22 Haziran 2015 Pazartesi

Bardabas Kutularını Birlikte Açtık:)

Mutlu Günler,
 
Bugün sizlere çocuklarla çektiğimiz ikinci videonun haberini vermek için yazıyorum:) Bu kez çocuklar için aktivite kutuları hazırlayan  Bardabas kutu açma deneyimimizi videoya çektik, tabi haliyle oldukça eğlenceli bir video çıktı ortaya:)
 
 
 
 
 
Bardabastan kısaca bahsetmem gerekirseeeee;
 
Bizler için vanilya Club varya hani onun çocuklar için olanından:) yani    2-10 yaş  arası çocukları için  düşünülmüş  bir  aktivite kutusu diyebiliriz.  Her ay  bir temaları var ve bu tema ışığında  yeni yeni kutular hazırlanıyor, içerisinden  6-7  tane farklı aktivite  çıkıyor,  ayrıca kutuların içinden aktiviteleri yapmak için her türlü malzame de çıkıyor, ve çocuklarınız ile birlikte  kolaylıkla yapabiliyorsunuz. 
 
 Üstelik kendileri yaptıkları için  ortaya çıkan şeyler daha bir kıymetli oluyor orası kesin:)
 
Bizim kutumuz çok önce geldi aslında ama  inanın ancak videosunu çekip, editleyip yayınlayabildim, içinden  bir bitki fidesi, çim adam, at kukla, çılgın tavuk,  gibi eğlenceli ve öğretici aktiviteler çıktı ve keyifle yaptık.
 
Hatta çim adamımızın saçları bir hayli büyüdü....
 


Bitkimiz ise neredeyse meyvesini vermek üzere:)




Aşağıda ise çılgın tavuk projemizin fotoğraflarını görmektesiniz. 












 
 
Ama iyisimi siz videomuzu izleyin bakalım biz neler yapmışız:)


Videoların devamı için kanalıma abone olmayı ve videomu beğenmeyi sakın unutmayın, olur mu?
 
Sevgiler:)
 


 


 

2 yorum:

  1. I know this is in truth boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to Cleanse FX throw you a big thank you - you cleared up some things for me!How is it that just anybody can create a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything extremely impressive more like youve painted a quite picture more than an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, right here.

    http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/


    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...