29 Mart 2017 Çarşamba

Bim Aburcuburlarını Tattık, Biraz da İçimi Döktüm...

Mutlu Günler,
 
Bir abur cubur tatma macerasıyla daha karşı karşıyayız,  bu sefer BİM abur cuburlarını tattık, açıkçası ben ikisi dışında pek sevdiğime rastlayamadım,  tadları hoşuma gitmedi, ama  sonradan kendimi izlediğimde pek bi memnuniyetsiz ifadem varmış itiraf ediyorum..


.

 
 
Hatta bu konu üzerine eleştiriler de aldım, ama gel gör ki yapacak bir şey yok çoğunun tadı fenaydı...
 
O gün modum mu düşüktü, yoksa çok mu yorgundum bilmiyorum biraz asık suratlı olduğum bir video çıkmış ortaya, gerçi ben videoyu editlerken bunu farketmemiştim, sonra eşim izlediğinde söyledi, şöyle alıcı gözüyle baktığımda hakikaten ben de farkettim:)
 
Şimdi soruyorum size zevkler tartışılabilir mi, hele ki damak zevki, hadi ben beğenmedim bir çoğunu, önyargıdan bir haber olan çocuklar da sevmedi buna ne diyeceksiniz?
 
Bir de şöyle bir konu var  bu videoda çocuklara karşı uzak durduğum bir yabancı gibi davrandığım yazılmış, soruyorum size bu mümkün olabilir mi, videoya her ayrıntıyı,   koklaştığımız şakalaştığımız her kareyi koysam video  30 dakikayı bulacak, bazen  bazılarının ne kadar kolay ve acımasız eleştirdiğinizi düşünüyorum da, sizin hayatlarınıza şööle bir uzaktan bakmayı o kadar çok istediğim zamanlar oluyor ki,  bakalım sizler acımasızca eleştirdiğiniz konularda nasılsınız?
 
İnsanları eleştirmek özellikle de anneliğime  laf etmek sizin için bu kadar kolay olmamalı, her şeye katlanıyorum boş veriyorum da  konu anneliğe gelip dayanınca şu çenemi tutamıyorum.... 
 
Düşünsenize ben şu an oturmuş  kendini bilmez empati duygusundan yoksun bazı insanlara meramımı anlatmak zorunda kalıyorum üstelik de muhtemelen anne bile olmayan insanlara...
 
Yapmayın lütfen bir kendinize yaşadıklarınıza bakın, hatalarınızı, yanlışlarınızı gözden geçirin öyle yazın...
 
Elbette siz öyle yazdınız diye o hayatı yaşıyorum demek değil bu ama artık sabrımın sonundayım dikbaşlı ve agresif cevaplar veriyorum, siz gibi olmak istemiyorum ama bazılarına da haddini bildirmek gerekiyor bazen...
 
Hassas bir dönemimde  olabilirim yada belki sabrım tamamen bitmiş de olabilir, artık hiç düşünmeden  beni aşağı çekmek isteyen, moralimi bozan saygısızca eleştiri yapan herkesi engelleyeceğim..
 
Bu iş gerçekten aranızda olduğunu bildiğim binlerce tatlı insan olmasa inanın yapılmaz, yapılmaz ve katlanılmaz...
 
Sevgiyle kalın... Gerçekten...
 
 
 
 
 
 
 

3 yorum:

  1. Şebnem'cim, videoyu şimdi izleyeceğim ama kimse kimsenin anneliğine laf edemez. Dikkate almaya bile değmez bu tür densizleri. Ama canın çok sıkılmış olmalı ki buraya yazma ihtiyacı duymuşsun. Üzüldüm; ama, lütfen umursama. Yanıt vermemek, direkt engellemek yapılacak en iyi şey. Beslenemesinler senden. Öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
  2. Lütfen umursamayın üzülmeyin değmez :)

    YanıtlaSil
  3. Ergenlerin internet erişimi olduğu sürece,kaçınılmaz son bu ne yazıkki:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...