8 Ocak 2016 Cuma

Melisa ve Derya ile Kışa Merhaba Etkinliği

Murlu Günler

Geçtiğimiz haftalarda iki tatlı blogger arkadaşımın etkinliğine katılmıştım, ama gripti nezleydi, çocuklardı derken ancak vakit bulup yazabiliyorum.






Blogger buluşmalarını daha samimi ve rahat bir ortamı olduğundan çok daha fazla seviyorum, o günde uzun zamandır yazışıp bir türlü tanışamadığım, görmeyi çok istediğim bir sürü tatlı kızla harika bir gün geçirdik, etkinliğimiz Mecidiyeköy'deki Melita Cafe de gerçekleşti.  
 



Bol bol sohbet ettik güldük eğlendik, sponsor hediyeleriyle günümüz şenlendi kısacası herşey harikaydı...
 


Masalarımız biz gelmeden hazırlanmıştı bile, lezzetti bir kahvaltı ettik ve sonrasında kalkmak bilmedik:)  herşey öylesine keyifliydi ki...
 


Bu güzel günde bizler iyalnız bırakmayan sponsorlarımıza gelecek olursak eğer;


 Bu şirin anahtarlıkların yaratıcısını Instagramda @cancantasarim olarak  bulabilirsiniz.


Çocuklarımın doğduğu günden itibaren  bazen başka markalara yönelsemde dönüp dolaşıp aldığım Mustela  da bizimleydi:)


Blogger buluşmalarımızın vazgeçilmezi  Revox  da bizimleydi.

İsmini son zamanlarda bir hayli duyduğum birçok kişinin kullanım memnun kaldığı çok duyduğum Le Soleil markasını çoook merak ediyorum.




Dermokil  in özellikle kil maskesini çoook seviyordum bu kez değişik ürünleri denemek çok eğlenceli olacak gibi... 


Herbirimize özel tasarlanan  taçları ise instagramda  @nilsutasarim den bulabilirsiniz.



Bu arada masalarımızda bizi bekleyen kurabiyeler  ise @happydaycookie tarafından  gönderilmişti ancak ne yazıkki fotoğrafını çekemeden bizimkiler mideye indirmiş bile...





 Splat ın çocuk diş macunlarının tadı ok farklı ve güzel bizimkiler bayıldı:)


@easyeyeliner ait olan eyeliner şablonları ise linercıler için ideal...


Essence Kozmetik ise bu harika ürünleri ile katılşmıştı etkinliğimize...



 Mediwell  lip balmlar herkesin favorisi oldular bile:)


 Bebak  firmasının saç ürünlerini ise ilk kez deneyeceğim:)


Melisa bize kendi elleriyle  bu harika kokulu boğçaları yapmış:)


 HC Hair Care saç bakım cmoplexini denemeye başladım detaylar yakında burada olacak:)


Seranem yine bizleri yanlız bırakmamış kendilerine çoook teşekkürler:)

 Fresh'n Soft'tan,  gelen bu harika paket için çok teşekkürler:)





 Natracare  de çok teşekkürler.

Melisa ve Derya ya bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum, kızlar siz çok yaşayın emi:)

Beni okuduğunuz için çok teşekkürler ve kocaman sevgiler

24 yorum:

  1. İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir etkinlik olmuş, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. www.sepetlibakkal.com
    Cep telefonu,bilgisayar,televizyon,beyaz eşya,kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla sepetlibakkal.com'da
    ~Türkiye'nin Ucuz Alışveriş Sitesi~

    YanıtlaSil
  4. Alman LR kozmetik markasını duydunuz mu? Avon ve Oriflame gibi üyelik sistemiyle kendinize indirimli ürün alabiliyor veya temsilci olup ürünlerin satışını yapabiliyorsunuz. Ben 1 yılımı tamamladım, hem kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum, hem de ekibimi kurdum ve hatırı sayılır bir gelirim var. İlginizi çekeceğini düşünüyorum, bir bakın lütfen ;)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler faydalı bilgileriniz için.

    YanıtlaSil
  6. Blogunuz çok hoşuma gitti temanızın adını öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  7. bilgi ve paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. size güzel bir dizi tavsiyem var arkadaşlar kış güneşi show tv de başlıyor 23 şubat salı

    YanıtlaSil
  9. hayat şarkısı dizisi nerede çekiliyor bilen var mı acaba? hayat şarkısı kanal d ekranlarında yayınlanan dizi

    YanıtlaSil
  10. Göç Zamanı 6.Bölüm izle başlıklı haberimizi siz dizi sevenler için oluşturmuş bulunmaktayız. Her bölümü ile tüm ilgileri üzerine çeken Göç Zamanı 6.Bölüm ile sizleri yine heyecan dolu sahneler ile karşılayacaktır. Ayrıca Göç Zamanı 6.Bölüm Özetini de sitemizden takip edebilir ve bizlere yorumlarınız ile dizimiz hakkında olan düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Şimdi sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyor ve sizlerden dizimizin son bölümüne yani Göç Zamanı 6.Bölüm izle ye yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler dileriz...

    YanıtlaSil
  11. Hayat Şarkısı 22 Mart Salı 7.Bölüm izle ile karşınızda oluyor. Her bölümünü keyif ile izlediğimiz ve takip etmeye doyamadığımız Hayat Şarkısı Dizisinde heyecan durmak bilmiyor. En son dizimizde yaşanan önemli sahnelerden biriside dizinin babası olan Bayram Cevher'in ölüm ile burun buruna gelmesidir. Hayat Şarkısı 7.Bölüm ile ilgili gelişmeleri de sizlere anlık olarak fan sitemizden sunacağız ve sizlere dizimiz hakkında detayları vereceğiz. Şimdi sizleri daha fazla bekletmiyor ve Hayat Şarkısı 22 Mart Salı 7.Bölüm ile ilgili tüm gelişmeler için yorum alanına davet ediyoruz. İyi seyirler dileriz...
    Hayat Şarkısı 7.Bölüm izle

    YanıtlaSil
  12. LR ürünlerini bilmeyen pek çok kişi var be harcanan kozmetik firmalarına ciddi paralar var. Bu durumda LR hem ekonomik hemde Alman kalitesinde çok iyi ürünleri olan firmadır. Ürünlerin kalitesini görmeniz için LR kataloğuna bakmanızı isterim. Ayrıca LR'da ek kazanç kazanma şansınız var şirket aracı da masrafsız ve aylık kota olmadan verilmektedir. Şartlar çok iyi bence düşünün:)

    YanıtlaSil
  13. Aşk daha önce hiç bu kadar çıplak ve gerçek anlatılmamıştır... bir film yada dizi de... yani olması gerektiği gibi... Aaliya ve Zain çocukluklarında birbirinden nefret eden iki kuzendir... Sensiz Olmaz 21.Bölüm Zainin haylaz serseri ve sorumsuz tavrı Aaliyanın 1-2 hafta içinde gerçekleşecek düğün hazırlıkları sırasında damat tarafı tarafından yanlış anlamaya yol açar ve düğün iptal olur. Sensiz Olmaz izle Zain bu tavrı babasına bir fikir verir... o da bu iki genci evledirmek başta her iki genç buna itiraz ederler ve birbirilerine evlenmeyeceklerine söz verirler...

    hd dizi izle Yaşanan onca gelişmenin ardından morallerin bozulmasına neden olan Nazlı sorunu nasıl çözülecek. Hızır'ın artık yalan ve arkadan çevirilen işlere tahammülü kalmamıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı'yı sert biçimde uyaran Hızır artık atacağı adımlara dikkat etmesini yoksa çocuğunu bir kez daha göremeyeceğini söyler. Belki de Hızır ilk kez bunu dillendirir Nazlı'ya karşı ve çocuğu almak ile tehdit eder. Nazlı dik kafalılık mı yapacak , yoksa olduğu gibi hayatına devam mı edecek ?

    Benimsin izle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor. Bir barışık bir küs ilerleyen Rundra ve Paro arasındaki ilişkide, Paro, Rundra'ya karşı hislerine karşılık bulabilecek mi? dizi izle Annesinin evi terk etmesi ve babasının güzel kadınların kocasına, babsına ve oğluna bile sadık olamyacağnı adair küçük yaştan itibaren söylediği sölerden etkilenen ve güzel kadınların sürekli bir aldatma ve terketme içerisinde olduğun düşünen Rundra bi duygularını yenecek mi? Benimsin 7.bölüm Gazetede çıkan haberleri kimin yaptırdığını bulayım derken Paro ile gerçekten evleniyor mu?

    YanıtlaSil
  14. LR ürünleri ile ilgili de böyle bir çalışma bekliyoruz sizden. Tamamen bitkisel olan ve birçok memnun müşterisi olan bu ürünleri tavsiye de ederim :)

    YanıtlaSil
  15. çok güzel bir yazı ellerinize sağlık :)

    http://bitkiselguzellik.ml

    YanıtlaSil
  16. LR ürünlerini bilmeyen pek çok kişi var be harcanan kozmetik firmalarına ciddi paralar var. Bu durumda LR hem ekonomik hemde Alman kalitesinde çok iyi ürünleri olan firmadır. Ürünlerin kalitesini görmeniz için LR kataloğuna bakmanızı isterim. Ayrıca LR'da ek kazanç kazanma şansınız var şirket aracı da masrafsız ve aylık kota olmadan verilmektedir. Şartlar çok iyi bence düşünün:)

    http://aloeverabakimi.com/

    YanıtlaSil
  17. bilgi ve paylaşım için teşekkürler takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  18. Faydalı lr ürünlerini %28 indirim avantajıyla satın alabilirsiniz.
    Lr Üyelik paketleri ve koşulları için sitemi ziyaret edebilirsiniz.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  19. Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Bende yaşam sağlıkla ilgili yazılar yazıyorum. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
    El Kızı : http://elkizi.com

    YanıtlaSil
  20. Teşşekürler Bilgi için Takip Edeceğim Sizi

    YanıtlaSil
  21. Değerli Yazı için Teşşekürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...