29 Haziran 2020 Pazartesi

Lazer Lipoliz ile Cildinizi Gençleştirin!


Lazer Lipoliz ile Cildinizi Gençleştirin

 

Yağ hücresi zarını doğrudan patlatmayı sağlayan bir teknik olan lazer lipoliz, diod lazer ışınlarından yararlanır. Bu teknik, vücut şekillendirme için oldukça etkili ve yenilikçidir. Cilt yapısında oluşan sarkmalar, gevşemeler ve bölgesel yağlanma sorunları için lipoliz kullanılabilir. Aynı zamanda koltuk altı terlemesi sorunu için de lazer lipoliz yöntemi kullanılarak etkili sonuçlar alınabiliyor. Uygulamanın yapıldığı bölgeye ve seans sayısına göre lipoliz fiyatları farklılık gösteriyor.



 

Coolsculpt (Soğuk Lipoliz) Nedir?

 

Cilt altında bulunan yağ hücrelerini kontrollü ve hassas bir şekilde soğutan teknik coolsculpt diğer adıyla soğuk lipolizdir. Bu işlemde hedef alınan yağ hücreleri kristalize hale getirilir yani dondurulur. Vücut, kısa süre içerisinde bu yağları işleyerek ölü hale gelen yağ hücrelerini vücuttan atar. Lazer lipoliz uygulamalarının bir parçası olan bu teknik, pratik ve acısız bir yöntem olduğu için estetik uzmanları tarafından güvenle uygulanabiliyor.

 

Lazer Lipoliz Hangi Kolaylıklara Sahiptir?

 

Cildinizde gevşeme, bölgesel yağlanma ve sarkma gibi sorunlara sahipseniz bu teknikten yararlanarak vücudunuzu şekillendirebilirsiniz. Bu teknikten yüz bölgesi, çene altı, kol ve bacak içlerinde de yararlanabilirsiniz. Deri altında biriken ve toplanan yağ hücrelerinin yok edilmesiyle birlikte vücuttaki kolajen üretimi artar. Böylece daha genç görünüme sahip ve kırışıklıkların kontrol altına alındığı bir cilt yapısına kavuşabilirsiniz. Yaşa bağlı olarak ortaya çıkan cilt sarkmaları ve bazı hastalıklar sonucu görülen cilt gevşemelerinin lazer lipoliz seansları ile toparlanması mümkündür.




 

Operasyon Süreci Nasıl İlerler?

 

Lazer lipoliz operasyonu sırasında kanama oluşmaması önemli bir avantajdır. Genellikle tek bir seanstan sonra fazla yağlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Vücudunuzdaki yağ dokularının hacmi, cildinizdeki sarkma durumu ve yaş gibi faktörlere bağlı olarak seans sayısı arttırılabilir. Lazer lipoliz uygulamasından hemen sonra günlük yaşamınıza dönebilirsiniz. Operasyon sonrasında ortalama 5 gün kadar özel korselerden kullanmalısınız. Dengeli beslenip düzenli olarak spor yaparak operasyondan daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Böylece vücudunuzdaki yağ dengesini uzun süre koruyabilirsiniz. Yüksek kalorili besinler tüketmek yerine sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz.

 

Operasyon Öncesinde Yapılan Hazırlıklar Nelerdir?

 

Lazer lipoliz yaptırmadan önce uzman doktorunuz bu tedaviye uygun olup olmadığınızı değerlendirir. Bu açıdan çeşitli testler yapılır, hastanın alerjisi olan ilaçlar göz önünde bulundurulur. Kalp hastalıkları, tansiyon ve şeker probleminiz varsa doktorunuz buna göre önlemler alır. Genel sağlık durumunuz uygunsa lazer lipoliz uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Olası risk faktörleri belirlenerek lipoliz uygulamaları güvenli bir şekilde yapılabilir. Kişiye özel tedavi planları belirlenerek ihtiyaç duymanız halinde üç aylık aralarla seanslar tekrarlanabilir.

 

Lazer Lipoliz Kimlere Uygulanabilir?

 

Terleme, bölgesel yağlanma, ciltte sarkma ve gevşeme problemlerine sahip kişiler, bu teknikten yararlanabilir. Ergenlik dönemini tamamlamak, lazer lipoliz operasyonu için yasal bir zorunluluktur. Aynı zamanda bu operasyona engel olabilecek bir sağlık sorununuz da olmamalıdır. Kalp ve akciğer sorunlarına sahipseniz mutlaka uzman hekiminizin onayını almanız gerekir. Aksi halde lazer lipoliz tekniğinden yararlanmanız mümkün değildir. Bu teknik, sadece kadınlar için değil erkekler için de etkili sonuçlar verir. Erkeklerde görülen göğüs büyümesi, ileri seviyede değilse lazer lipoliz ile kontrol altına alınabilir. Basit jinekomasti uygulamalarında cerrahi müdahaleye gerek kalmadan göğüs bölgesi şekillendirilebilir. Bu uygulamalardan sonra cilt üzerinde 15-20 gün kadar morlukların görülmesi normal bir durumdur. Bu morluklar aşama aşama silinmeye başlar ve herhangi bir olumsuz durumu işaret etmez. Op. Dr. Alpaslan Topçu’nun güncel ve bilimsel yaklaşımları ile lazer lipoliz uygulamalarını güvenle yaptırabilirsiniz. Kişiye özel tedavi planlarından yararlanarak cilt gevşekliği ve terleme problemlerinin önüne etkili bir şekilde geçebilirsiniz.

14 yorum:

  1. Son zamanlarda bu işlemin nasıl yapıldığı hakkında ilginç bir video gördüm ve youtube mp3 dönüştürücü kullanarak indirdim. Aynı zamanda ne kadar basit ve karmaşık operasyon olduğuna şaşırdım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...