6 Mart 2014 Perşembe

MAC Pro Longwear Concealer

Uzun zamandır hangi gözaltı kapatıcısını kullandıysam hep hüsran, hep hüsran, gerçekten hiçbirinden tam anlamıyla memnun kalamıyorum,  ya kapatıcılığı  yetersiz kalıyor, ya tonu tutmuyor, ya çizgilere doluyor vs.  göz altlarım da bir hayli sorunlu olduğundan, kullanmadan da olmuyor, hiç makyaj yapmayacaksam bile ilahaki gözaltı kapatıcım sürülecek, o derecede takıntılı sayılırım, durum böyle olunca da, kullanmadığım gözaltı kapatıcısı kaldımı acaba diye düşünürken, uzun zaman önce kullandığım ama nedendir bilinmez bitince tekrar almak aklıma gelmeyen  MAC Pro Longwear concealer a hızlı bir geri dönüş yaptım.

 
 


Kadıköy MAC de Sevgili Berat öyle güzel uyguladı ki, hemen sahip olmak istedim ürüne:) Berat  ürünü kullanmadan önce göz altlarıma MAC Mineralize Charged Water uyguladı, hatta bu ürüne de aşık oldum en kısa zamanda alınacaklar arasına ekledim bile.




 
Göz altlarım çok kuru  olmasa bile MAC Pro Longwear iyi bir göz altı nemlendiricisi ile kullanmanız şart çünkü inanılmaz kurutuyor cildi, ama kurutsa da enteresandır çizgilere dolma sorunu pek fazla yaşamıyorsunuz.


 
Ürün cam şişede pompalı bir mekanizmaya sahip, bu açıdan da biraz kötü çünkü çok fazla ürün geliyor elinize, fazla geleni ben başka başka yerleri kapatmada kullanıyorum.



Ürünün bendeki rengi NC20 ki benim tenime tam uydu, ne fazla açık ne de koyu,  zira çok açık  concealer kullandığımda gözaltı morluklarım daha belirgin oluyor gibi geliyor bana...
 


Ben kapatıcıları fırça ile kullanmayı seviyorum, bu ürünü de fırça ile kullanıyorum ve gayet iyi sonuç veriyor, ecotools air brush concealer fırçası ise biçilmiş kaftan bence.
 
Morlukları inanılmaz güzel kapatıyor, nemlendirici ile kullanırsanız yapay durmayan aydınlık bir hava veriyor, sevdim.

 

 
 


Gözaltları  benim gibi çok sorunlu  olan ve tam kapatıcılık isteyenler bence mutlaka bir şans verin ben gerçekten sevdim ve uzun zaman değiştireceğimi sanmıyorum.
 
Sevgiler.
 

5 yorum:

  1. Fotograftakı goz haylı kotu bır halde sıze aıt değil heralde,çok hassas gözlerde de kullanılabılırlıgını gostermek ıcınmı bu fotoyu kullandınız?

    YanıtlaSil
  2. Gözler bana ait, oldukça hassas, mor damarlı problemli göz çevresine sahibim malesef:( ürün gözlerimde herhangi bir probleme yol açmadı alerjik olarak.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, üstteki fotoğrafta göz kapağını görünce önce kırmızı-pembemsi bir makyaj var zannettim. Ama aşağı doğru indirince anladımki yokmuş. Neden böyle kızardı canım? :( Sanki hasta yada alerjik gibi olmuş. Üzüldüm öyle zannedince :( Estee lauder concealer kullanıyorum ben tüpte olanı. Çok aşırı memnunum fakat ondada var kurutma sorunu. Yada benim göz altlarım çok kuru bilemiyorum. Mesela kusurlu bölgelere sürüp elimle pıt pıt yapmaya başlıyorum yapmadığım yerler zor dağılıyor. Max 1 dk içinde dağıtmak gerekiyor... Yinede kullanmadıysan öneririm. Sevgiler :*

    YanıtlaSil
  4. Sivilce lekelerini kapatma da kullanılabilir mi acaba yanıtlarını sevinirim.tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. Sivilce lekelerini kapatma da kullanılabilir mi acaba yanıtlarını sevinirim.tesekkurler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...