25 Ağustos 2013 Pazar

Flormar CC Cream Nasılmış?

Yaklaşık 20 gün önce aldığım Flormar CC Creamleri göstermenin vakti geldi sanırım:)
 
 
 
Ama öncesinde kısa kısa BB kremlerden  sonra çıkan  CC kremlerin ne işe yaradığından bahsetmek isterim.
 
Aslında BB kremin geliştirilmiş ve etkisi arttırılmış hali olarak tanımlanabilir, ama bu kremlerin ayırdedici özelliği  daha hafif olması bu özelliği sayesinde  yağlı ciltlerinde kullanılabileceği söyleniyor, teninize çok daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor,  ayrıca lekeleri tedavi edici özelliği de bulunuyor, cildiniz daha taze ve canlı gözüküyor yaşlanma etkilerini geciktirici özelliği de bb krem e nazaran daha fazla..
 
Flormar CC kremlerin özellikleri ve görünümleri nasıl bir bakalım.

Firma der ki;

(Ben değil Firma demiş bunları)
 
Mikrokapsül teknoloji yöntemiyle çalışan flormar CC krem cilt tonunun eşitsizliğinin dengelenmesine yardımcı oluyor, Cilt kusurlarının görünümünü azaltarak, cilde pürüzsüz bir görünüm, canlılık ve aydınlık kazandırır. Yoğun nemlendirme sağlayan bu ürün aynı zamanda cildi zararlı dış etkenlere ve güneş ışınlarına karşı korur. 4 farklı renkte tasarlanmış olan CC Cream’in her rengi ayrı bir cilt kusuruna göre çözüm sunar:

- CC01 – Lila: cansız, solgun, sarımtırak cilt tonunu düzenler.
- CC02 – Yeşil: sivilce, kızarıklık gibi kusurları örterek, cilt rengini dengeler.
- CC03 – Pembe: mor, yeşilimsi renkte olan cilt kusurlarını örterek, cildi canlandırır ve doğal bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
- CC04 – Bej: yüksek örtücülük gerektiren cilt kusurlarını kapatarak, cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

 
Şimdi gelelim benim izlenimlerime,
 
Cildim sarı alttonlu bir cildit olduğundan yüzüm için lila rengini,  göz altı morluklarım sebebiyle göz çevresinde kullanmak üzere pembesini aldım.
 
İşte  01  lila rengi
 
 
Cildimde dağıtmaya başladıktan sonra mikro kapsüller patlayarak fondötenimsi bir renge dönüşüyor..
 
 
Karma bir cildim olduğundan ilk gün yoğun bir nemlendirici üzerine sürmüştüm ki bence hata oldu, görünüşte değil ama hissi olarak bir ağırlık, yapışkanlık hissettim, ertesi günlerde daha hafif bir nemlendiriciyle uyguladım ve sonuçtan çok memnun kaldım, cildimdeki duruşunu aşağıda göreceksiniz  asla kapatmıyor, böyle bir idiası da yok zaten ama gerçekten cildin tonunu çok iyi eşitliyor ve oldukça hafif bir yapısı var, özellikle kuru cilde sahip olanlar daha fazla seveceklerdir diye düşünüyorum ama benim cildim karma olmasına rağmen taze ve hafif parlak görünümü sevdiğimden çok hoşuma gitti.
 
03 Pembe rengi ise böyle, 



Dağıtılmış hali ise bu şekilde, 


Daha çok göz çevrem için almıştım satış danışmanı bayan, kapatıcıya bile ihtiyaç duymayacağımı söyledi ama malesef öyle olmadı, ama kapatıcının kalıcılığını arttırıyor bence, geçen gün hatta  tüm yüzüme sürdüm, çok da beğendim, yapı olarak bana lila renginden daha hafif gibi geldi, oldukça başarılı olduğunu söylemem gerekir.
 Renginin ciltte değiştiğini anlayabilmeniz için elimi pamuğa sildikten sonra ki halini de aşağıda göstermek istedim.


Aşağıda  ise lila olanın cildimdeki duruşunu  görebilirsiniz.
 




 
Üstelik fiyatları da oldukça uygun, 23,5 TL ye satışta, incelemek veya satın almak isterseniz sizi BURAYA alabiliriz:) hatta siteye girip bir inceleyin  mutlaka derim:)

Sonuç olarak tavsiye ediyorum, bu ürün alınası bir ürün...
 
Sevgiler:)

27 yorum:

  1. Bende bejini aldım dün, güzel bir ürün gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. Çok sağlıklı gösteriyor gerçekten de :) Ben 04ünü kullanıyorum ve çok memnunum neredeyse bir fondöten kadar kapatıcı ve üzerine bir de spf 15 koruması var, tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
  3. Goz cevresi icin pembe olan kullaaniliyor galiba. Benim morluk sorunum yok sadce goz cevremde renk esitkigi istedigim icin kapatici kullaniyorum. Bu kremi cok cok merak ettigimi soylemem gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bana da pembesini önermişlerdi ama bence kapatıcı olarak yeterli olmuyor malesef, daha hafif kalıyor, ama yüz için çok güzel bir ürün:)

      Sil
  4. ben de çok memnunum özellikle 01 ve 04 ü karıştırarak uyguladığım zaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel değil mi, hafif üstelik etkili:)

      Sil
  5. ilk kez sizden duyuyorum ve inanılmaz merak ettim şu anda. Teşekkürler paylaşımınız için...


    Bu arada blogumdaki büyük satışa katılmak isterseniz;

    http://exclusivepink.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bu ürün çok güzel
    Mobilya satın almadan önce binlerce modelleri incelemek için Modoko mobilya mağazalarına göz atmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Pembe rengini kullanmaya başladım 2 hafta önce ve genetik göz morluğuna sahibim. Ne denediysem ya morluklarımı grileşti ya da 1-2 saat içinde etkisini yitirdi ama bu kreme aşık oldum desem yeri. Sadece bu kremle birlikte pudra kullanarak inanılmaz doğal ve pürüzsüz bir makyaja sahip oluyorum ve gün sonunda morluklarım belirginleşmiyor ve cildimde herhangi bir renk farklılığı oluşmuyor. Çok memnunum bu yüzden stoklamayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. merhaba,

    ben lila rengini aldım.altına makyaj primeri ve üzerine ise mineral toz föndöten kullandım.hakikaten sonuç inanılmaz.doğum sonrasında yüzümde kalan kızlarımın hatıralarını çok güzel kapattı.

    göz altı için ürünün alırken yapılan uygulamada yeşil olan uygulandı.bilginiz olsun.Kesinlikle tavsişye ederim.Tek merak ettiğim bu ürünün yatmadan önce temizlenmesi gerekiyor mu?Bilgisi olan var mı?

    YanıtlaSil
  9. Gece yatarken ciltten cikarilmalimi ? Kalsa bi sorun olurmu ?

    YanıtlaSil
  10. kesnlikle cıkarılmalı cilt geceleri yatmadan mutlaka temizlenmeli aksi taktirde gözenekler kapanır

    YanıtlaSil
  11. Bugün yeşil olanı almaya gittim yüzümün tamamına uygulamayı düşünüyordum ama ordaki kiz bu değil bej olanı tüm yüze uygulayabilirsiniz dedi. bunu alsam sorun olur mu acaba yüzümün tamamına uyguladığımda garip durur mu

    YanıtlaSil
  12. Merhaba beninde doğumdan kalan lekelerim var,hangi rengini kullansam tereddutte kaldim şuan

    YanıtlaSil
  13. yağlı cilt için uygun olur mu

    YanıtlaSil
  14. bende yeşilini aldım eğer sivilceli yağlı ya da karma cildiniz varsa kesinlikle mükemmel tek kullanıldığında doğal görünüyor pudrayla pürüzsüz görünüm elde ediliyor kesinlikle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  15. bende yeşilini aldım eğer sivilceli yağlı ya da karma cildiniz varsa kesinlikle mükemmel tek kullanıldığında doğal görünüyor pudrayla pürüzsüz görünüm elde ediliyor kesinlikle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  16. Ben 02 yani yesili kullandim.Ama kaldirilmis galiba nedeni ne?bende 04 bej i aldim.Acikcasi tek mumnun olmayan benim saniirm.Pastel boya gibi dagilmiyor.oysa nemlendirdikden ve makyaj bazindan sonra suruyorum.ve 5 dk yediriyorum Meybelline dream velvet ler nasil bi bilginiz varmi :)

    YanıtlaSil
  17. Kızlar bunu göz çevresine uygulladik falan demişsiniz.uygulanmaz bence göz çevresine özel ürünler kullanin

    YanıtlaSil
  18. Ben beyaz tenliyim bej ürünü kullanırsam ton farkı olur mu yoksa tenimin rengine uyum sağlar mı

    YanıtlaSil
  19. Pembesi zaten göz çevresi için ve gayet güzel, ben pembe olanı çıktığımdan beri kullanıyorum hem göz çevreme hemde yüzüme ve fondötene ihtiyaç duymuyorum, gerçekten güzel bir ürün kesinlikle denenmesi lazım diyorum

    YanıtlaSil
  20. Ve şuan flormorun internet sitesinde indirimde bu ürünler

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...