8 Temmuz 2015 Çarşamba

Homify ile Yatak Odası Dekorasyon Fikirlerini Keşfedelim...

Mutlu Günler,

Dekorasyona her zaman meraklı oldum, çeşit çeşit ev aksesuarları, minimalist mobilyalar, aydınlık ve ferah mekanlar hep çok ilgimi çekti...

Bugün yeni bir keşfimden bahsetmek istiyorum size,  yepyeni ,trend  ve zevk dolu fikirler sunan aslında online bir dergi ve yepyeni  Dekorasyon  alternatifleri sunuyor bize...


Concepto Taller De Arqui/homify
 
Dekorasyona birazcık meraklı iseniz site de kendinizi kaybediyorsunuz adeta.

Biliyorsunuz youtube kanalıma bu ara ağırlık veriyorum, daha fazla içerik üretmeye çalışıyorum, bu anlamda izleyicilerin ilgisini çekebilecek, göze  hitabeden ama aynı zamanda işlevsel makyaj masası arayışındayım bir süredir.



Aslına bakarsanız evlenirken aldığım yatak odamızı değiştirmek niyetindeyim videolarımı da  yatak  odamda çektiğim için  bir an önce bu eski mobilyalarımdan kurtulup daha zevkli, işlevsel ve aydınlık mobilyalara bakınıyorum daha doğrusu onlar ilgimi çekiyor.

İşte tamda bu arayışta iken Homify deki birbirinden güzel  fikir ve mobilyaları es geçemedim.

Aşağıda sitede bulduğum bir kaç modeli paylaşmak istiyorum sizinle.

    İndeksa İç Mimarlık/homify

Stilinizi belirleyin alternatifler önünüze gelsin,  binlerce fotoğraf arasından tarzınıza uygun olanı gözünüze çarpanı bulun, üstelik bir çok dekorasyon fikri de edinebilirsiniz.




Ben bir kaç tanesini size göstermek istiyorum, aralarından seçim yapmam konusunda yardımınıza ihtiyacım var sanırım, bir çek tarz arasında gidip geliyorum,     minimal sade bir tasarım mı olmalı yoksa, daha romantik bir tasarım mı?

                   JP.4 Artwood/homify
                           
Fikir vermesi açısından  bir kaç örnek ekledim ki hem site konusunda hemde  trendler konusunda bir fikir alışverişinde bulunabilelim, örneğin yukarıdaki yatak başına eklenmiş ahşap detay ne kadar farklı durmuş öyle değil mi?


Camera da letto / homify

Renklerle oynamayı da bir hayli  seviyorum örneğin yukarıdaki gibi sıkıcı olabileceğini düşündüğümüz gri tonlarının yanında lila obje ve detaylar  ne hoş olmuş, odayı ne kadar değiştirmiş  öyle değil mi?

    Mahir Mobilya/ homify

Romantik yatak odaları da çok hoşuma gidiyor açıkçası, üstelik mobilya dallı güllü kumaşların ekleniyor oluşu çok hoşuma gitti, acaba minimalist sade tarzımı bırakıp özüme mi dönsem:) 

    Architoria 3D /homify

Böyle bir oda da sanırım mışıl mışıl uyunurdu, ne kadar huzur verici, imkanım olsa sanırım böyle bir oda yaratmayı çok isterdim...

İşte böyle, eğer sizde yüzlerce  dekorasyon fikri arasında sörf yapmak, ufkunuzu genişletmek istiyorsanız Homify çoook güzel bir seçenek şiddetle öneriyorum.

Beni okuduğunuz için çok teşekkürler ve kocaman sevgiler:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...