29 Ağustos 2014 Cuma

Işıltılı Bir Kuru Yağ Mucizesi:) NUXE Huile Prodigieuse OR

Dünyada her 6 saniyede bir satılan bir ürünü tanıtmak hiç kolay olmayacak bence:)
Evet yanlış duymadınız gerçekten öyleymiş, ürün bu kadar iddialı bir ürün eee ama tabi durum böyle olunca  NUXE markasının güvenli kolarına bırakacağız kendimizi elbette:)


NUXE Huile Prodigieuse OR , kuru yağ , cilt bakımı ,  nuxe




Ürünün % 98 i doğal yağlar ve özlerden oluştuğu için son derece güvenilir buluyorum.




 İçeriğinde  Fındık Yağı, Hodan Yağı, Tatlı Badem Yağı,Macadamia,  Sarı Kantaron Yağı ve   Kamelya Yağı  mevcut.


Bu yağlar arasında en çok ilgimi çeken aslına bakarsanız kantoron yağı oldu, bu bitkinin özellikle  kanser hastalığına  ve yağının bir çok  cilt rahatsızlığına,  kas ağrısına,   cilt yanıklarına, cilt lekelerine çok çok  faydası olduğunu biliyorum, yani anlayacağınız bu yağın ve diğerlerinin birleşiminden inanılmaz bir ürün çıkmış ortaya... 


Kuru yağları gerçekten çok seviyorum çünkü pek çok kullanım alanı bulunuyor o anlamda işlevsel bir ürün.

Dilerseniz vücudunuzu nemlendirmede kullanabiliyorsunuz, isterseniz saçınızda yada yüzünüzde:)  kuru yağ olduğu için ciltle hemen bütünleşiveriyor vıcık vıcık olmuyor, ama ben bu ürünü yüzümde hiç kullanmadım  elbette cildim çok yağlı olduğundan fakat  kullananlar olduğunu biliyorum, saçlarımda da kullandığım oldu:) hem yumuşacık yaptı hemde bir ışıltı verdi, kumsalda parıl parıl parladı saçlarım:)

NUXE Huile Prodigieuse OR , kuru yağ , cilt bakımı ,  nuxe

Bende ürünün simli olanı  olduğundan genelde vücudumu nemlendirmek için tüm yaz kullandım hatta şu an bitmek üzere, aslına bakarsanız keşke yazımı daha evvel yayına girseydim böylece yaz için mükemmel bir üründen daha haberdar olabilirdiniz, ama diğer taraftan düşüncelerim kesin kez netleşmiş oldu:)

NUXE Huile Prodigieuse OR , kuru yağ , cilt bakımı ,  nuxe

Ürünün içeriğinin doğal oluşu yüz içinde kullanımını olabilir kılıyor ancak daha evvelde dediğim gibi yağlı ciltlere önermiyorum, etkileri sizi memnun etmeyebilir.


NUXE Huile Prodigieuse OR , kuru yağ , cilt bakımı ,  nuxe


En çok da vücudumda bıraktığı pırıltıyı sevdim:) Sim sever biri olarak böyle ürünlere bayılıyorum, bronz tende bir harika duruyorlar, cilde kattığı yumuşaklık ve esneklik hissi  ise vazgeçilmez oldu benim için.


NUXE Huile Prodigieuse OR , kuru yağ , cilt bakımı, nuxe


Ürün harika, etkisi şahane kısacası eğer böyle kuru yağ türevi  bir ürün arıyorsanız ve ışıldamak istiyorsanız tercihiniz NUXE Huile Prodigieuse OR  den yana olsun:)

Okuduğunuz için teşekkürler

Kocaman sevgiler:)

4 yorum:

  1. ayy bronz tende ışıl ışıl olur eminim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu urun nerelerde satiliyo acaba :)

    YanıtlaSil
  3. Yaşasın simli ürünler :D

    YanıtlaSil
  4. alsam mı dıye kararsız kaldıgım bir üründü ama iceriginin bu kadar iyi olduğunu bilmediğimden almaya cesaret edemedim bir türlü. buldugum yerde hic dusunmeden alacagım tesekkurler :) makyajformulleri-ecemyazıcı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...