15 Eylül 2013 Pazar

Mascarammaxx İşbirliği ile Gerçekleşen M&M Kozmetik Parfüm Lansmanı

Geçtiğimiz hafta Mascarammaxx işbirliği ile düzenlenen M&M Kozmetik'in 5 yeni parfüm tanıtımı için  Kuruçeşme La Mancha'da gerçekleştirilen lansmana katıldık:)


Parfümlere karşı olan ilgi ve alakam inanılmaz boyutlarda olduğundan, Datça tatilimizi bir gün erken bitirmeme sebep olsa da ve  Eşimin bir yıl bunu konuşacağından emin olsamda  yine de   bu yeni çıkan mis kokularlarla  ilk tanışanlardan biri olduğum için çok mutlu olduğumu söylemem gerekir:)









Lansmana,  Sevgili  Serap  ve Aylin İle katıldık, çok da güzel vakit geçirdik, boğazın   büyülü atmosferi gerçekten hepimizi etkisi altına almış olacak ki  zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadık:)


İkramlar, ortam gerçekten çok hoştu, parfümlerin standlarında tek tek resim çekildik, güldük, eğlendik,  Gizem Hatipoğlu,  Begüm Kütük, Hande Kazanova, Batya Kebudi gibi pek çok ünlü isim de aramızdaydı, amaaa esas konumuz olan parfümlere de bayıldık:)





Lansmanda Öncelikle her bir parfümün reklam filmlerini izledik ve bu çok hoşuma gitti, ilk izleyenlerden olmak çok güzeldi...


Serap yine çok tatlıydı o gece:) 



Birlikte poz vermeden olmaz dedik:)

Haydi şimdi de Parfümlere Bakalım mı?

Calvin Klein Down Town


Gerçek kadınların hikayesini anlatan bu parfüm, tepe noktada  Ağaç Kavunu, Bergamut ve Portakal çiçeği ile enerjik yönünü ortaya çıkarmış,  dip notasında ise sedir ağacı, tütsü ve musk ile  iz bırakan, romantik ve gerçek bir koku olmayı başarmış,  parfümün yüzü oyuncu ve manken Rooney Mara' nın oynadığı  ünlü yönetmen David Fincher imzalı reklam filmi ise ciddi anlamda görülmeye değerdi...

Marj Jacob Honey


Çarpıcı  ve akılda kalıcı şişesinden vazgeçmeyen marka,  yine farkedilir kalıcı  ve neşeli bir koku yaratmayı başarmış bence, favorilerimden biri olduğu kesin, tanıtımda verilen minik şişeler içindeki  bal kavanozları da çok güzeldi gerçekten, hanımeli ve vanilya kokusu ardından gelen, armut ve mandalina kokusuyla birleşince ortaya çok enerjik ve neşeli bir koku çıkmış.

Roses De Chloé


İşte bu demek istiyorum! Taze kesilmiş gül buketi nasıl kokar sizce? Taze, enerjik, farkedilir ve romantik? Kesinlikle! Kokuyu edinmek için çıldırıyorum, ilk fırsatta da alacağıma %100 gözüyle bakıyorum.

Just Cavalli For Him


13-30 yaş arası genç ve kendini genç hisseden erkeğin kokusu sloganıyla satışa çıkacak, kesinlikle seksi bir koku olduğunu düşünüyorum, cesareti ve çekiciliği simgeliyor bence, oldukça hoş,  Cavalli parfümleri gibi yine kalıcı, farkedilir bir koku.


Encounter Fresh Calvin Klein


 Canlı, güçlü, çekici erkeğin kokusu sloganıyla çıkıyor karşımıza,  Koku, İtalyan bergamutu ve ferahlatıcı mojito akorunun yumuşak ve taze tepe notaları ile açılıyor. Rom, kakule ve lavanta, kokunun akılda kalıcı, fark yaratan yönünü ortaya çıkarıyor, kremsi sandal ağacı ile harmanlanan laden çiçeği yaprakları ve paçuli, kokuya romantizmi de katmayı ihmal etmemiş.
Lansmanda bize hediye edilen Calvin Klein Down Town ı yakında blogda ayrıntılı olarak tanıtacağım, ayrıca instagram yarışmasında kazandığım hediyelerimi de severek kullanacağım kesin:)



Bu güzel organizasyon için  Mascarammaxx ve M&M Kozmetik'e çok teşekkür etmek istiyorum, herşey mükemmeldi...
 Sevgiler,

2 yorum:

  1. CK ni ve chloeni merak ettim. chloe dolce gabbana rose the one a benziyormu acaba.cok tatli cikmishsiniz

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, bence farklı, bu tamamiyle gül buketini andırıyor:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...