30 Temmuz 2013 Salı

Kendinizi Biraz Şımartmaya Ne Dersiniz? Yves Rocher Kadife Vücut Peelingi


Size kendinizi şımartmayı öneriyorum, nasıl mı?

Kısa süre önce düzenlediğimiz  Blogger buluşmamızda  herbirimize hediye edilen Yves Rocher pakedinden çıkan bir ürünle tanıştırmak istiyorum sizi:)



Kadife vücut Peelingini kullanmaya başladım günden beri elimden düşürmez oldum, nasıl güzel bir ürün anlatamam...



Her yerde görmeye alıştığımız Yüzyıllardır Fas'lı kadınların güzellik sırrı olan mucizevi Argan Yağını biliyorsunuz artık vazgeçilmezimiz oldu, saçlarımız, tırnaklarımız, yüzümüz kısacası yer yerimiz Argan yağıyla tanıştı :)

Bu güzel ürün argan yağının  tabiri caizse mucizesini vücudumuza taşıyor inanın, ürün bana hediye edildi evet ama yazdıklarımın objektif görüşlerim olduğunu belirtmek isterim  ve ben bu üründen hazır indirimde olması nedeniyle eve stok yaptım düşünün.

Yapısı aşağıda gördüğünüz gibi, içerisinde minik minik tanecikler var, ve kokusu ahh o kokusu yok mu beni benden alan:) çok sevdim çok:)



İçerisinde argan çekirdekleri, organik argan yağı ve fas kili bulunuyormuş, hııımmm  sevdim bunu:)



Cildimde uygulama sonrası bıraktığı his ise çok mutlu eden, şımartan cinsten:)

Pamuk gibi yumuşacık...

Ürün gramaj olarak çok büyük olmadığından kullanmaya kıyamıyorum desem:) tam kendini şımartmalık, ben haftada bir kullanıyorum, ama her gün bile kullanabilirim aslında  o kadar çok sevdim yani:)

Şiddetle tavsiye diyorum, fiyatı şu an indirimde olması sebebiyle  21,50 TL, normal fiyatı 42,90.-TL, kaçırmayın alın derim hatta siz BURADAN  satın almak için siteye ışınlanabilirsiniz bence:)

Sevgiler:)



8 yorum:

  1. Vücut peelinglerine bayılıyorum.. sonrasındaki o harika yumuşaklık kısmına özellikle ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle o his müthiş, pamuk gibi, çok güzel:) teşekkürler ve kocaman sevgiler:)

      Sil
  2. Hiiim cok merak ettim:)) gorunusu de nedense istah acici geldi, dogrusu kokusunu dusunemiyorum bile :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh o kokusu yokmu, beni benden alıyor açıkcası:) denemeye değer:)

      Sil
  3. ben çok bakımlı bir bayan değilim,temizliğime ve biraz makyajıma dikkat ederim ama bu vücut peelingi ne işe yarar:) yani yüz ok ama diğer bölgelere neden uygulamak gerekir? bir de bu ürünü yüzümüze de kullanabiliriz değil mi? saçma geliyor belki sorularım ama içtenlikle sorduğuma emin olabilirsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar:) öncelikle yorumunuz için teşekkü ederim:) tıpkı yüzümüz gibi vucudumuzunda ölü derilerden arındırılması gerekir, eğer duzenli peeling yapmaz isek vucutta bir sürü minik sivilce ptürcük olusur, kese de bir çözüm fakat kese vucudu kurutur peeling ise nem verme özelliği sayesinde cildi rahatlatır, bu ürün malesef yüze uygun değil öünkü minik tanecikler yüze göre kalın kaçar yüzünüzü yıpratır, umarım yardımcı olmuşumdur:)

      Sil
  4. ben de severek kullanmıştım, kokusu falan da güzeldi :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Çok güzel bir ürünmüş, sanırım yarın gidip hemen alacağım bu peelingden, çok güzelmiş gerçekten :)

    Ayrıca blogundaki paylaşımlar çok güzel ve okuması keyifli. Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.. :)) http://yasonunpenceresi.blogspot.com/

    Sevgilerlee..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...