19 Kasım 2013 Salı

Loccitane Divine Serisini Yeniledi...

Geçtiğimiz haftalarda Loccitane nin davetiyle,  Serap ile birlikte yenilenen Immortelle  Divine serisini tanımak üzere Kanyon Mağazasına gittik.


Markanın Türkiye Pazarlama Müdürü Cynthia Hanım bizi çok sıcak karşıladı, mağazadaki tüm ürün gruplarını tanıttı.




Firma yılbaşı için çoook güzel kofreler hazırlamış, çok güzeller gerçekten,  mağaza ise  mis gibi kokuyor, insan kendini çiçek bahçesinde hissediyor gerçekten.




Yenilenen Immortelle Divine serisine gelince..






İleri yaşlara hitabeden ve   içeriğinde ölmez otu bulunduran  bir seri bu, ölmez otu çok ilginç geldi bana ismi üzerinde kopatıldıktan sonra bile asla solmuyormuş,  L'occitane de bitkinin bu özelliğinden yola çıkmış olacak ki,  bu bitkide bir cevher olduğunu farkedip on yıl kadar önce  inanılmaz yüksek yoğunlukta etkin içerik içeren  yaşlılık karşıtı gücünü ortaya çıkartıp patentlemiş...

Organik esansiyel yağı eşsiz yaşlanma karşıtı özelliklere sahip aktif moleküller açısından zengin olduğundan yüz için tam bir yaşlanma karşıtı çözüm sunan Ölmez Otlu  Immortelle Divine koleksiyonunu  keşfetmek gerek:)

Firma ürününe çok güveniyor ve diyor ki;

İlk kullanıştan itibaren, cilt inanılmaz güzel görünür. 4 hafta sonunda fark edilir bir gençleşme sağlar. Genç görünüm ve ışıltı açıkça görünür. Sonuçların ikisi de anında etkili ve uzun sürelidir.

Formülü, ipeksi bir doku ve mükemmel besleme özellikleri için, yüksek seviyede omega-3 ve -6 yağ asitleri içeren %34 bitkisel yağlar ile zenginleştirilmiştir. Uygulama esnasında, cildi yatıştırır ve anında kendinizi sağlıklı hissetmenizi sağlar. Sabah ve akşamları, yüzünüze ( göz çevresi hariç) ve boynunuza uygulayın.





İşte Böyle, tanıtım sırasında bize verilen seti hitap ettiği yaş grubundan ötürü anneme hediye ettim bakalım kendiside bu etkileri onaylayacak mı, umarım  onu mutlu edecek kadar işe yarıyordur.

Kocaman sevgiler.






3 yorum:

  1. tatlım bayılıyorum bu markaya thy bır ara bunları verıyordu uzun cuucslarda:) mıs kokuyor her urunu:) sevgıler

    YanıtlaSil
  2. blogunuz çok güzel ellerinize sağlık her konu birbirinden güzel ve özen ile yazılmış

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...