22 Eylül 2013 Pazar

Tekin Acar Cosmetics, Beauty Fest i Kaçırmayın Sakın:)

Geçtiğimiz akşam Mascarammaxx işbirliği ile gerçekleşen çok çok hoş bir organizasyona katıldım, Mascarammaxx'ın yayın yönetmeni Serpil Hanım hepimizle tek tek ilgilendi, çok hoş vakit geçirdik ve bir an önce yazmak istedim ki, Tekin Acar Cosmetics tarafından  yapılan Beauty Fest i kaçırmayın!!



Organizasyon Bebek'deki Tekin Acar mağazasındaydı, ve gerçekten mağazadaki her şeyi özgürce ellemek, karıştırmak, koklamak, sürmek çok güzeldi...



Sevgili arkadaşlarım, Serapcığım, EbrarAylin ve Amerika 'dan tatile gelen bir çoğumuzun bildiği, sevdiği drebru.com bloğunun sahibi  Sevgili Ebru da geldi, kendisiyle ilk kez tanıştım ve çok sevdim gerçekten çok pozitif ve şirin, ayrıca  eşi de bizimleydi, her ikisi de çok keyifli insanlar, bayıldım:)





Canlarım Serap ve Ebrar a makyaj uzmanları makyaj yaptılar, çoook hoş oldular, zaten ikisi de güzeller,  güzelliklerine güzellik katıldı:)



12-29 Eylül tarihleri arasında devam eden Beauty Fest ile  randevunuzu alıyorsunuz ve  2.ürün e %30 indirimi kapmış oluyorsunuz.





Öncelikle yapmanız gereken  Beauty Clup Card ınızı  Tekin Acar Cosmetics'lerden  herhangi bir alışveriş  sırasında ücretsiz olarak edinmek, randevunuzu almak, ve avantajlarla dolu bu güzel kampanyadan yararlanmak hatta  daha sonraki alışverişlerinizde de kartınızla puan biriktirmeye devam ediyor, kampanyalardan faydalanmaya ve yeniliklerden en önce haberdar olmaya devam ediyorsunuz.





Çok az bir zaman kaldığından acele etmek gerek:)



Bu güzel geceden Tekin Acar'ın bizler için hazırladığı güzel hediyelerle ayrıldık, Tekin Acar ve  Mascarammaxx çok teşekkür ederim.



Sevgiler:)



1 yorum:

  1. Askım bu guzel gün de sonrasında yenilen yemek de cok keyifliydi ♥️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...