24 Haziran 2014 Salı

EYEKO Brow Gel İle Kaş Şekillendirme

Makyaj yapmaya başladığım ilk yıllardan beri uğraşıyorum kaşlarımla, bıkmadan usanmadan:)    beni rahatsız eden şeylerin başında bir türlü istediğim şekli verememek, kaşlarımın artık istediğim yerlerden çıkmaması yani bunca yıldır uğraştığım için artık seyrelmiş olması, kaş şekillendirme yaptığımda  bir süre sonra rengin oksitlenerek daha koyu gözükmesi yada kızıla çalan bir renk alması ve daha bir çok şey sayabilirim :)


Şimdi anlatacağım ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum aslında kısa bir zaman  ama o kadar memnun kaldım ki, hemen sizlerle paylaşmasam olmazdı:) Türkiye Pazarına Seltek İlaç ile giren  İngiltere'nin ünlü markası  EYEKO nun en çok satan ürünlerinden biri Brow Gel i kesinlikle denemelisiniz...

İnce kaşlar artık yerini daha kalın, daha az kavisli kaşlara bıraktı bu bir gerçek, ama bu güne kadar şekillendirmek için incelttikle ilcelttiğimiz ve artık bize küsen kaşlarımızı nasıl şekillendireceğiz?
 
Brow Gel bunun için çok iyi bir alternatif gerçekten... 
 
Ürünün ayrıntılarına bakalım mı?




Eğer kaşlarınız benimkiler gibi çok koyu renk değilse,  yada rengini kırmak istiyorsanız,  kaşlarda doğallıktan yana iseniz,   yapay  bir görüntü istemiyorsanız  ve en önemlisi kaşlarda kızıl ve tonlarından nefret ediyorsanız,  bu ürün tam size göre...


Çok pratik bir ambalajı var açıkcası kaş kitlerini yanımda taşımak bana zor geliyor Brow Gel gibi pratik ürünlere gidiyor hep elim, gün içinde   ihtiyaç olursa elimle yüzümle çok oynadıysam   hemen tık tık  işimi görüveriyorum.


Ürünün rengi  fotoğrafta görüldüğü üzere koyu kahverengi ancak kaşınıza sürdüğünüzde hiç koyu durmuyor  ve  jel kıvamlı olduğundan  gayet doğal bir görünüm veriyor..
 
En başta söylemeliyim ürün kaşlarda sertleşme yapmadan  kaşları sabitliyor, hani çoğu kaşta olan o dağınık görünüm varya kesinlikle  doğal bir formda kontrol altına aldığı kesin,  ayrıca paraben ve SLS içermeyen  bir içeriğe sahip  ve düzenli kullanımda kaş çıkarttığı söyleniyor:) bu konudaki yorumlarımı ise zaman içerisinde göreceğiz, eğer bu konuda da faydalı olduğunu görürsem yazımı editleyeceğim:)
 


 
Yukarıda Kaşlarımın şekillendirilmemiş, bir o kadar dağınık ve seyrek aynı zamanda boşluklu hallerini görüyorsunuz yani bu kaşlar yüzde %100 benim:)









Yukarıda ise doğallıktan ayrılmadan şekillendirilmiş hallerini  görüyorsunuz, kaşlar ne kadar önemli değil mi, ifadeyi bir anda değiştiriyor bana kalırsa, sizce?
 
Ürün harika, ciddi anlamda çok sevdim performansı ve kullanım kolaylığı açısından değerlendirdiğimde  şuana kadar kullandıklarım arasında en iyilerden...
 
Ürünün fiyatı 66 TL ve seçkin eczanelerde satılıyor.
 
Nasıl buldunuz? Bir şans verir misiniz Brow Gel e?
 
Yorumlarınızı merakla bekliyorum, unutmayın ki benim için sizin yorumlarınız çoook önemli:)
 
Kocaman sevgiler?
 
 






14 yorum:

  1. Ulkemizd renkli kas maskarasi ne yazik ki cok yok. Bu maskarayi da cok merak ettim. Cok guzel gozukuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef çok kısıtlı sayıda markanın var, ama en güzel sabitleyen de bu ürünler oluyor, tavsiye ediyorum:)

      Sil
  2. Ya çok ilginç simli gibi duruyor öyle mi anlamadım.. Çok doğal bir görünüm sağlamış çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafa baktım da evet öyle çıkmış ama değil aslında koyu renk vermiyor, gayet doğal bir görünüm sağlıyor.

      Sil
  3. Görünüşü çok başarılı benefit gb alıcaktım kafamı karıştırdı bu yazı yahu : )) Tam istediğim görüntüyü vermiş müdahale edildiği belli olmuyor güle güle kullan Şebnemcim yazdım listeye ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım umarım deneyince de seversin, dediğim gibi fazla renk vermiyor, ama süper sabitliyor, katı yapmadan hemde, harika ben çok sevdim:)

      Sil
  4. ben essence kullanıyorum ama kesinlikle çok yetersiz yeni bir ürün düşünüyordum sanırım buldum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence yi bende denedim açıkcası bu ürünü ben daha fazla sevdim, doğal duruşuna bayıldım:)

      Sil
  5. Eyeko ürünleri gerçekten başarılı bence de hoş olmuş canım :))

    YanıtlaSil
  6. ben bugün eczeneden aldım gerçekten çok başarılı bir ürün bikaç gün önce sephorya gidip benefitin gimme browunu da denemiştim ben arada pek fark görmedim özellikle fiyatı ve gramajı da düşünülücek olursa kiii benefitin gramajıı 3 gr. gerçekten hemen biticeğini düşünüyorum doğru bir karar verdiğime inanıyorum :))

    YanıtlaSil
  7. bu maskara Türkiye'de var.. en azından vavendu.com 'da var. Eyeko bir çok ürününü kullanıyorum ben. eye do mascara ve eyeliner. Vavendu' dan alıyorum hepsini...

    Blogum çok yeni destek olursanız çok mutlu olurum..

    http://minaninmakyajaynasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. bu maskara Türkiye'de var.. en azından vavendu.com 'da var. Eyeko bir çok ürününü kullanıyorum ben. eye do mascara ve eyeliner. Vavendu' dan alıyorum hepsini...

    Blogum çok yeni destek olursanız çok mutlu olurum..

    http://minaninmakyajaynasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. ben kullandım.cok basarılı

    YanıtlaSil
  10. ben kullandım.cok basarılı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...