16 Ocak 2014 Perşembe

Golden Rose Matte Velvet - Mat Ruj Koleksiyonu

Geçtiğimiz hafta Golden Rose dan bir paket almıştım, bugün sizlere firmanın kısa süre önce piyasaya sunduğu Matte Velvet serisinden bana gönderilen  03 ve 18 renklerini göstermek istiyorum.





Mat rujlara karşı özellikle ilgim olduğunu söylemek istiyorum ve genellikle Ggolden Rose nin  ruj renklerini ve yapılarını da başarılı buluyorum, fiyat ve performans açısından değerlendirirsek bence tatminkar:)



Bu seride  de yine gördüğüm kadarıyla trend yakalanmış, gerçekten çok popüler, güzel renkler bulunuyor, bana gönderilenler dışında diğer renklerinden de alacağıma kesin gözüyle bakıyorum.





Mat ruj sürmenin bazı dezavantajları var elbette, ama verdikleri görünümü ve etkiyi sevdiğimden vazgeçemiyorum, bu seri de kadifemsi ve yumuşak, kokusu belli belirsiz, hiç rahatsız etmiyor,  tüm mat rujlar gibi kuru ve çatlamış dudakları hiç affetmiyorlar bunu da belirtmeden geçemeyeceğim, mutlaka dudaklarınıza peeling yapmalı ve nemlendirmelisiniz, bu şekilde kullanırsanız dudağınızda pütür pütür olmuyor, konforlu bir kullanım sağlamış oluyorsunuz.




Kalıcılıkları da gayet başarılı özellikle 18 numara olan oldukça kalıcı, çok sevdim bu özelliğini, kırmızı bordo tonlarını  günlük makyajlarımda bile çokça kullanan biri olduğumdan şu an kendisiyle bir aşk yaşıyoruz, bu ton hem sarışınlara hem esmerlere gidecek bir renk bence,  zaten ben kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun düşüncesinde biri olduğumdan gerçekten bayıldım:)




Pigmentasyonları oldukça fazla o açıdan özellikle nude olan renkte hiç sorun yaşanmıyor, bir defa dudak üzerinden geçmeniz yetiyor. Rujların uçları hafif  kavisli, rahat bir sürüm için  ama komik olan şey  ben doksan derece dik bir açı ile rujlarımı sürmeye alışık olduğumdan bir miktar zorlandım açıkcası ama o benim anormalliğimden tabi:)



03 rengine gelecek olursak,  koyu göz makyajlarıyla rahat kullanılabileceğini düşünüyorum ama 18 e göre bir miktar daha kuru bir yapısı var gibi geldi bana, altına mutlaka bir nemlendirici sürün derim, sarı alt tonlu bir cilt rengim olduğundan bazen soğuk tonlar hakikaten bana uymuyor,  hafif pembemsi tonlar barındıran nude renkleri tercih ediyorum, o açıdan bu iki renk arasından bordo olan benim açıkara favorim oldu:)





Uzun lafın kısası gerçekten çok sevdim,  tavsiye ediyor muyum? Kesinlikle evet ama tabi mat rujlardan hoşlanıyorsanız...

Eğer serinin  diğer renklerini de merak ediyorsanız  BURADAN incelemenizi tavsiye ediyorum:)

Siz nasıl buldunuz renkleri sevdiniz mi?






33 yorum:

  1. Renkleri de duruşları da harika!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şiddetle tavsiye ediyorum, çok güzeller:)

      Sil
  2. Bu serinin yapısını çok beğendim. En çokta 20 numaralı renk kış bitmeden almalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet bende baktığım da ilk gözüme çarpanlardan biri oldu:)

      Sil
  3. Çok güzel durmuş, özellikle bordo olan :)

    YanıtlaSil
  4. bordo olana bayıldım çok güzel durmuş : ) kırmız olsun üç kuruş fazla olsunlardanım bende

    YanıtlaSil
  5. diğerlerinin aksine nude olanı sevdim ben de :)

    bloguma bir göz atarsanız sevinirim :) pembe-makaron.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Ne guzel dudaklariniz varmis sizin oyle o.O Ne surse yakisir cinsten . Ayrica Rujlarin renk tonuna bayildim mukemmel durmus :)

    YanıtlaSil
  7. ayni ruju bende kullaniyorum. bu sene istanbula geldigimde almistim, almanyada malesef golden rose ojeler var, daha fazlasini bulamadim.

    www.paapatya.blogspot.de

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel renkler seçmişsin, ikisi de birbirinden harika ;
    Bloğunu yeni keşfettim, takipteyim artık :) Bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil
  9. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    0WURW

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...