1 Temmuz 2014 Salı

Bölüm 1 Evet Yaptırdım! Gözaltı Işık Dolgusu TEOSYAL Redensity II Uygulamamı Op.Dr. Fatih Dağdelen Yaptı:)


Uzuuuun zamandır yaptırmayı düşündüğüm,  en ince ayrıntısına kadar  araştırdığım, son günlerde oldukça popüler olan gözaltı ışık dolgusu  TEOSYAL Redensity II   yi sonunda  bende yaptırdım!



Bazılarınızın aaa ne gerek vardı dediğinizi duyar gibiyim,  ama bazılarınızında ilgisini oldukça fazla çekeceğine eminim,   fotoğraflardan  bazılarınızın farketmediği,  fakat benim çok rahatsız olduğum yaş  ve genetik faktörlere bağlı olarak özellikle göz altlarımda morluk, çukurluk ve kırılmalar bulunuyordu ve bu beni inanın çok rahatsız ediyordu, adeta takıntı yapmıştım.


İşlem öncesindeki göz çevremi görüyorsunuz...


Gözaltlarımdaki  beni bir hayli rahatsız eden morluk ve en önemlisi çukurlukları  görebiliyor musunuz?

Bu noktada belirtmeliyim ki  gözaltına işlem yapmanın ne denli riskli olduğunu okudukça öğrendim ve gözaltlarıma  dolgu yaptırmaya karar verdikten sonra hangi markanın kullanılması gerektiği belliydi,  çünkü her dolgu gözaltı ışık dolgusu değildi ve  bunun patentini almış tek bir marka vardı o da TEOSYAL Redensity II .

Bunu  öğrendikten sonra ürünü Türkiye ye getiren firma olan Seltek Estetik Çözümler'ın Pazarlama Müdürü Tatlılar tatlısı Gülben Hanım ile iletişime geçtim, bu arada söylemeden geçemeyeceğim daha önce de kendisiyle tanışıklığımız olan Gülben Hanım  bana hemen dönüş yaptı,  o kadar tatlı  enerjik hoşsohbet biriyle karşılaştım ki anlatamam size:) kendilerinden   bana bir doktor önerisinde bulunmalarını rica ettim onlar da  bana hayatımda rastlayabileceğim en pozitif enerjili, bence en yeteneklilerden, hastasını rahatlatabilmeyi kolayca başaran  doktorlardan biri olan ve  medyadan kendisine oldukça aşina olduğumuz Sevgili Fatih Dağdelen e yönlendirdiler...



Randevu günümü merak ve heyecanla beklemeye koyuldum, aklımda birçok soru vardı fakat  Gülben Hanım benim aklımdaki tüm soru işaretlerini gidermişti, için rahat bir şekilde  günü geldiğinde  İstanbul Fulya'da ki DORA Hastanesi'nin yolunu tuttum...

Bu arada Fulya'da böyle bir hastane olduğunun hiç farkında değildim, 16 branşta hizmet veren alanında oldukça başarılı ve isim sahibi  doktorlardan oluşan bir kadrosu bulunan bir yer burası, kadın doğum, ortopedi, diş Hekimliği, göz sağlığı, Çocuk hastalıkları gibi bir çok branş var özellikle gülüş estetiği konusunda yaptıkları çok ilgimi çekti gerçekten,  birkaç yıl önce  o konuda da fazlaca araştırma yapmış, son anda yaptırmaktan vazgeçmiştim...

 Konumuza dönecek olursak eğer  sosyal medyada da haklarında bir çok olumlu yazı okuduktan sonra gönlüm yüzde yüz rahat bir şekilde gittim oraya:) 

İşlem öncesinde doktorum bana uygulamayı en ince ayrıntısına kadar örnekleriyle anlattı, hastalarının öncesi ve sonrası görüntülerini inceledik birlikte sonrasında ise bu işlem için benim uygun bir aday olduğunu söyledi zaten bende bu cevabı bekliyordum açıkcası..




Kendimi usta ellere teslim ettiğimi bildiğimden bu açıdan rahattım, bu noktada şu söylemeliyim ki doktorunuza güvenmeniz ve elektriğinizin tutması çok mühim bence, doktorunuz eğer size güven verdiyse ve güzel olacağınızı düşünüyorsanız, içinizde en ufak tereddüt bulunmadan o koltuğa yatıyorsanız sonuçta güzel oluyor:)



Uygulamayı tüm ayrıntılarıyla yazmak istiyorum çünkü yaptırmayı düşünenlere gerçekten ışık tutmasını arzu ediyorum.

İşlem öncesinde Fatih Bey bazı hastalar üzerinde uygulamanın nasıl değişiklikler yaptığını da gösterdi,  sonuçlar inanılmazdı, gözaltı ışık dolgusu yada Teosyal ın diğer  bölgeler için olan dolgularını yaptıran hastaların uygulamalarını paylaşıyorum sizlerle,ben çok şaşırdım açıkçası sizinde  ilginizi çekeceğine eminim...






Sonuçlar Harika değil mi?



Bu resimde sıfır makyajlı halimi görüyorsunuz:) Özellikle göz altlarımdaki çukurluğa dikkat çekmek isterim...



İşleme geçmeden önce Fatih Bey yüzümün işaretlemelerini yapıyor:)

İşlem öncesinde herhangi bir  anestezik krem sürmedi doktorum,  gerek olmadığını belirtti, bu konuda endişelenmememi özellikle istedi, anestezik krem sürmekle sürmemek arasında  hiçbir fark olmadığını iletti, fark olmadığını daha iyi anlayabilmem açısından  bir tarafa sürmeyi  diğer tarafa sürmemeyi teklif etti, tamam dedim, orayı uyuştururken hafiften çok az acı duyuyorsunuz ama inanın çok az, diğer tarafa  da direkt olarak uygulamayı yaptı, veeee inanın arada hiç fark yoktu, uyuştururken verdiği acı kadardı duyduğum acı...

Aşağıdaki resimlerde uygulama yapılırken görüyorsunuz, bir taraftaki çukurluğun daha fazla olduğunu söyledi, ki bende bunu hep farkediyordum,  o tarafa bir miktar daha fazla enjekte etti  asimetriyi düzeltebilmek adına.


                                     

İşte burada ve diğer tüm resimlerde  cidden hiç canım yanmadı, sizi temin ederim:)


 




Bu arada hemen belirtmek istiyorum ki yüzümde gördüğünüz diğer işaretlemeler için beklemede kalın, bu yazı dizisi devam edecek:)


1-2 dakika süren işlem sonrasında gülerek koltuktan kalktım, ağrı yada sızı hiç bir şey yoktu, hemen aynaya bakmak istedim ve aynada  anında görülebilen bir etki vardı, beni rahatsız eden o çukurluk  tamamen yok olmuş ve dolgu malzemesi nedeniyle morluklar sorun olmaktan çıkmıştı benim için:)


Bu fotoğrafta ise işlemden 1 dakika sonrasını görüyorsunuz, çukurluklar belirgin şekilde yok olmuş durumda...

Operasyon sonrasında herhangi bir iritasyon, şişme yada morarma yada hassasiyet, kızarıklık hiç bir şey yaşamadım, işlem sırasında ve sonrasında da hiçbir acı hissetmedim bunları özellikle belirtmek istiyorum...


Aşağıdaki fotoğraflarda işlemin üzerinden 12 gün geçmiş halini görüyorsunuz, etkilerini görebiliyormusunuz ? çukurluklar tamamen gitti, gözaltı morluklarımda bayağı azaldı, concealer ı artık morlukları kapamak için değil göz çevreme aydınlık vermesi için kullanıyorum:)




Bu fotoğrafı özellikle gün ışığında çektim, dolgunun bana kalırsa gün ışında etkileri daha büyük şekilde gözlemlenebiliyor, bu benim için ne demek biliyor musunuz? Artık daha az  hatta bazen hiç gözaltı kapatıcısı sürmemek ,  daha az makyaj demek:) 



                                                   
Küçücük bir effect insanı ne kadar değiştirebiliyor ve kendini iyi hissetmesine sebep olabiliyor, operasyondan sonra kimse bunu yaptırdığımı anlamadı tek dedikleri  üzerimde bir güzellik gelmiş olduğu:)



                                       Harika  bir şey bu, o kadar mutlu etti ki beni...

Bu uygulama bir çok kişide tek seansta işlevini görüyor ancak bazen bazı hastalarda ufak rötuşlar gerektirebiliyormuş, bana gerek olacak mı bilemiyorum ama buna doktorum karar verecek...

Estetik operasyonlara sıcak bakmayan yada  canı yanacağından korkan ve işlemden sırf bu yüzden vazgeçen yada acaba memnun kalır mıyım, işe yarıyor mu diye düşünen  herkese umarım yazdıklarım faydalı olmuştur, belli bir yaşa gelmiş ve  doğallıktan sapmadan ufak değişimler yaşamak isteyenler için şiddetle öneriyorum, belli bir yaş derken bu herkese göre elbette değişiklik gösterecektir fakat önemli olan kişinin  kendini mutlu ve iyi hissetmesi diye düşünüyorum...


                                Öncesi                                                   Sonrası

Bu arada eğer gözaltı  ışık dolgusu yaptırmaya karar verecekseniz şunu bilmelisiniz ki  TEOSYAL Redensity II bu işi yapabilen özel formüle sahip tek ama tek markadır, Doktorunuzdan ısrarla bunu isteyin,  çok fena şeyler duydum ve okudum, zira göz altı çok çok hassas bir bölge olduğundan sonradan üzüleceğiniz şeyler yaşamayın!

Bana bu konuda her şeyi sorabilirsiniz tüm samimiyetimle yanıtlamaya çalışırım, buradan sormak istemezseniz mail de atabilirsiniz seve seve yanıtlarım...

Ayrıca ürün hakkındaki detaylı bilgiyi de aşağıya eklemek istiyorum:

Teosyal Redensity II” Göz Altı Işık Dolgusu göz altı morluk, halkalanma ve kırışıklık problemlerine tek seferde yardımcı oluyor.

Türkiye’de SELTEK tarafından temsil edilen TEOXANE Laboratuvarları, “Teosyal Redensity  II  Göz altı  Işık  Dolgusu” ile bir ilke daha imzasını attı. Hyalüranik asit içerikli dolgu alanında uzmanlaşan TEOXANE Laboratuvarı’nın üst düzey bilim adamları tarafından iki yıl süren Ar-Ge çalışmasıyla geliştirilen “Teosyal Redensity II”, gözaltı morluk, halkalanma ve kırışıklık problemlerinin giderilmesine ve cildin uzun süreli yeniden yapılandırılmasına yardımcı olmaktadır.

“Teosyal Redensity  II - Göz altı Işık Dolgusu”, gözaltı morluk, şişlik, halkalanma ve kırışıklıklarına çözüm sunan, devrimsel bir ürün. Her iki kişiden birinin yaşadığı gözaltı morluk ve torbalanmasının nedeni genelde genetik olarak belirtilir fakat alerjik reaksiyonlar, alkollü içecekler, yatış pozisyonu (karnınızın üzerine yatmak gibi) veya uyku düzensizlikleri, bu durumu artırıcı unsurlardır.

Göz bölgesi her yöne kolayca gidebilen özel bir yağla çevrilidir ve bu yağ olan bölge “septum” adı verilen doğal bir bariyer sayesinde konumunu muhafaza edebilmektedir. Septum, genetik nedenlerle ve yaşa bağlı bir artışla, yağ torbası tarafından ileri doğru itilir.  Yaş ilerledikçe yüzdeki kemik yapısı inceldiğinden, kemik de doğal olarak bu durumda geriye doğru hareket eder. Bunun sonucunda da göz bölgesinin altında boşluk ve gölgeler oluşur. Bu güne kadar tek işlemle tüm bu sorunları kapsayabilecek bir çözüm bulunamamıştı. Ancak, Teoxane Laboratuvarları uzun süren etkili Ar-Ge çalışmaları sonucunda “Teosyal  Redensity  II - Göz altı Işık Dolgusu”  ile bu problemleri giderebilmeyi başardı.

Kalıcılığı 1 ile 1,5 yıl arasında değişen “Teosyal Redensity II”nin TEOXANE Laboratuvarı tarafından yapılan klinik araştırmalarda 2.500.000 üzerinde enjeksiyon uygulandı. Sadece 15.000 uygulamada 1 kişide hafif kızarıklık ve morarma görüldü ancak bu durum 72 saat sonra kayboldu.
“Teosyal Redensity II”nin içeriğinde, cildin yapı taşlarından hyalüronik asit, cildi yeniden yapılandırma kompleksi  8 amino asit, 3 antioksidan, mineral ve vitaminler ile hasta konforu için lidokain bulunmaktadır. Hyalüronik asit vücudumuzda doğal olarak bulunmakta ve derin tabakalarında su tutarak cildimizin hidrasyonunu iyi bir düzeye getirmeye hizmet etmektedir. Bu güçlü nemlendirici ajan, yaş almayla birlikte azalmaya başlar. Bu nedenle, cilt kurur, zayıflar ve kırışıklıklar ortaya çıkar. Teosyal işte bu zamanla azalan hyalüronik asidi cilde geri veriyor.  Ayrıca çalıştığı bölge, giderdiği problemler ve uzun süre kalıcılığı ile de farklılık yaratmakta. Teosyal ürünleri insan vücudunda bulunan bir bakteriden elde edilmektedir. Yani insan vücuduna uyumludur.  Bu da “Redensity II” yi diğer tüm piyasada bulunan dolgu maddelerinden ayırmaktadır.

Beni o kadar çok tatmin eden bir uygulama oldu beni öyle mutlu etti ki, size bunu tarif edemem, uygulamanın etkisi 12-18 ay arasında devam edecek, bir daha yaptıracak mıyım kesinlikle evet,  yine Sevgili Fatih Bey'in  uygulamasını isterim çünkü kendisinden ve DORA Hastanesinden bir hayli memnun ve mutlu ayrıldım, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum:)

 Sevgili Gülben Hanım size de çoook teşekkürler:)

Uygulamayı yaptırmak isterseniz eğer, fiyat aralığı uygulamaya  göre değişiklik gösteriyor fakat 300 EUR civarında olduğunu söyleyebilirim.

Daha önce de belirttiğim gibi önümüzdeki günlerde yaptırdığım başka minik estetik operasyonları  da  uygulamalı olarak tüm ayrıntısıyla  bloğumda okuyabileceksiniz :)

Takipte kalın...

Kocaman Sevgiler:)


48 yorum:

  1. şebnemcim harika görünüyorsun

    YanıtlaSil
  2. Haha süper göz altı dolgulular klubune hoşgeldin şekerim. Benim etkisi biraz azaldı tekrar yaptırsam mı diye düşünmekteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum tatlım, senin zaten heryerin güzel, düşünme düşünme:)

      Sil
  3. muhteşem olmuş, çok istiyorum bu uygulamayı ben de, maliyeti nedir acep:) Bir de sadece gözaltına mı yapılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, maliyeti değişiklik gösterebiliyor fakat 300. eur civarinda diyebiliriz, bu ürün sadece göz altları için özel geliştirilmiş, başka yerlere başka dolgu malzemeleri uygulanıyor.

      Sil
  4. göz altı torbalarında işe yarıyormu bu yöntem acaba? güle güle kullanın çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef gözaltı torbalarını aldırmak gerekiyormuş.., çok teşekkür ediyorum..

      Sil
  5. Süper yaa zaten güzeldin canım dagada güzelleşmişsin ve anlatım harika olmuş bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürler tatlım:) çok tatlısın sende:)

      Sil
  6. zaten yaşından oldukça genc görünüyorsun, şimdi daha da gencleşmişsin. harika canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibelciiim çok teşekkür ediyorum tatlıcım:)

      Sil
  7. Şebnem'cim, gerçekten fark etmiş, sonuç bir harika!!! Sorum şu, botox yaptırınca mesela, 6 ay sonra yinelemek gerekiyormuş. Bu ışık dolgusunun da etkisi zamanla azalıyor mu, yoksa kalıcı bir uygulama mı?

    Öperimmm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım çok teşekkürler bebeğim, aynen botox gibi bu da fakat süresi daha uzun 12-18 ay arası sürüyor etkisi, yaptıracak mıyım? kesinlikle evet.

      Sil
  8. Sonuç harika bence! Bence sende sonuçtan gayet memnunsundur gibime geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet fazlasıyla memnunum hemde:)

      Sil
  9. bence dolgunuzu bırde ağladıktan sonra bir görün gözaltınız nasılda kat kat olacak...

    YanıtlaSil
  10. Çok hoş olmuş güzel bir sonuç ama sonrası nasıl canım hala memnuniyetin devam ediyor mu ?

    YanıtlaSil
  11. Ben 20 yaşındayım ama göz altımda istemediğim şekilde fazla olan Çukur ve morluk var. Kilo kaybettikten sonra Oluşan şeylerdi açıkçası. Yaşım gereği gereksiz diyebilirsiniz ama insanların sürekli yorgun musun hasta mısın demeleri moralimi bozuyo. Burada mail adresiniz yoktu olsaydı eğer oradan maille iletişim kuracaktım ama cevap verirseniz sevinirim çünkü ışık dolgusuyla ilgili Aklımda baya bi soru var ve çevremde yaptıran kişi de yok buradan sizinle iletişim kurabilirsem sevinirim, iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altlarına bu uygulamanın uygun olup olmamasına dr karar veriyor açıkçası yaşa bağlı bir durum değil bu seni çok iyi anlıyorum, çukurlukları belirgin seviyede gideriyor ama morluklar konusunda doktor ne derece faydalı olacağını açıklayacaktır sana. Sevgiler.

      Sil
  12. Hem ışık dolgunuz hem de detaylı yazınız muhteşem olmuş.
    Yukarıda Adsız bir arkadaş " birde ağladıktan sonra görün, dolgunuz kat kat olacak" yazmış ağladıktan sonra herhangi negatif bir durumla karşılaştınız mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım gerçekten

      Sil
  13. Muhteşem olmuş ...

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Şebnem hanım ücreti ne kadar?

    YanıtlaSil
  15. Merhaba sebnem hanim.Dolgunuzu guzel gunlerde kullanin;) kirisikliklara da iyi geliyor mu bi duzelme oluyor mu acaba? bir de kendi yagimizla da oluyor mu bu islem.cvp alabilirsem sevinirim.bende iki hafta sonra bir uzmana basvurmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gözaltı çok farklı, kesinlikle kendi yağınızla olmaz, bir sürü komplikasyon olabilir, sadece redensity uygulatın bence gözaltlarınıza.

      Sil
  16. 15 yaşındayım yaptırabilir miyim sizce ve bunu tekrarlamak gerekiyor mu 300 euro ne kadar yapıyor

    YanıtlaSil
  17. benim gözaltım daha çok morluk var gösterilenlerden ne yapmam gererkiyor genetikte az çok

    YanıtlaSil
  18. benim gözaltım daha çok morluk var gösterilenlerden ne yapmam gererkiyor genetikte az çok

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, emziren annelere uygulanabilir mi? Bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  20. mükemmel olmuş :) cilt derisi ince, deri altı damarları fazla belirgin bir tip olarak küçüklüğümden beri muzdarip olduğum şey bu gözlerimin altındaki morluk/kızarıklıklar. ne kadar kapatmaya çalışırsan çalış bir türlü ciltle bütün durmuyorlar, en kısa sürede Fatih beyden randevu alacağım sanırım.

    Sevgiler,
    Ece

    http://perishcope.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  21. Merhabalar Şebnem hanim yayinladiklarinizi okuduktan sonra dora hastanesini aradım suan nisanliyim seneye düğünüm var göz altimda kırışıklıklar ve çukurlar mevcut inanin canimi cok sıkıyo sizce nezamn yaptırmaliyim 😔

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar Şebnem hanim yayinladiklarinizi okuduktan sonra dora hastanesini aradım suan nisanliyim seneye düğünüm var göz altimda kırışıklıklar ve çukurlar mevcut inanin canimi cok sıkıyo sizce nezamn yaptırmaliyim 😔

    YanıtlaSil
  23. Merhabalar,
    Cok guzel olmus. Kardesim dugunu icin 1 seferlik yaptirmak istiyor. Ama sonra yaptirmayacak. Suresi doldugunda eski halinden daha bir gorunum olmasindan korkuyor. Sizin fikrinizi almak istedim. 1 seferlik yaptirmanin bir mahsulu olurmu acaba? Yanitiniz icin simdiden tesekkurler. Cok sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Merhaba, yazilarinizdan aldigim güvenle dün fatih beye ışık dolgusu yaptirdim. Bende morarmalar oluştu, ayrica enjekte edilen madde öbek öbek belirgin duruyor,,,bu durum sizdede olmusmuydu acaba

    YanıtlaSil
  25. Insan neye inanıp inanmayacagini şaşırıyor artık :(

    YanıtlaSil
  26. iki foto arasında bi fark göremedim :((( birinde gözünüzü kısmışsıınz ötekinde kısmaşıssınız o yüzden kırışıklık gitmiş gibi duruyor o kadar. umarım hakikatte iyidir memnunsunuzdur.

    YanıtlaSil
  27. Ben yaptırdım 1000000 kere pişmanım aynen öbek öbek duruyor verilen dolgu maddesi😢😢😢

    YanıtlaSil
  28. Ben yaptırdım 1000000 kere pişmanım aynen öbek öbek duruyor verilen dolgu maddesi😢😢😢

    YanıtlaSil
  29. reklam içinmi onca emek? hiç mi bir dezavantajı oluşmadı sende?

    YanıtlaSil
  30. Merhaba benim yasim 18 ama cocuklukyan beri genetik olarak gozumun alt ve kapaginda damarlar asiri derecede belli genetik oldugu icin kremler fayda etmedi sizce yaptirmalimiyim birde yasim cok genc mi birde fiyati cok pahalimi ne kadar yardimci olursaniz cok sevinirim bu dertten cok fazla muzdaribim

    YanıtlaSil
  31. Sakın yaptırmayın, hiç bir faydası yok. Para tuzağı.

    YanıtlaSil
  32. Sebnem selam, elmacılık kemiği üzerinde şişlik olmuşmuydu? olduysa şişlik ve sarı görüntü ne zaman gitti

    YanıtlaSil
  33. Şebnem merhabalar ürünler bende sivilce yaptı sence neden böyle oldu ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...