29 Kasım 2013 Cuma

Dermomarket.com Güvenilir, Hızlı ve Kaliteli Bir Alışveriş Sitesi...

 Son zamanlarda o kadar çok online dermokozmetik alışveriş sitesi çıkmaya başladı ki gerçekten hangisi güvenilir bilmek çok zor...

Size güzel bir haberim var.

           




Siz öncelikli olarak nelere dikkat ediyorsunuz bilmiyorum ama ben, kullanıcı yorumlarına, markaların orjinalliğine ve kargolamanın hızlı oluşuna dikkat ediyorum, amaaa bir siteden alışveriş yapacaksam ilk baktığım şey her zaman gerçek kullanıcı yorumları oluyor,araştırdığımda gördüm ki Dermomarket.com hakikaten  bu konuda çok başarılı, hiç olumsuz yoruma rastlamadım desem...



Siteyi uzun zaman önce  işyerindeki arkadaşlarımdan birinin siteden sürekli alışveriş yaptığını farkettiğim sıralarda keşfettim aslında, o günden bu yana hiç alışveriş yapmak kısmet olmadı  ama hızı, ürünlerin orjinalliği ve güvenilir oluşunu o zamanlarda  birebir gözlemlemiştim,  daha sonrasında da  çok severek takip ettiğim bir çok blogger arkadaşımın yazılarında da görmüştüm,  kendilerinden tanıtım yazısı yazma teklifi gelince de hiç  tereddütsüz kabul ettim:)



Yaklaşık 10 yıldır online alışveriş sektöründe hizmet veriyor olması firmaya olan güvenimi arttıran diğer  bir unsur oldu, oldukça titizler, koşulsuz müşteri memnuniyetini benimsemiş nadir sitelerden, Türkiye'nin her yerine hizmet veriyorlar ve hızlı olma konusunda da çok iddialılar.

Bir çok marka ve ürünü tek bir sitede bulabilmek, bence çok güzel,  o kadar güzel ve kaliteli ürünlerle dolu ki, bir de unutmadan  99 TL üzeri alışverişlerde kargo bedava,  ayrıca şu an bir çok karta peşin fiyatına  6 taksit yapıyorlar.



O kadar çok markayı bir arada barındırıyor ki hangi birini saysam bilemedim, ayrıca Dermokozmetik ürünlerin yanısıra MAC, Deborah, Jane İredale, Physicians Formula, Lancome gibi markaları da bünyesinde barındırıyor.

Siteyi inceledikten sonra  gözüme kestirip wishlist ime eklediğim bir sürü de ürün oldu elbette:) Örneğiiin....


Physicians Formula Bronze Booster ı Gerçekten çook merak ediyorum,  wishlist imin en başındalar kendileri şunun güzelliğine bir bakar mısınız?











Yüz temizleme sularına karşı özel bir ilgim var işte sırada denenecek olan güzellik Babe Cilt Yüz Temizleme Suyu


                   
        BB kremlere karşı karşı konulamaz bir  zaafım var gerçekten   çok merak ediyorum    Jane Iredale Glow Time Mineral BB Cream   i  wish listime ekledim bile:)




                      İşte Nuxe ün bu güzel Seti beni bitirdi desem yeridir,  Bu güzel set için buradan TIK TIK

Son Zamanlarda saçlarım Öyle çok Dökülüyor ki belki bu set derdime çare olabilir ne dersiniz?
Eeose benim favorim, diğer Saç Bakım ürünleri için ise buradan TIK TIK


Eğer Sizde Benim gibi güvenilir ve hızlı bir site arıyorsanız bu yazıyı okuduktan sonra buldunuz demektir:)

Hadi  gidip biraz alışveriş yapalım:)





1 yorum:

  1. Sacsekillerimodelleri.Org websitesi olarak yeni yıl için bir çekiliş hazırladık . Fakir markasına ait bir saç şekillendirme seti hediye ediyoruz acaba çekilişimize dair duyuruya blogunuzda yer verir misiniz ?

    http://www.sacsekillerimodelleri.org/2013/11/sacsekillerimodelleriorg-yeni-yl.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...