12 Haziran 2015 Cuma

Doğadan İlham Alan Elidor'dan Yeni Bir Seri

Mutlu Günler

Saçlarım konusunda ne kadar hassas olduğumu sanırım artık biliyorsunuz ancak saçlarıma  tahmin ettiğinizden çok daha az zaman ayırabildiği mi biliyor musunuz?

elidor - saç kırıkları - güçlü saçlar için


Günlük koşuşturma, ev, iş , çocuklar, blog, o kadar çok zamanımı alıyor  ve beni yorgun düşürüyor ki, peki ya saçlarım, onlar yorulmuyor mu sizce?


Ailemizin markası Elidor  işte tam da bu nokta da doğanın enerjisini de yanına alarak  imdadımıza yetişiyor ve yeni bir seriyle kalbimizi çalmaya çalışıyor.



Bu seri doğadan ilham almış. Doğanın bitmek tükenmek bilmeyen  enerjisi ile  doğal özleri birleştirerek   canlı ve dirençli saçlar için ayrı, güçlü saç uçları için  ayrı iki  seri çıkarmış.



Canlı ve dirençli saçlar için olan seride 5000 yıl önce keşfedilmiş olan geleneksel Çin tıbbında çok önemli bir yere sahip olan tüm vücudu güçlendirdiğine ve canlandırdığına inanılan aynı zamanda  anti-aging özellikli ginseng  bulunuyor ki, ben açıkçası buna bayıldım, çünkü bu güne kadar ginseng içeren her üründen memnun kaldım, çok güvendiğim bir bitki, benim saçlarımda güçsüz  ve cılız olduğundan harika bir seçenek oldu, seride şampuan, saç kremi, ekspres bakım spreyi ve 7/24 şekillendirici bakım kremi olmak üzere dört farklı ürün bulunuyor.



Elidor Diğer seride ise  güçlü saç uçlarını hedeflemiş, içeriğinde  her türlü işleme maruz kalıp yıpranan, kırılmaya müsait yorgun saç uçlarını onaran  angelica kökü bulunuyor, diğer bir adıyla melekotu, uzak doğudaki tüm tedavi edici bitkisel karışımlara eklenen mucizevi bir bitki  her derde deva dedikleri türden, doğadan ilham alan bu seride  şampuan, saç kremi ve  ekspres bakım spreyi bulunuyor.

Her iki seri de  saçların doğal güzelliğini ortaya çıkarmak,  çağımızın en büyük sorunlarından  olan yorgunluk kavramını saçlardan silmek için geliştirilmiş, daha canlı,  dirençli  ve doğal saçlar hepimizin    arzusu, neden bir şans vermeyelim?

Ben ürünleri kullanmaya başlayalı 2 hafta oluyor, ve gerçekten değişim beni de şaşırtmaya başladı, saçları kesinlikle ağırlaştırmayan, mükemmel kokan, doğal  özlerle zenginleştirilen  harika bir  seri olmuş, yakında upuzun ve gür saçlarla karşınıza çıkarsam sakın şaşırmayın:)


Sizde  doğanın enerjisiyle kökten uca beslenen, canlı ve dirençli, güçlü saç uçları için Elidor  u deneyin:)



http://widget.boomads.com/tracking/?code=f4a574748d0f4fb7a24ddbcaa37961f5
" width="0" height="0" style="display:none">

1 yorum:

  1. I'll try to stick at it though, Formula 41 Extreme I'm just avaricious that the blackout and weakness is traveling to carelessness or I will not acquire the adeptness to administer on my plan on Monday.PDASmart is a bossman in Apple iPhone repair.http://www.supplements4help.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...