10 Ekim 2013 Perşembe

Forum Fashion Week:)))

MB İstanbul Fashion Week başladı bitecek bile evet ama geçtiğimiz Haftalarda,  bu yıl 4.sü  yapılan Forum Fashion Week in açılış gecesine katılmıştık sevgili Serap ile birlikte fakat Tatil araya girince bir türlü yayınlayamamıştım postunu ama mutlaka yazmalıydım bu geceyi çünkü çok keyifliydi:)

Serapcığım ile birlikte defile gecesi Taksim'deki Pera Palas Hotel' in yolunu tuttuk:)

Yolumuzun üzerinda kısacık bir mola verdik, çok sevgili arkadaşlarımız İnci ve Begüm ile güzel bir yemek yedik, tadı damağımızda kaldı sohbetin, çooook kefiyliydi, kızlar çoook teşekkürler:)







Çok renkli bir geceydi, sanat ve moda dünyasından bir çok ünlü isim de gecedeydi....

Kostümler inanılmaz değişikti, tam bir görsel şölendi diyebilirim, çok keyifliydi...






Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde 27-29 Eylül tarihlerinde eşzamanlı gerçekleşen 4. Forum Fashion Week, 27 Eylül Cuma akşamı, Pera Palace Hotel’de gerçekleşen görkemli bir moda şovuyla başlamıştı.



Her giydiği olay olan, sıra dışı sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Lady Gaga’nın cesur ve iddialı kıyafetlerine imza atan tasarımcılar Sorcha O'Raghallaigh, Petra Storrs, Leeroy New, Erevos Aether ve Graeme Armour, muhteşem bir defileyle Türk moda tutkunlarının karşısına çıktı. Defilede, Lady Gaga’nın konser ve katıldığı şovlarda giydiği kıyafetlerin yanı sıra tasarımcıların çok özel kıyafetleri de sergilendi. Defilenin açılış ve kapanışında Lady Gaga’nın en iddialı iki kıyafetini giyen ünlü model Didem Soydan izleyenlerden büyük ilgi topladı.





Hayatımda ilk kez bir defileye gittiğimden oldukça ilgimi çekti, soluksuz izledim diyebilirim, zaten kıyafetlerde çok enteresandı, Tatlı Serap da yanımda olduğundan hem defileyi izledik, hem çok güldük, keyif aldık:)


Defile sonrasında Hande Acar ve Yonca Evcimik ile fotoğraf çektirdik:)




Oldukça güzel bir deneyimdi çok keyif aldım, çok hoşuma gitti, lütfen bir daha olsun:)))

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...