23 Eylül 2017 Cumartesi

Sönük Saçlara Nasıl Veda Ettim, Saçlarım Nasıl Hacim Kazandı?

Mutlu Günler,

Son zamanlarda saçlarımın nasıl gürleştiği ile ilgili  oldukça fazla soru aldığımdan artık açıklamanın vakti geldi diye düşündüm.



Dove markasının Advanced Hair Series, profesyonel bakıma ihtiyaç duyan, özel ihtiyaçları olan saç tipleri için geliştirilmiş, full bir saç bakım rutini sunan ürünlerini sizlerle paylaşmaya karar verdim.



Bu serinin 3 farklı ihtiyaca yönelik olarak geliştirilmiş ürün çeşidi var ve benim kullandığım mavi Oxygen Moisture serisi.




Bu seri,  benimkiler gibi  ince ve hacimsiz saçlar için geliştirilmiş.  Eğer sizin de saçlarınız benimkiler gibi  2.gününde sönüyor, saç diplerinde yağlanmalar başlıyorsa, ve saçlarınızı kabartma, krepe,  fön makinesi ile tekrar şekil verme isteği duyuyorsanız, bu seriye bir göz atın derim.


Bana kalırsa en zor saçlardan biri ince telli ve sönük saçlar, saçın doğal yağını korumak için her gün yıkamıyorum, ama diğer taraftan da dipleri  yağlanan saçlara asla katlanamıyorum...
Dove Oxygen Moisture Serisi imdadıma öyle bir yetişti ki tüm seriyi gönül rahatlığı ile size de önerebilirim artık…

Seri 4 üründen oluşuyor: şampuan, saç bakım kremi, maske ve hacimlendirme spreyi.

Serinin şampuanı, şeffaf yapıda, formülünde Oxyfusion Teknolojisi bulunuyor ve bu da saçlarınızı ihtiyacı olan hacmi geri vererek temizliyor ve hemen sönen ince telli  saçlarımıza  %95’e kadar hacim kazandırıyor. Sanki saçlarım havalanmış gibi hissediyorum.



Serinin saç bakım kremi ise, asla saçı yağlandırmıyor kokusu muhteşem, saçların diplerine değdirmeden  boy ve uçlarına uyguluyoruz, bir iki dakika beklettikten sonra iyice duruluyoruz, dilerseniz haftada bir ya da iki kere serinin maskesini de yoğun bakım için kullanabilirsiniz. Hava kabarcıkları içeren bu maske, saçınıza bakım yaparken, hacmini korumasına yardımcı oluyor. Zaten maskenin kapağını açtığınızda, diğer saç maskelerinden daha farklı yapıda olduğunu görüyorsunuz.





Serinin saçta kalan,  durulanmayan ürünü ise  bir hacimlendirme spreyi. Bu sprey, 2. Gününde sönüp kafanıza yapışan saçlarınızı anında  tekrar hacimlendiriyor.

Tüm saç derinize 10-12 sprey sıktıktan sonra, parmak uçlarımızla masaj yaparak uygulamak yeterli,  Su bazlı  olduğu için saçınızda kalıntı da bırakmıyor üstelikJ Bazen duştan sonra saçımı kurutmadan önce bu spreyi sıkıyorum, sonra da kurutma makinesi ile kurutunca, saçlarım extra dolgun gözüküyor.






Bu seriyi  saç bakım rutinime dahil ettiğim için çok mutluyum zira saçlarımdaki değişime bazen ben bile inanamıyorum, özellikle  tatil  çantamın içine ilk dahil ettiğim ürünler bunlar oldu, herkes saçlarımı sordukça bir mutlu oluyorum ki sormayınJ



Saçınıza uygun olan  Dove Advanced Hair Series i  ısrarla satıcınızdan isteyinizJ



Sevgiler



4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...