30 Ekim 2013 Çarşamba

Yves Rocher Ziyaretimiz ve Muhteşem Parfümü Comme Une Evidence

Geçtiğimiz haftalarda Sevgili Serap'ın organizasyonu ile  çok hoş, samimi ve sıcak bir ziyaret gerçekleştirdik Yves Rocher  'e...

 Serap a  ve bizi ağırlayan firmaya  bir kez daha teşekkür etmek istiyorum:)





Firmanın Marketing sorumlusu Nazlı Hanım bizleri çok güzel ağırladı, ürün gruplarıyla ilgili bilgiler edindik kendisinden, öncelikle daha iyi farkettim ki, kendini bu derece yenileyebilen, cilde ve doğaya dost, ürünlerinin %90 ının tamamen bitkisel içerikli olduğu bir marka yoktur zannediyorum.





Mesela siz Fransa'da bir Yves Rocher köyü olduğunu ve ürün içeriklerinin büyük çoğunluğunun uzman kişilerce burada yetiştirildiğini biliyor muydunuz?



Bu arada markanın okunuşunu Nazlı Hanım da öğreniyoruz ki İV ROŞE imiş:)



Markada içerikler sıklıkla değişiyor yeni teknoloji ve araştırmalar ışığında daha etkin hale getiriliyor ki bu özellik benim çok ilgimi çekiyor...  



Bir çok ürün grubu mevcut, her cilt tipine uygun cilt bakım ürünlerini bulmak mümkün, üstelik vücut bakımı da çok önemli burada, duş kremler,i peelingler, losyonlar, ayrıca saç bakım ürünleri inanılmaz güzel...




Tatlı Arkadaşım Serap'cığım benim:)



İnci, Ben ve Serap :)

Ya makyaj malzelemelerine ne demeli, olağanüstü farlar, göz kalemleri, fondotenler, mascaralar, rujlar, ah ah diyorum:)



Ürünleri özgürce denemek, sürmek de ayrıca keyifli oluyor benim için, bu yüzden mağaza keşiflerini çok seviyorum, karıştırmacı ruhumu oldukça doyurdum o akşam da...



Parfüm grubu ise, inanılmaz güzel, işte tam da bu nokta da size bu güzel mağaza ziyareti sırasında bize hediye edilen, firmanın yeni parfümü Comme une Evidence  dan bahsetmek istiyorum, çünkü kendisine resmen bayıldım:)



Isparta gülü ve saf yasemin içeren bu parfüm gerçekten benim kalbimi fethetti, ben zaten  gül kokusunu çok seviyorum  ama sanırım içeriğinde yasemin olması beni bir hayli etkiledi, üstelik de oldukça kalıcı bir kokusu var, ama iç baymıyor, tam kararında, açıkçası bu aralar her gün sürmeye başladım.



Bu güzel şey  vazgeçilmezlerim arasına çoktan girdi ve çıkmayacak gibi duruyor, gerçekten bayıldım diyebilirim, şiddetle tavsiye ediyorum, parfümün fiyatı şu an da tanıtım fiyatı olduğundan 99 .-TL



Bu güzel markayı eğer denemediyseniz, bir çok ürününden hoşlanacağınızı düşünüyorum, ayrıca fiyat kalite dengesi çok çok  iyi, bir çok favori ürün bulabileceksiniz kendinize:)


Mağaza çalışanlarının şirin ve güleryüzlü tavırlarını da söylemeden geçemeyeceğim:) ayrıca mağazadaki her ürün ile ilgili çok fazla bilgileri var, vallahi  bravo:)

Bizlere hediye edilen Volume Vertige Mascara  yı ise ayrıca  okuyabileceksiniz çok yakın bir zamanda:) onu başka bir zamana saklıyorum.


İşte aşağıdaki fotoğraf da, arkadaşlarla edilen keyifli sohbetlerin, güzel enerjinin, ve yorgun ama mutlu yüzlerin  fotoğrafını görüyorsunuz:)



Herkes çok keyifli ve ciciydi o akşam:)

 Kocaman öpücükler:)


3 yorum:

  1. ne kadar guzel anlatmıssın askım geceyı.cok gusel fotolar da emegıne saglık bebegımmm:*

    YanıtlaSil
  2. Canımsın, ne güzel eğlendik ama değil mi, ellerine sağlık kuşum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bıtanem cok eglendık bırlıkte hep eglenıyoruz zaten :D senın de ayaklarına saglık kusumm!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...