13 Haziran 2014 Cuma

Saçlarım Rowenta Respectissim ile Tanıştı:) #7gün7saç

Geçtiğimiz haftalarda Rowenta nın yeni ürünü Respectissim ile tanışmak üzere Haldal Cafe in yolunu tuttuk, öncelikle belirtmeliyim ki   çok keyifli ve yaratıcı bir lansmandı, firma yetkililerini bu noktada  kutlamam gerek:)
 
 

Son birkaç yıldır saçlarım öyle yıprandı ki, elbette röfleden dolayı, şekillendirme  yapmadan asla dışarıya çıkamaz oldum, e tabi bu da saçları yıpratan bir durum, ısıtıcı kullanmak saçı hem kırıyor hem de inceltiyor, yapmadan da olmuyor, bu durumda ne yapacağız...

Tam da bu noktada saçımın derdine çare olabileceğini umduğum Rowenta'nın yeni ürünü, saçları yıpratan yüksek ısı sorununu tarihe gömecek olan Respectissim  ile tanışmak üzere biraradaydık...
 
 

 
İçten, sıcak ve bir o kadar ve ilgi çekici bir sunum ile lansmanımız başladı:)

 

Ürünün mottosu  saçlar için sihirli formül 7/7 
 
Ürünün vaadettiği, özel bakır alaşımı ve silisyum kaplamalı plakaları sayesinde saçların sağlıklı şekil alabilmesi için  ideal ısı olan 170 derecede, 230 derecelik şekil verme performansı sunuyormuş.
 
Ayrıca  7/7 formülüyle haftanın 7 günü hem saçlara istenilen şekli veriyor hem de saçların sağlığını bozmadan canlılığını koruduğunu iddia ediyor.
 



Hergüne 7 farklı saç dedik ya benim seçimim hareketli kıvrımlara sahip pazartesi saçıydı:) burada saçlarım yapılırken görüyorsunuz.
 


Burada da bitmiş halini gördünüz:)
 

Uzun zamandır bir türlü görüşemediğim tatlı arkadaşım Serap ile selfie çekmeden olur mu hiç:)
 

Ayrıca lansmanda profesyonel fotoğraf çekimleri yapıldı, o kadar eğlendik ki, resimde de görüldüğü üzere bayağı bir havaya girmişim:))))
 

















Çok eğlenceli ve bir o kadar keyifli bir lansman oldu, yukarıdan da anlaşılacağı üzere hummalı bir çalışma içersindeydik:)
 
Ürüne gelince  Rowenta Respectissim aslında bir düzleştirici ama aynı zamanda benim saçlarım gibi dağınık bukleler yapmak da mümkün.


Ürünün en can alıcı noktası bence 170 derecede 230 derecelik performansı verebilmesi, kii denedim onayladım hakikaten istediğiniz düzleştirmeyi yada dalgayı  verebiliyorsunuz, saçlarım ince telli ve cılız olduğundan, gönlüm bir miktar daha rahat zira ısı yüksek olmayınca verdiği zarar da daha az oluyor.




Bu düzleştiriciyle dalga yapmak da kolay yukarıdaki resimde parmağımla gösterdiğim yerde silikon bir plaka mevcut bu da,  saçı bukle yapmaya çalışırken işe yarıyor çünkü saçı kaydırmadığından daha az uğraşmış, zorlanmış oluyorsunuz.
 
Ben şahsen  evde birçok boyutlarda  maşası ve düzleştiricisi olan  ve saçıyla çok uğraşan biri olarak ürünü sevdim, gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
 
Respectissim Liss & Curl Saç Şekillendirici: 199.90 TL


 

6 yorum:

  1. Postu okurken ben de eğlendim yansıtmışsınız o havayı yazıya :) saçlarınızda çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
  2. Silikon plakaları bütün saçlarımı koparıyor mahvetti saçlarımı..

    YanıtlaSil
  3. Az önce aldım ve ürünü geri iade edip 7/7 olan versiyonunu aldım silikon plakalı olan saçı mahvediyor

    YanıtlaSil
  4. Az önce aldım ve ürünü geri iade edip 7/7 olan versiyonunu aldım silikon plakalı olan saçı mahvediyor

    YanıtlaSil
  5. Ben düz görünümden daha çok doğal dalga kullanıyorum, bu yüzden üründen çok memnunum. Doğal dalgalar için ideal genişlikte tavsiye ederim. Gerçekten ısı performansını bende çook beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar ben de yıllardır Rowenta SF7640 Respectissim Liss&Curl Saç Şekillendirici kullanıyorum. O kadar memnunum ki Rowenta'ya bağlılığım oluştu eğer bir ihtiyacım varsa ilk önce Rowenta'da var mı diye bakıyorum. Sizlere de şiddetle öneririm. Bilgilendirici bir yazı teşekkürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...