26 Mayıs 2015 Salı

Makyaj Alışverişi - Sephora, Mac, Elca, Urban Decay, Flormar

Mutlu Günler
 
Yeni bir alışveriş videosunun haberini vermek için yazıyorum size bugün:)
 

ALIŞVERİŞ, mac, ELCA, Urban Decay, flormar, youtube videoları, makyaj alışverişi - kozmetik bloğu - makyaj blogları -
 
Peki nerelerden alışveriş yaptım;  Mac, Sephora, Flormar ve Elca  az ve öz oldu bana kalırsa aşağıda alışverişlerimin toplu bir fotoğrafını  ve kısa kısa izlenimlerimi aşağıda okuyacaksınız:)
 
 

Alışverişlerimden kısaca söz etmek gerekirse  ilk  olarak Elca dan bahsetmek istiyorum size.
 
 Elca, Este Lauder grubu markalarının koleksiyon yada seri sonu ürünlerinin satıldığı bir Outlet mağaza.
Maslak'daki Orjin plazanın içinde bulunuyor, Ben genellikle Mac markası için gitsemde diğer markalara da daha uygun fiyatlara bulmak mümkün, bu kez yine 2 pigment far, 1 oje ve 2 lipglass aldım  ayrıntısı için ise mutlaka videomu izleyin olur mu?

 
ALIŞVERİŞ, mac, ELCA, Urban Decay, flormar, youtube videoları, makyaj alışverişi - kozmetik bloğu - makyaj blogları -


Sephora alışverişimin yıldızı ise bir süre önce ülkemize gelen Urban Decay markasına ait oldu, sonunda bende daha fazla karşı koyamadım ve NAKED paletten aldım, bakalım nasıl makyajlar çıkacak ortaya, ve bir de Naked Skin transparan pudrayı edindim, cilde kadifemsi bir efekt veren incecik yapısı olan bir pudra bu, tek kelimeyle bayıldım mutlaka ayrıntılı yazısını yazacağım.

Mac mağazasından ise yeni çıkan mat rujlarından Real Sexy olanından ve Cinderella koleksiyonunun bence en iddialı parçası olan eye gloss ların 2 rengini de kapıverdim, aslında kullanımı bir hayli zor, yapış yapış olan bu eye glosslara ben bayıldım,  ancak dediğim gibi bir çoğunuzun sevmeyeceğini düşünüyorum, müthiş bir  ıslak görünüm veriyor, iddia ediyorum hiç bir far bu kadar ıslak görünümlü olamaz, ayrıntı için ise elbette videoma bakmalısınız.

ALIŞVERİŞ, mac, ELCA, Urban Decay, flormar, youtube videoları, makyaj alışverişi - kozmetik bloğu - makyaj blogları -


Son olarak ise Flormar ın çok kısa bir süre önce çıkardığı Bohemian koleksiyonuna ait  likid yapıda olan ama bir hayli opak 2 lip gloss ve yine seriden  puffy eye shadow ların en açık renginden aldım, inanın bu seri bence flormarın çıkardığı en iyi koleksiyonlardan biri diyebilirim, farların yapısı kremsi ve bir hayli kalıcılar eminim size beğeneceksiniz, bir denemenizi tavsiye ediyorum...
 
İşte böyle bir alışveriş yazısının daha sonuna geldik, videoma bakmayı  ve kanalıma abone olmayı unutmayın:)
 

 
Beni okuduğunuz için çok teşekkürler ve kocaman sevgiler.

1 yorum:

  1. It signifies something! Really useful blog.Black Label No Thank you!Thnx so much for this! I havent been this thrilled by a blog post for a long time! You have got it, whatever that means in blogging. Anyway, Youre definitely somebody that has something to say that people should hear. Keep up the outstanding work. Keep on inspiring the people!http://www.healthsupreviews.com/black-label-no/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...