10 Mart 2014 Pazartesi

Pink Loves...

Havalar gerçekten çok soğuk gidiyor değil mi? Bir türlü ayaklarımızdan botları çıkaramıyoruz, işte yine böyle yağmurlu bir haftasonunda yine rahat kıyafetlerleyim:)




İstanbul'un yağmura ihtiyacı olduğundan, böyle ıslak havalar karşısında hiç şikayet etmiyorum, biliyorum ki bize faydası var, ayağımı sıcak tutmaya çalışarak giyinmeyi  tercih ediyorum:)

Rahat,  neşeli ve  beni sıcak tutan bir kombin çıktı ortaya, umarım siz de  benim gibi düşünürsünüz, yorumlarınızı bekliyorum:)

Mutlu haftalar:)









Yağmurdan ıslanmış olan botlarım:)








Payetli Kazak H&M
İmitasyon Kürk ZARA
Etek MANGO
Çizme CROCS
Çanta LV
Bere:H&M(Puantiyeli tülü ben yaptım:)
Çorap CALZEDONIA


10 yorum:

  1. Çok çok ciciss olmuş benim kuşum ♡ en çok da bereni sevdim kuşum

    YanıtlaSil
  2. pembe çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
  3. Şapka harikaa :) Çok tatlı bir kombin olmuşş :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysuncum teşekkürler, beğenmene sevindim tatlım:)

      Sil
  4. Ben gene beğenmedim. Üzerinizdeki kombin sizi yansıtmadığı gibi,gelişi-güzel seçilmiş ve uyumsuz.
    Zaten sizin gibi yüz hatları net,fiziğini iyi korumuş ve yanlış görmüyorsam gamzeli bir bayana pembe genel anlamda yakışmaz.
    Fakat şurada sizin suçunuz yok.Fotoğrafları çeken kişi üzgünüm ama gerçekten kötü çekmiş.
    Bakın şimdi bunu neden dediğimi de açıklayayım;
    -İlk görselde arka tarafınızda çöp tenekesi var.
    -İkinci görselde ise arka planda yer alan çam ağacı sizi olduğunuzdan da kısa göstermiş.
    -Üçüncü de pek fazla bir sıkıntı yok.
    -Bu fotoğrafda önce şuna dikkati çekmek istiyorum,size göre sağ omuz üst kısmındaki camda birisi sizi izliyor.Görsele ekstra kişi karışmış : ) Size gelirsek de sanırım fotoğrafı çekene öyle bi kızmış olsanız gerek ki çantayı kafasına geçirmeye gider gibi bir haliniz var.Sanırım siz bunu o anda düşünmüyordunuz ama buradan gözüken bu.
    -5-6 Çöp tenekesi gene belirgin.Ve birde fotoğrafa göre sağ kısımdaki boruyu iki sn oradan yeri değiştirilseydi veya fotoğraf açısı değiştirilseydi daha güzel olurdu.
    -7.Fotoğrafta pek fazla sıkıntı yok (yeşil boruyu tekrar belirtmeme gerek yok sanırım) ama bereniz güzel size de yakışmış.
    -8. Fotoğrafta sol ayağınızın hemen dibindeki şey ne ? Ayrıca gene çöp tenekesi var.
    -9'da pek fazla sıkıntı yok.
    -10 bu fotoğrafta ufak bir ayrıntıya dikkatinizi çekmek istiyorum.Üzerinizdeki kürk'ün sol kol kısmına dikkat eder misin?Sanki biraz katlanmış gibi diil mi ? İşte o anda ben buna engel olurdum veya iki sn düzenlerdim.O zaman daha dinamik bir görsel elde etmiş olurdum.
    -11 Çanta gene elinizde.Çöp tenekesi.
    -12 bu fotoğrafta sanki çok bakımsız düzensiz bir kadının saçları gibi duruyor saçlarınız.Hani evden uykudan kalktığın gibi çıkar gidersin ya..
    -13 ve son görsel burada vurgu yapılmak istenen anlaşılan kazak.Ama bu daha iyi bir fotoğraf ile belirtilebilirdi.

    Umarım kızmıyorsunuzdur , mükemmelliği seviyorum.Ve insanlar daha iyisini elde edebilecekken daha azıyla yetinmelerini anlayamıyorum.Bu yüzden bu kadar uzun ve detaylı bir yazı yazdım.
    Şimdi okuyanlarda klasik bir yorum beni bekliyor,zevk meselesi,zevkler ve renkler tartışılmaz gibi.. Zevkler ve renkler neden tartışılmasın ? Keşke Zevkleri ve renkleri tartışmamaktansa , insanların hayatlarını tartışmasaydık da özgürce yaşayabilselerdi. Bu yüzden zevkler ve renkler benim dünyamda tartışmaya hep açıktır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bu eğlenceli yorum için:) şimdi resimlere tek tek baktığımda evet haklısınız gerçekten birçoğuna katıldım, fotoğrafları eşim çekiyor açıkcası profesyonel olmuyor ama biz çekerkende çok eğleniyoruz aslında, o enerjinin buraya geçmesi benim için önemli, yorumlarınıza devam edin lütfen, bence de zevkler tartışmaya açık bir konu katılıyorum, sevgiler.

      Sil
  5. Çok tatlı olmuşsun ama yine! :)
    Payetli kazak ve bere özellikle çok yakışmış. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım beğenmene çoook sevindim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...