18 Nisan 2013 Perşembe

Kozmetik Hikayeleri Konuğum Oldu:)

Çok sevdiğim arkadaşlarımdan  Kozmetik Hikayeleri nin güzel sahibesine dün konuk olmuştum, bugün de kendisi bana konuk oluyor:)  ve beni çok mutlu ediyor tabi ki :) çok tatlı çok cici bir kız Alya, çok yakın buluyorum kendime kendisini:) bugün de   bizim için çok güzel bir post hazırlamış, Alya'yı kocaman öpüyor ve hemen yazdıklarına bakıyoruz:) Bloguna bakmak için ise burdan tık tık


merhaba :) Öncelikle Şebnem'e beni misafir ettiği için teşekkür ediyorum ve hemen konuya geçiyorum; Lush ürünlerini genelde severim. Bugün bahsedeceğim lip balmı çantamdan eksik etmiyorum.




Neden mi? İçeriğinde kırmızı elma beyaz çikolata ve tarçın var. Dolayısı ile de benim için nefiss bir kokusu var.


Yanımdan ayırmamam için diğer bir neden ise ; dudaklarıma hem renk verip hem besleyip hem de nemlendiren bir ürün olması. Özellikle de kışın çatlayan dudaklar için iyi bir alternatif..
Ürünün özelliği bu kadarla da bitmiyor:)
Aynı zamanda krem allık olarak da kullanabiliyoruz:))Yanaklara çok doğal bir pembelik eriyor.Renginin kırmızı durduğuna aldanmayın.

Göründüğü kadar yoğun bir kırmızılık vermiyor. Daha çok pembe alt tonlu bir dudak kremi.
 İkinci bahsedeceğim lush ürünü ise saç ucu bakımı olan shine so bright.. İlk gördüğümde alıp almamakta çok kararsız kalmıştım.

Küçüçük 10 grlık bir kutu lip balm kutusu ile aynı. Lip balm için yeterli bir gramaj ama saç bakımı için biraz küçük diye düşünmüştüm. Ama yanılmışım. Bu ürün sabun formunda olan bir yağ.  Minicik bir parça alıp parmaklarınızın arasında eritip sadece saç uçlarına uyguluyorsunuz. Yalnız mümkünse banyo yapmadan önce sürün ya da dışarı çıkmayacaksanız evdeyseniz.. Çünkü uyguladıktan sonra saçınızın uçları yağlı gibi oluyor. Ben saçımı yıkamadan önce sürüyorum 1-2 saat sonrada saçımı yıkıyorum. Ya da evdeysem zaten sorun olmuyor.

Ürünün içeriğinde zeytinyağı hindistan cevizi yağı yumurta portakal çiçeği greyfurt portakal çiçeği esansı var. Kokusunu çok sevdim. İçeriğindeki portakal çiçeği kokusunu yoğun bir şekilde  alabiliyorum. Ürün hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak açıkçası ben hiçbir ürünün tamamen kırılmış bir saçı onarabileceğine inanmıyorum. Onun tek çaresi maalesef ki kestirmek.Zaten bu üründe kırılmış bir saçı onarmayı vaat etmiyor. Ürün daha çok saç uçlarındaki kırılmaları engellemek için.
Bana göre bu konuda başarılı da. Saç uçlarının kırılmasını tamamen engeller mi bilemem ama en aza indirdiği kesin.
lip balm ın fiyatı:25tl saç ucu bakım yağının fiyatı:19tl 

8 yorum:

  1. lip balm ı hiç böyle bulk olarak kullanmadım

    YanıtlaSil
  2. Saç ucu bakım yağını alacağım mutlaka, çok çabuk kırılan saçlarıma faydalı olacağı kesin. yıkama öncesi bu tarz birşeyler arayışındaydım.Tavsiye için teşekkürler Alya!

    YanıtlaSil
  3. Şebnem çok hoş şeyler paylaşıyorsunuz alya'nın da seninde yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook çok teşekkür ederiz:) sevgiler:)

      Sil
    2. ♥ canım seninde yüreğine sağlık teşekkür ederizz ♥

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...