27 Mayıs 2014 Salı

Tatile Gitmeden Bronzlaşmaya Ne Dersiniz? Rimmel London Instant Tan Air Brush Effect Deneyimi:)


Son Bir kaç yıldır bronzlaşmaktan korkar olduk öyle değil mi? her ne kadar zararlı olduğunu bilsekte bronz olmanın verdiği sağlıklı görüntüyü bir çoğumuz seviyoruz, fakat malesef  güneşin zararlı etkileri bizi  güneşten kaçınmaya  zorluyor ve ben de uzak durmaya çalışıyorum elbette.

Bugün göstermek istediğim ürün ise hem yüze  hem de vücuda kullanılabilen sprey formda bir Autobronzant olan Rimmel London Instant Tan Air Brush Effect.


Ürün her ne kadar yüze uygulanabileceğini söylüyorsa da bu tip ürünleri yüzüme sürmekten kaçınıyorum çünkü bir kaç saat sonrasında kokuları bir miktar değişiyor ve bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor, bu tip bronzlaştırıcıları sadece ve sadece bacaklarımda kullanıyorum çünkü verdikleri his genel anlamda hoşuma gitmiyor aslında, ama bacaklarımdaki kıştan kalma havayı dağıtmak için de yaz  başında mutlaka edindiğim bir ürün grubu kendileri.


Ürün suya karşı dayanıklı ve  24 saat kalıcılığını koruyor, peki gerçekten kalıcı mı bence evet, Duşta ise ovalamazsanız yada keselenmezseniz gerçekten  kalıcılığını koruyor. 


Ürünün bendeki rengi Light Matte, oldukça doğal bir bronzluk sağlıyor,  zannediyorum Medium ve Dark renkleri de mevcut.




Yukarıdaki fotoğrafta ürünün oldukça yakından sıkılmış halini görüyorsunuz bu sizi  korkutmasın zira dağıtılınca hiçte koyu durmuyor aksine bir koyu rengi de olabilirmiş aslında dedirtecek cinsten, ürünün kokusu  korktuğum gibi değil, ilk sıkıldığı zamanki kokusundan azıcık farklı diyebiliriz, bazılarındaki gibi bildiğiniz kına kokusuna dönüşmüyor.


Ürünü kullanmadan önce cildinizi bir güzel yıkamanız gerekiyor, hatta iyice ölü derilerden kurtulmak için peeling yapmanızı öneririm, yani aslında kese yapsanız daha güzel olur:) sonrasında  güzel bir nemlendirici ile nemlendirebilirsiniz cildinizi, ürünü yaymak kolaylaşıyor hatta bu sayede ürünün kıl köklerinizde birikme yapmasını da önleyebilirsiniz.


Ürünün mat oluşunu ben sevdim, çünkü parlak olanlar özellikle işe giderken bence abartılı duruyor, hoşuma gitmiyor, bu gayet makul:)

Size farkı göstermek için ürünü bacaklarımda denedim, aşağıda bacaklarımın  doğal halini görüyorsunuz...



 Aşağıdaki fotoğrafta ise ürünün uygulanmış hali bulunuyor, pürüzleri kapama gibi bir özelliği yok ürünün bu yüzden bence öyle bir beklenti içine girmeyin, sadece hoş ve doğal bir bronzluk veriyor, ürünü dikkatli yaymanızı tavsiye edeceğim, dalga dalga olması muhtemel, ama ben nemlendirici sürdüğümden kolayca dağıtabildim.




Bir diğer olumlu yanı ürün kesinlikle kıyafetime bulaşmadı eteğimin arkasına yani astar kısmına baktığımda ürünün bulaşmadığını gördüm ki bu önemli bir özellik bana kalırsa.
Ürünün gramajı keşke daha fazla olsaydı diye iç geçiriyorum şu an içimden çünkü denize gidip  bronzlaşana kadar bu ürünü kullanacağım kesin!

 Bu tarz ürünleri kullanmayı seviyorsanız bence iyi bir alternatif olabilir:)

Peki siz hangi  bronzlaştırıcıları kullanıyorsunuz tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

10 yorum:

  1. Ben cloud10bauty den cocoatan ve vita liberate markalarınından autobronzan aldım. ÖZellikle cocoatan cok cok basarılı. İkiside kokusuz yapıs yapış degil. Resmen autobronzan ı sevdirdiler bana. Ne yazıkki Watsons ve Gratiste satılanları denedim. Rimmelınde köpük olanını denemiştim igrenc kokuyorlar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz ürünlerin kokuları gerçekten benimde hiç hoşuma gitmiyor, sadece bacaklarıma sürebiliyorum bende, yüzüme asla süremiyorum, hernasıl kokarsa koksun:)

      Sil
  2. Sally Hansen'ın bacak spreyinden çok memnunum..Clinique yüz için olan otobronzan jelini de çok başarılı buluyorum. Senin de söylediğin gibi bu tarz ürünleri benim gibi aşırı beyaz tenlilerin çok çok dikkatli kullanması gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün cüm kesinlikle haklısın:) bu renk gayet makul beyaz tenliler de rahatlıkla kullanabilir:)

      Sil
  3. Rimmelin bu ürünlerini görüp denemiştim ama kıyafetlere bulaşır korkusuyla almamıştım, şimdi rahatlıkla alabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. almayi hemen düşünüyorum tavsiye için tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  5. hem kokusu hem duruşu ile Lush'ın katı bronzerı.. adını hatırlamıyorum ama hem süper kokuyor hem de süper bir görünüm sağlıyor... ben italya dan almıştım ama geçen sene burada da vardı.. şimdi internet sitesinde bulmaya çalıştım ama göremedim
    mağazadan sorabilirsiniz kalp şeklinde iki rengi var.. bence koyu rengi tercih edin çünkü çok güzel yedirerek ton ayarlanabiliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.lushusa.com/Black-Stockings/03176,en_US,pd.html

      Sil
  6. peki ürünü nasıl yaydınız ? eldiven kullanmak gerekiyor mu sanırım eli de boyar ?

    YanıtlaSil
  7. arkadaslar bu urunler kimyasal. bronzlugu dogal yoldan saglamak.istiyorsaniz biraz kinayi suda cozelti haline getirip cildinizi 15 dk kadar ovun ve durulanin. bronzluk olduunu goreceksiniz. bunu daha sık yaptikca daha koyulasacak. hemde ayni anda vucudunuza bakim yapmis olacaksiniz dogal yoldan.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...