25 Nisan 2016 Pazartesi

Golden Rose Highlighter Stick Aydınlatıcı

Mutlu Günler,
 
Gün geçmiyor ki  gururumuz türk markaları yeni bir ürün daha çıkarmasın,  hızlarına bazen ben bile yetişemiyorum, ee tabi bu durumdan oldukça hoşnut olduğumu da söylemem gerekir:)
 
Son zamanların benim için en favori markası Golden Rose oldu, yeni çıkan likit  mat rujları, ice chic oje serisi, primerları  hepsini yazmak istiyorum burada...
 
 
golden rose, aydınlatıcı, highlighter,

Bugünün konusu ise  yeni çıkan stick şeklindeki highlighterlar. İlk gördüğümde ister istemez Nars ın aynı  yapıdaki multiple lerine benzettim ve sanıyorum  ürünü bilen herkes benzetmiştir, özellikle bendeki  bright gold rengi Nars ın Copagabana sına çok benzetilmekte, hatta muadili olarak gösterilmekte, o konuya da değinmem gerekirse, bence çok andırıyor ama aynısı değil,  dokusu ve kalıcılığı farklı, tam bir muadil olmasa da bence iş görür nitelikte...

golden rose, aydınlatıcı, highlighter,

                                                                         Rengi Bright Gold

Ürünün kullanmı oldukça pratik, elinize değdirdiğinizde yağ gibi kaymıyor ama makyajınızı bozacak kadar da bastırmanız gerekmiyor,  zamanla  birikme yapmıyor, ürünü barmaklarınızla uygulamak en güzel sonucu veriyor bana kalırsa.
 
 Bendeki rengi 01 Bright gold ,tam bir şampanya rengi,  sürdüğünüzde  pasparlak dursa da bu sizi korkutmasın  elinizde  ürünü dağıttığınızda daha doğal bir görüntü oluşturuyor, hatta benim gibi  biraz fazla ışıltıdan hoşlanıyorsanız fazla doğal bulabilirsiniz:)

golden rose, aydınlatıcı, highlighter,

Ürünün fiyatını düşünürseniz bence kesinlikle aldığınıza pişman olmayacağınız bir ürün,  ancak kalıcılık konusunda bazılarımız için yeterli gelmeyebilir, ama dediğim gibi ürünün stick yapıda olması nedeniyle, pratik bir şekilde çantanıza atıp çıkabiliyorsunuz, diğer toz  yada compakt yapıdaki ürünler için  bunu yapamıyorsunuz, yanınıza fırça da almanız gerekiyor falan filan uzun iş...


golden rose, aydınlatıcı, highlighter,
 
Yukarıdaki fotoğrafda gördüğünüz gibi oldukça doğal bir bitişi var, ıslak görünümlü makyajlar için de oldukça ideal bir ürün, toz yapıda olmadığından daha ıslak ve sağlıklı bir görünümü var... 
 

golden rose, aydınlatıcı, highlighter,
 
Özellikle yaz aylarına çok yakışacak bir ürün, kesinlikle tavsiye edebilirim:)
 
Siz denediniz mi, peki sevdiniz mi, benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
 
Sevgiler.

6 yorum:

  1. E.l.f'in bu tarz bir ürününü kullanıyorum ve çok memnunum :) Golden rose son zamanlarda çok güzel ataklar yapmaya basladı :)

    YanıtlaSil
  2. çok kalıcı bulmadım ama seviyorum güzel bir ışıltısı var bence .-))

    YanıtlaSil
  3. Bende de 02 numaralı olanı var,kalıcılık yüksek değil ama onun dışında doğal duruşu ve pratik bir ürün olması fiyatını da göz önünde bulundurunca oldukça güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  4. Aynen senin gibi fazla pırıltılı aydınlatıcı seven biri olarak bana da fazla doğal geldi bitişi, o yüzden, formunu çok beğenmeme rağmen almak istemedim :) Ama doğal makyaj sevenlerin çok seveceğini düşünüyorum! Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  5. bende kikonun aydınlatıcısına bencettim ama bu sarı alt tonlusu ve mutlaka bakacagım duruşu çok doğal çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu ürünü severek kullanıyorum, ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...