26 Mart 2014 Çarşamba

Sephora Rouge Infusion - Dudak Mürekkebi


Geçen Hafta içinde Sephoralarda satışa çıkarılan  Rouge Infusion nam-ı diğer Dudak Mürekkebinden bahsedeceğim bugün sizlere..




Böyle yeni ve iddialı  ürünler bir hayli ilgimi çekiyor, hemen soluğu mağazada aldım, Palladium Sephora ya gidip renkleri ve yapısını görmeliydim, beğenirsem de alacaktım.

Beğenmek ne kelime,  renklere kelimenin tam anlamıyla bayıldım,  tam 14 renk seçeneği bulunuyor, hangisini alacağımı şaşırdım, kendimi kaptırıp birkaç renk alacaktım ki, performansını  deneyip görmeden  almamam gerektiğini hatırladım:)
 


Neredeyse hepsini elime denedikten sonra görmiş olduğunuz 12 Cherry renginde karar kıldım. Bu renk hernekadar fotoğraflarda kızmızı gibi çıkmış olsada  çok koyu olmayan bir bordo, harika bir renk bana kalırsa...


                                                            Flaşlı Çekim

Dudağınıza kolayca sürüyorsunuz, bir süre sonra sabitleniyor, ciddi anlamda kalıcı olduğunu söylemeliyim, ama firmanın dediği gibi 10 saat asla değil,  normal de  kalıcı rujlarda bir sorun vardır ya ilk sürdüğünüzde iyi,   bir kaç saat sonra pütür pütür olur hani, bunlarda pütür pütür olma problemi yok,  ama dudağı garip bir şekilde kurutuyor,  söyle ki dudağınızın kuru olan  kısımları bir süre sonra daha koyu renk oluyor, o görüntüden hoşlanmadığımdan yenileme ihtiyacı duydum gün içinde.




                                                          Flaşsız çekim



      Rujun kapatıcı  özelliği ise  orta seviyede ,  tek katla daha doğal bir görünüp yakalayabileceğiniz söyleniyor fakat benim seçtiğim renk dolayısıyla bu pek de mümkün değil:)  yani  klasik  kalıcı rujlara oranla   kapatıcılık  oldukça az, beni tatmin etti gerçi,  kokusu müthiş güzel, ferah bir koku, narenciye kokusunu anımsattı bana, ama bu tarz kokulardan hoşlanmayanlar da olacaktır elbette. 
 
Ambalajını oldukça sıradan buldum,  ben daha göz dolduran ambalajlardan hoşlandığımdan, daha güzel olabilirdi diye düşünmeden edemedim açıkçası.
                                             


 
Dudağımdaki görünümü ise bu şekilde,  konforlu bir kullanım sunuyor bence, en azından  diğerleri gibi pütür pütür olmayışı bile beni cezbetmeye yetti, hele o  alınası renkler,  harikaa:)




Sevdim, kesinlikle sevdim,  bir de 05 fuschia renginden almak istiyorum, çok çarpıcı bir renk:)  fiyatı  39 TL, tüm  SEPHORA larda  bu güzel ürünü bulabilirsiniz
 
Sevgiler.

8 yorum:

  1. Rengi şahane sende de çok güzel durmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum:) Renk gerçekten benim de çok hoşuma gitti:)

      Sil
  2. Kalici rujlarin dudagi kurutmasi her markada oluyor malesef oda olmasa super olacak:) renk nefismis kesinlikle denemeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de:) renk harika çok çok da kurutmuyor fakat tabi kurutma sorunu var malesef...

      Sil
  3. bu dudakları kurutma durumunu sevmiyorum..ama renk harika..mutlaka bakmalı :)

    YanıtlaSil
  4. iğne oyası satışı yapıyorum bende isteyen olursa yardımcı olurum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...