
  2. Eyeliner olarak mükemmel durmuş ya bayıldım kuzucum:) Rimel olarak ise çok topak topak olmuş :(

    YanıtlaSil
  3. Göz makyajına bayıldım! :)
    Turuncu far çok güzel gözüküyor. :)

    YanıtlaSil
  4. Allah'ım bu ne güzelliktir,maşallah ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim, ne kadar tatlısınız, bakan gözlerin güzelliğinden:)

      Sil
  5. Eyeliner fikri süppeeer çok yakışmış ♡

    YanıtlaSil
  6. makyaj harika olmuş bende bayıldım bu seriye bol bol da alışverişini yaotım.Bu tarzda cok iyi durmuş aynı ürünlerle yaptığım çılgın makyajıma bakmak isterseniz http://ezgimakeupbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...