20 Mayıs 2013 Pazartesi

Birde Ben Anlatayım Loreal Lumi Magique' i :)

Merhabalar,

Biliyorum  evet, bir çok  blogger arkadaş tarafından anlatıldı ,yazıldı, ama bir de ben anlatmak istiyorum, istiyorum ki bu güzellikle herkes tanışsın:)



Bu fondöteni alalı sanırım 2 ay filan oldu Watsons'da loreal ürünlerine yaptıkları bir indirim sırasında henüz raflara yeni yeni konmuşken aldım, hemde bedelinin yarı fiyatına, daha sonra da zaten ulu manitu Gratis:) tarafından yapılan indirimle yedekleme şansım oldu:)



Ürün kesinlikle parlak bitişli bir fondöten,  makyajlarımda elimden düşüremiyorum bu ara, hep buna elim gidiyor, aslında benimki gibi karma ve aynı zamanda  yağlı ciltlere çok fazla  önerilmiyor, ama  yapısı çok hafif, hatta biraz akışkan, renk skalası yeterli düzeyde, karma cildimde de inanın hiç bir sorun yaratmadı, tabiki bu,  benim cildimin mat durmasını  çok da sevmediğimden  olabilir. 




Kalıcığına gelecek olursak ben altına genellikle  underbase kullandığımdan çok iyi  8-10 saate kadar kalıcılığını yitirmiyor diyebiliyorum, bu arada aynı serinin underbase ını da kullandım,  daha parlak bir efekt verdi cildime  ve ben bunu çok sevdim:) başka underbase ile kullandığımda ise daha az parlak bir bitiş oluyor, her ikisini de ben sevdim:)



Yüzümdeki duruşunu fotoğraflamaya çalıştım fakat çok da başarılı olamadım bence, yine de  az çok fikir verebilir, kapatıcılık özelliği çok fazla değil, orta düzeyde, bu yüzden benim genişlemiş gözeneklerimi kapatmaya yetmedi, ama olsun ben onlarla barıştım, yapacak çok fazla birşey yok sanırım:)



Bu ürünü kesinlikle tavsiye edebilirim,  siz de benim gibi seveceksiniz bence:)

Siz hangi fondötenleri kullanıyorsunuz, hangilerinden memnunsunuz? yada memnun değilsiniz?

13 yorum:

  1. Canım bende aynı rengi aldım indirimden.yağlı cilde sahip olmama rağmen sıkıntı yaratmayacak gibi görünüyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Bende aldım bu üründen ama henüz kullanmadım. Parlak bitiriş fondötenlere bayılıyorum. Yani öyleki mat duruşlu fondötenimi glowy'e döndürmek için en yağlı cins nemlendirici sürüyordum baz olarak :)) Ben bu fondöteni henüz kullanmasamada şunu anladım aşırı derece kapatıcılık sağlamıyor evet ama cildi daha sağlıklı bir görünüme kavuşturduğu kesin.Mesela yüzündeki ben olduğu gibi duruyor, kapatıcılığı yüksek bişey olsa idi (mac- estee lauder gibi) oda tamamen kapanırdı. Günlük kullanıma çok uygun. Baklım kullandıktan sonra benim fikrim ne olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de memnun kalırsın, çok teşekkür ederim yorumun için:)

      Sil
  3. benim elim özellikle yazın hep mat bitişlilere gittiği için denemedim henüz kışa doğru bakabilirim buna. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. indirim zamanına denk gelirsem bende alacağım :))güle güle kullan Şebnemcim..

    YanıtlaSil
  5. Bende anneler gününde aynı rengini kapmıstım yarı fıyatına bir iki kere kullandım ürünü gerçekten iyi anlatmıssın Güle güle kullan canım :)

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekürler, yorumun için teşekkür ederim:)

      Sil
  6. değediğim onca markaya rağmen maybelline den vazgeçemiyorum

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki sizin için doğru ürünü bulmuşsunuz:)

      Sil
  7. ben bunun n3 rengini almıştım nc25-30 arasıyım çok mu yanlış tercih dersin :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...