15 Mart 2014 Cumartesi

AVON Far Away Gold 20 Yaşını Kutluyor...

AVON Far Away 20 yaşında!
AVON FAR AWAY GOLD,  ALTINDAN RÜYALARI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR
AVON Far Away 20. yılını çok özel bir parfüm ile kutluyor. Sınırlı sayıda üretilen Avon Far Away Gold benzersiz kokusuyla sizi çok uzaklara götürmeyi vaat ediyor. Altının lüks hissini ve uzak diyarların egzotikliğini bir araya getiren AVON Far Away Gold ile kendinizi hayallerin ötesinde bir parfüme hazırlayın.

Türkiye’nin 1 numaralı parfüm markası* AVON, en beğenilen parfümlerinden biri olan Far Away’in 20. yaşını kutluyor. 20. Yıla özel sınırlı sayıda üretilen Far Away Gold, orijinal Far Away koku notalarına modern esintiler getirerek benzersiz bir deneyim sunuyor.



AVON Far Away Gold, lüksü, egzotizmi ve modernizmi bir araya getiriyor. Parfüm, Hint yasemininin ferahlığı ve doğallığını, Ylang Ylang bitkisinin sofistike kokusu ile buluşturuyor. Koku notaları, Madagaskar vanilyasının yoğun ve çekici özüyle tamamlanıyor. Türkiye’de kadınların en çok sevdiği koku ailesinden, çiçeksi ve oryantal bir parfüm olan Avon Far Away Gold altın rüyaları yaşatıyor.


Avon Far Away Gold pırıltısı ve seçkin kokusu ile dikkat çekiyor. Kokusuyla fark yaratmak isteyenler için kusursuz bir seçenek olan AVON Far Away Gold, kullanıcılarını hayal dünyasında yolculuğa çıkarıyor.
AVON Far Away Gold Parfüm, 50 ml, kampanya fiyatı 33,50 TL.


Basın Bültenidir.






2 yorum:

  1. Çok sevdiğim bir kokudur. Modası hiç geçmeyeceklerden...

    YanıtlaSil
  2. avon kullanmadım ama cok kısı ovunce ınan merak ettım canım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...