5 Nisan 2013 Cuma

Renkler Çok Güzel Öyle Değil mi??? Essence 3d Eyeshadow

Ben renklere bayıldım, çok güzel görünmüyorlar mı sizce de?




Bu farların yanardöner bir özelliği olduğu söyleniyor, gerçi ben öyle bir özelliği olduğunu  pek görmedim ama yine de renkleri  çok hoşuma gittiği için alıverdim gitti:)

 İlk rengimiz irresistible Vanilla latte rengi,  çok hoş bir krem rengi ve pembe alttonlu açık kahverenginden oluşuyor, ilk görünüşte pigmenti gibi ama  sürüldüğünde çok da renk vermediğini söylemem gerek, ışıltı için kullandım bir iki kez...







İkinci renk aynı serinin Blue sky  rengi, bu renk daha fazla pingmentli ve daha fazla renk verdi, daha çok tercih edeceğim zannadersem,  aşağıdaki resimlerden de  fazlaca pigmentli olduğu anlaşılacaktır diye düşünüyorum, çok severek kullanacağım ben bu rengi:)







Son rengim ise İrresistible green, bu da çok hoş bir renk karışımı bence, yine bluesky da olduğu gibi daha çok renk veriyor ve  daha pigmentli bir ürün:)






Essence nin farlarından ilk alışverişim bunlar, gerek fiyat gerek kalite açısından hepimizi memnun eder nitelikte olduklarını düşünüyorum bence denemeye değer:)


15 yorum:

  1. güle güle kullan aldıklarını canım ben de çok severim essence in farlarını bunlardan da almak istiyorum en kısa sürede sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa, evet çok güzellermiş bende çok sevdim:)

      Sil
  2. Ben de bunların morlu olanını aldım :))) Daha kullanmaya fırsatım olmadı ama tüm renkler de harika bence ! Tam yazlık,cıvıl cıvıllar di mi hehehh .. Sen de güle güle kullan !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor tabi senin rengin değil mi, eminim çok güzeldir o da:)

      Sil
  3. bloguma da beklerim kızlar :)
    http://karamellikahvem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Far kullanmıyorum ama ben bile alıcam sanırım, bulunsun. Gerçekten çok iyi duruyor. Baştaki kahve/ kremi aydınlatmak için, mavi tonluyu da eyeliner gibi sürebilirim. İyi oldu bu başlık, teşekkürler ellerinize parmaklarınıza sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok eşekkürler yorumuna, insanın kullanmayacak olsa bile alası geliyor değil mi:)

      Sil
  5. hepsi çok güzel gerçekten ama en çok mavi ve yeşil gönlümü fetetti :)

    YanıtlaSil
  6. Ay ne guzel bir tanıtım olmus *.* hemde üçü biryerde :)) Sebnemcim hepside harika görünüyor, gelde alma, ilk tanıttığına özellikle bayıldım, bu tonlarda pırıltıya dayanamıyorum galiba bende aliciim :)) yalniz daha açık renk olanida parliyormu? Yoksa matmi? kestane kebap acele cevap =)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkiside gayet parlak ve janjanlı Gülbeşekercim:)

      Sil
  7. güle güle kullan canım renkleri çok güzelmiş):

    YanıtlaSil
  8. kozmetik ürünler 
    Çok iyiymiş ben beğendim güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...