26 Şubat 2016 Cuma

Flormar Fatal Attraction Koleksiyonu

Mutlu Günler
 
Aslında bu yazıyı yazmakta bir hayli geciktiğimin farkındayım ama indirimin ucundan kıyısından yakalayın istediğim için bugün  acele  yayına almak istedim.
 
 
flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction
 
Gün geçmiyor ki flormar yeni bir koleksiyon çıkarmasın, işte bu koleksiyonlar içinde bana kalırsa en iddialılarından biri  Fatal Attraction  koleksiyonu oldu,  özellikle   ojeler ve kalem farları beni benden aldı,  tek kelimeyle harikalar...

flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction flormar indirimi

Öncelikle tırnak stickerlarına değinecek olursam, benim tırnaklarım ince yapılı olduğundan benim için  pek pratik olmasalar da tek tırnağıma uygulamak güzel bir hoşluk katıyor, tırnağa dökülen toz yapıda olan  glitterlar ise tam benlik, beyaz olanı bitirdim bile, hatta başka başka ojelerimin üzerine döküp instagramdan bolca paylaşmıştım çok sevdim indirimden alıp deneyebilirsiniz bence:)


flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction flormar indirimi

Renkler sırasıyla soldan sağa ME04 Pole Dance,  ME01 rock it, ME08 unstoppable
 
Gelelim kalem farlara bu fotoğrafta firma gönderisi olan ürünleri görüyorsunuz o günden bu güne koleksiyonuma yeni katılanlar oldu elbette, mümkün olursa tüm seri renklerinden almak istiyor canım:) bir kere acaip kalıcılar, akşama kadar bilin ki gözlerinizde olacaklar, hatta ben pembe olanı ruj olarak kullandım bir gün,  çok da hoş oldu,  daha ne renkleri var bir görseniz:) mutlaka bakın, alın, aldırın:)

flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction flormar indirimi

Koleksiyonun bazıları için en ilgi çekici bazıları için ise en gereksiz ürününe geldi sıra,  gold rengi bir   maskara bu, isterseniz kirpiklerinize mascara, isterseniz de eyeliner olarak kullanabiliyorsunuz, ben firma gönderisinden önce zaten bu ürünü çoktan almıştım firma gönderisi de olunca elimde iki tane var şuan, bu tip ürünleri   yılbaşına yakın çıkan koleksiyonlarda bulduğumdan hemen atıyorum sepete bu da öyle bir günümde alınmıştı:)
 
Ürün eyeliner olarak oldukça başarılı ama mascara olarak kullanışsız bir ürün bence yani kullanışsız da demek doğru olmaz kirpiklerinizi bir miktar değişik gösteriyor., yani  kirpiklerinizi alışılmışın dışında gösterdiğinden  bazı bakışlara maruz kalabilirsiniz:) ama dediğim gibi  ben jan janlı ürünleri çok sevdiğim için bunu da sevdim.

flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction flormar indirimi


Gelelim serideki rujlara bende iki rengi bulunuyor, zaten toplamda 3 renk var ve hepsi de kırmızı tonlarından oluşuyor,   satin mat yapıdalar, kalıcılıkları orta seviyede, sürümleri çok rahat...
 
flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction flormar indirimi

                                                                      02 tempt me

flormar, makyaj alışverişi, fatal attraction flormar indirimi

                                                             01 femme Fatale


Serideki ojeler  ise ayrı bir  yazıyı hakediyor bence, neredeyse serideki tüm renkleri alındı denendi, test edildi ve çok sevildi:)
 
Rimeli ise henüz denemedim deneyince mutlaka deneyimlerimi yazacağım.
 
Keyifli Günler:)

 

6 yorum:

  1. Ay Şebo, gold rimel tam senlikmiş doğrusu! Her ne kadar günlük sürülemeyecek olsa da, özel geceler için aslında güzel bir alternatif gibi göründü! Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. gold maskaranın sende duruşuna bayıldım valla tam senlik hakikaten güle güle kullan :-)))

    YanıtlaSil
  3. gold maskara diyorum başka da bişi demiyorum :)))) harikasın

    YanıtlaSil
  4. Rimel rujlar ve ojeleri dikkatimi çekti özelliklee ♥ Çok tatlı olduğunu söylememe gerek var mı, maşallah maşallah nazar değmez inşallah güzellik :*

    YanıtlaSil
  5. In the tons of opinions in your writing, I guess Illumaneau Skin Cream I'm not the only 1 getting all the leisure here! Keep up the superb work. What i do not understood is actually how you are not actually much more well-liked than you might be now. You are so intelligent. You realize therefore considerably relating to this subject, produced me personally consider it from so many varied angles. For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/illumaneau-skin-cream-scam/

    YanıtlaSil
  6. gold maskara çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...