21 Aralık 2018 Cuma

En güzel Keşfim FOREO LUNA 2 ve Favori Cilt Bakım Rutinim

Bugün size birazcık cilt bakım rutinimden bahsetmek istiyorum,  çünkü  özellikle son zamanlarda bana hep soruyorsunuz ya cildin ne güzel, ne kullanıyorsun? Gece yatarken ne sürüyorsun? Harika ışıldıyor, fondoteninin markası ne? 


LUNA 2




İşte bugün bu sırrı açıklığa kavuşturalım istiyorum,  aslında en büyük sırrımı başlıktan okudunuz, tahmin ediyorsunuz tabiki FOREO LUNA 2 ama eğer benim cilt bakım rutinim sizde merak uyandırdıysa lütfen okumaya devam edin..


Bu güne kadar pek çok ürün denedim, cildimi bazen  tahriş ettim, belki bazen sebum dan rahatsız olduğumdan fazla kuruttum, yada yeterince iyi temizleyemedim,  ama neyseki FOREO LUNA 2 ile tanıştım, hayatımda cildim için verdiğim en doğru kararlardan biri rutinime Luna 2 'yi dahil etmek  oldu, neden mi?


LUNA 2


FOREO LUNA 2 yi nasıl kullanıyorum? 



Öncelikle iyi ve ışıldayan bir cildiniz olmasını istiyorsanız onu çok iyi temizlemelisiniz, yani her şeyin başı temiz bir cilt, ben her sabah ve akşam cildimi duru bir suyla yıkadıktan sonra,  köpük  formdaki temizleyicimi  cildime güzelce yaydıktan sonra sadece bir dakika ayırarak Foreo Luna 2 ile cildimi temizlik modunda yumuşak ve dairesel hareketlerle temizliyorum, şöyle bir ürün düşünün, sadece 1 dakikada cildinizdeki tüm yağ ve kir  gitmiş oluyor dolayısıyla cildiniz derinlemesine temizleniyor, tıkanan tüm gözenekleriniz açılıyor ve tertemiz  bir cilde kavuşmuş oluyorsunuz...


FOREO LUNA 2 nin en sevdiğim özellikleri neler?


FOREO LUNA 2



Cildimizi güzelce temizledik, ohh mis gibi olduk, rahatladık, şimdi ürünü nasıl temizleyeceğiz, çok basit, ürünün silikon bir yapısı var bu  yapısı sayesinde  musluğun altında  saniyelerde yıkayabiliyorsunuz çünkü su geçirmiyor ki bu harika bir özellik, bu sayede duşta bile kullanılabiliyor, üstelik silikon yapısından dolayı hijyenik bir ürün,  pilli değil şarjlı ve şarjı çoook uzun süre gidiyor,   ve tasarımı çok şık...


Luna 2'nin Anti -Aging Modu?





Cildimi temizledikten sonra nemlendirmek benim için çok önemli çünkü karma bir cildiniz varsa özellikle T bölgenize ayrı krem yanaklarınıza ayrı  krem kullanmanız gerekebilir, ki şu an ben bunu  yaşıyorum, eh  tabi bir de yaş 35 i geçtiğinden kırışıklar yerleşmesin diye mutlaka anti- aging içerikli serum yada kremler kullanmak gerekiyor, işte Luna 2  burada yine devreye giriyor, özellikle serumumu uygularken mutlaka ama mutlaka  Luna 2 mi kullanıyorum  1 dakika boyunca cildime kremimi anti-aging modunda yediriyorum, ürünlerin emilimi artığından gece boyunca cildim yenilenmeye devam ediyor.



Luna 2 den sonra cildimde neler değişti?






Biraz iddialı olacak belki ama kullanmaya başladıktan sonra 3-4 gün  içinde cildinizdeki değişimi farkediyorsunuz,  yani bende öyle oldu, cilt yağ ve kirden çok güzel bir şekilde arındığından makyaj da cilde çok güzel oturuyor, ayrıca söylemeden geçemeyeceğim gözeneklerim kesinlikle sıkılaştı, bunu çevremdeki arkadaşlarım 1 aylık kullanım sonunda söyler oldular,  ben de ne zaman söyleyecek biri diye bekliyordum:) ve evet kesinlikle çok farklı, karma ciltli olduğumdan diğer yüz temizleme fırçalarıyla temizlediğimde kuruyan yanaklarımdan eser yok, T bölgem kontrol altında ve artık daha az sebum üretiyor, ve cilt bakım rutinim o kadar pratik hale geldi ki, bunu da söylemeden olmaz,  sadece 2 dakikada  hem temizlik hem de bakım yapmış oluyorum, inanılmaz rahat bir durum bence.


Eğer sizde benim gibi karma bir cilde sahipseniz ve cildinizi yeterince iyi temizleyemediğinizi düşünüyorsanız, hayatınız kolaylaştırmak ve  anti-aging özellikli ürünlerin cildinize daha iyi etki etmesini istiyorsanız  FOREO LUNA  2'nin karma ciltlere özel mavi renkli ürününü tercih edebilirsiniz.  LUNA 2; farklı cilt tiplerine özel üretilmiş bir ürün. Karma ciltler ile birlikte hassas, yağlı ve normal ciltler içinde seçenekleri mevcut, parasını sonuna kadar hakeden bir ürün, T-sonic  titreşimler sayesinde cildi %99,5 oranında kirden ve yağdan arındıran, su geçirmeyen, silikon yapısı sayesinde bakteri üretmeyen, cildinizi nazikçe ve  aşındırmadan temizleyen  piyasada ki tek ürün bence, unutmayın ki cildimiz çok önemli..


Ürün hakkında daha fazla bilgi almak ve incelemek için #FOREO #LUNA2 etiketleri  ile sosyal medya da arama yapabilir, FOREO Türkiye web sitesine ve @foreo-turkiye instagram hesabına bakabilirsiniz.




Mutlu Günler








2 yorum:

  1. Günlük rutin işlemlerinizi okudum.Sizin gibi profosyonel kullanıcı deneyimi olan yazarları takip ettiğimde bir çok eksiğimi görüyorum.Paylasimlariniz için teşekkür ederim..puf noktalarına çok dikkat edecegim

    YanıtlaSil
  2. Teşşekürler Profesioanl Deneyimlerinizi Bizimle Paylaştığınız için

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...