14 Haziran 2017 Çarşamba

Yeni Essence Next Stop Summer Koleksiyonu

Mutlu Günler

Yazın gelmesiyle birlikte markalar rengarenk koleksiyonlarını bir bir çıkarmaya başladılar,  bunlardan biri de Rossmann'lar da satılan essence markası...


Tam genç kızlara  hitabeden çok renkli bir  koleksiyon olan next stop summer koleksiyonu cıvıl cıvıl renkleriyle insanı kendine çekiyor...

 

Henüz raflarda yerini aldı mı bilmiyorum ama gelir gelmez kısa sürede tükeneceğine eminim...
 
Gelelim koleksiyonda bana gönderilen ürünlere...
 
 
essence, rossmann,next stop summer


Bana gönderilen paketten iki adet ruj, far paleti, tırnak stickerı, yağ emici mendil, ve valiz süsleri çıktı, hemen fotoğraflayıp almak isteyenler için bloğa eklemek istedim, fotoğraflar çok istediğim gibi olmasa da  umarım size fikir bir verebilir.
 
essence, rossmann,next stop summer
 
Far paleti, bu sezonun favori renklerinden  leylak tonlarında  pigmentasyonlar gayet güzel ancak bir miktar tozutma sorunu var.
 
 
essence, rossmann,next stop summer


Ben artık bu probleme çok alıştığımdan sorun bile etmiyorum, ilk olarak göz makyajını yapıp daha sonra ten makyajına geçmenin mantıklı bir hareket olacağı kanısındayım. 
 
 



Rujların böyle göründüğüne aldanmayın, ısıyla renk değiştiren rujlardan, nemlendirmesi güzel, çok çok hafif renk veriyor, kokusu belli belirsiz, tam plaj için, ambalajları çok neşeli, sevimli, dedim ya tam genç kız işi:)

essence, rossmann,next stop summer



Hatta yeşil renginin  dudağımdaki görünümünü yukarıda görebilirsiniz, belli belirsiz, nemli, nemli duruyor,  mor rengi  biraz daha renk veriyor, yalnız oldukça kalıcı olduklarını söylemem gerekir, ertesi güne kadar dudağıma verdiği renk kaldı o derece...

 


Tırnak stickerlarını henüz denemedim ama onlar da çok neşeli görünüyorlar.

 

essence, rossmann,next stop summer

Yaz aylarının benim için vazgeçilmez ürünlerinden biri olan yağ emici mendiller, tam da  almayı düşünürken gelmeleri çok iyi oldu, ben her gün kullanıyorum bunları, yüzdeki fazla yağı makyajı silmeden bozmadan alıyor, ki bence yağlı ciltler için çok gerekli bir ürün, severek kullanacağım.





Seride olduğunu gördüğüm ama bana gelmeyen bence koleksiyonun en tatlı parçalarından bu ojelere bayıldım sizce de harika görünmüyorlar mı?


Koleksiyonda  bu ürünlerden başka bir lip balm olduğunu görüyorum, face and body kullanılabilen bir bronzer  ve  sun glow top coat olan bir ürün var ki çook merak ettim,  mutlaka deneyeceğim...

Sevgiler.

4 yorum:

  1. o ojelerin kapağında gül mü var :-/ hemen almam lazım :-)))))

    YanıtlaSil
  2. Yeşil rujda bir an heyecanlanmadım değil :)

    YanıtlaSil
  3. 02 numaralı ojeye aşık oldum galiba :)

    YanıtlaSil
  4. Ya ne güzeller öyle :D Bana da beklerim sizleri https://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...