2 Mayıs 2014 Cuma

Sephora Yaz Koleksiyonuyla Tanışın:)

Geçtiğimiz haftalarda Ortaköy Banyan'da Sephora nın 2014 yaz koleksiyonuyla tanışmak üzere toplandık.



Mekan bir harika  ürünler de bir o kadar cezbedici, merak uyandırıcı olunca, çok hoş saatler geçirdik gerçekten.



Bu yaz Sephora da canlı ve heyecanlı geçecek, koleksiyonun her bir ürününe ayrı ayrı  bayıldım,  zaten her zaman koleksiyon ürünlerinden almaya çalışıyorum, bu kez renkler o kadar güzel ki, neonlar ve aynı zamanda  pastel renkleri bir araya getiren bir yaz olacağı belli, rujlar,  farlar,  ojeler bir hayli renkli ve hoş:)



Özellikle cilt ve banyo ürünlerinden oluşan Agua de Rio koleksiyonu na bayıldım, Brezilya'nın  etnik desenleriyle bezeli, çok renkli bir koleksiyon, mis gibi, harika...




Diva Carioca koleksiyonu ise, bronzerlar,  rengarenk göz kalemleri, eyelinarlar, rujlar, ojelerlerden oluşan oldukça cezbedici bir koleksiyon...





Koleksiyonlar her zaman olduğu gibi sınırlı sayıda üretildiklerinden kaçırmadan mağazalara uğramayı ihmal etmemeli bence:)



En çok ilgimi çeken ürünlerden biri de tırnak stickerlarıydı kesinlikle, çiçekli, böcekli, deri olanları, kumaş olanları bir çok çeşidini bulabileceğiniz bu stickerlar çok konuşulacak benden söylemesi, ben de dener denemez blogda yazacağım şimdilik kullanmaya kıyamadıklarım arasındalar:)

                   
       
                                          Tatlı Bilge ve Ben:)



Ayrıca lansmanda, bir çok benefit ürünüyle tanışma fırsatımız oldu, özellikle içlerinde bir tanesi var ki, Benefit in en yeni ürünü, bir BB kremden fazlası yağlı ciltlerin kurtarıcısı olabilecek muhteşem bir ürün, hangisinden mi bahsediyorm:) BİG EASY, bir süredir kullanıyorum inanılmaz memnun kaldım, biliyorsunuz Benefit i sadece ve sadece Sephora mağazalarından satın alabiliyoruz:)

Big Easy nin yazısını yakında  blogda yazısını okuyabileceksiniz :) 

Sevgiler:)








3 yorum:

  1. Tırnak stickerlarını bende çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Koleksiyon merak uyandırıyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Ruja aşık oldum. Canlı renkleri aşırı seviyorum okadar kullanıyormuyum HAYIR daha çok pasteler var hayatımda ama sizde görünce çok beğeniyor ve size yakıştırıyorum. Hemen kullanmak istiyorum ama yapmak bir türlü kısmet olmadı. Sevgiler NOT= Yaptıgınız makyajları görmek ve beğenmek kadar yazılarınızı okumak da bir o kadar keyifli.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...