7 Mart 2014 Cuma

Evernote ile tanışmaya hazır mısınız?

Geçtiğimiz hafta çok güzel bir 5 çayı etkinliğinde Evernote ile tanışmak üzere Ortaköy Kafe pi de buluştuk, sohbet elbette ki çok keyifliydi, Evernote un iletişim danışmanlığını yapan Promedya'dan Berk Bey ve Nevcan Hanımlar bizi çok güzel ağırladılar, kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum:)
 
 
 
Peki nedir bu Evernote?
 
 
 
 
 
Dünyada 80 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip, kısaca not tutma uygulaması olarak bilinen  Evernote biz internet tutkunlarının alışkanlıklarını değiştirmeyi amaçlıyor:) 
 

Evernote  hem özel, hemde iş  yaşamımızı  düzenli hale getirebilecek özellikler içeriyor açıkcası,  bunlardan bir kaçına değinecek olursam eğer;
 
Örneğin Skitch  özelliği ile  internetten bulduğumuz  hoşumuza giden objelerin yada kıyafetlerin üzerine bu özellik sayesinde işaretleme yapabiliyor ve dikkati çeken noktayı vurgulayabiliyoruz.
 
 
 
Web Clipper  özelliği sayesinde  hoşumuza giden modelleri, objeleri, not defterimize kaydetmek artık çok kolay.

 
 
 
Bir diğer özellik ise Kalabalık gibi görünen web sayfalarından hoşlanmıyorsanız  gözünüzün yorulmasını engellemek amacıyla Clearly’i kullanarak incelemek istediğiniz sayfayı sadeleştirebilirsiniz.
 
Örneğin doğallığı seviyor ve günlük hayatta tablet kullanmayı tercih ediyorsanız Evernote Penultimate ile notlar yazıp kaydedebilir, çizimler yapıp onları renklendirebilirsiniz.
 



 
Kartvizit tarama özelliği ile kişilerin iletişim bilgilerini not defterine kaydederek, o kişiyi daha kolay hatırlayabiliyoruz.
 
 
Eğer yine de not tutmak benim vazgeçilmezim diyorsanız eğer, moleskine defterleri kullanarak  aldığınız notları evernote sayfa kamerasıyla not defterine tarayabilir üzerine notlar da alabiliriz:)
 
Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi çok hamarat, hamarat olduğu kadar da hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan  bir uygulama, dünyadaki 80 milyon insan gibi ben de  kullanmaya başladım, peki siz hiç denediniz mi? Seviyor musunuz Evernote u, belki benim bilmediğim başka özellikleri de vardır, paylaşmak isterseniz eğer yorumlarınızı bekliyorum:)
 
Sevgiler.
 

2 yorum:

  1. Ah süper bir etkinlikmiş bu, sonradan basın bültenine ulaşabildim. Keşke ben de katılabilseydim :( Sizleri de görürdüm en azından. Ben de sıkı bir Evernote kullanıcısıyım. Kesinlikle çok rahat bir program ve işimi hafifletiyor. Teşekkürler paylaşım için Şebnem'cığım. Tekrar nice mutlu senelere. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Selam
    Bloğumun ilk hediye çekişine bekliyorum sevgiler
    http://cocugumlaeglenirken.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...