20 Ocak 2014 Pazartesi

Orkid'le Tatlı Rüyalar Partisi:)

Geçtiğimiz akşam W Hotel'de farklı değişik ve bir o kadar da hoş bir partiye katıldık.





O gece Orkid'in yeni ürünü Platinum Gece Extra ile tanıştık.



Orkid in kalitesini tartışmaya anlatmaya bile lüzum görmüyorum aslında ve marka  bu yeni ürün ile bir adım daha öteye gidiyor ve  kadınların özel günlerinde bile deliksiz harika bir uykuyu vadediyor...




Uyku demişken, o gece  bizimle Uyku Uzmanı Prf. Dr. Derya Karadeniz de aramızdaydı ve bize gerçekten sağlıklı uyku, dinç kalkmak, uyku problemleri üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.







Mekan çok hoştu her şey o kadar güzeldi ki abartmıyorum, gerçekten bir ev partisi ortamı yaratılmıştı, sanki kız kıza bir pijama partisindeydik:)





Yemekler, atıştırmalıklar çok çok güzeldi, yemelere doyamadık, hele o çikolata şelalesi yokmu, gece boyunca kızlarla yanından ayrılamadık.



                            


Gece sonunda rengarenk uyku kombinleri odasında fotoğraflar çektirmeyi ihmal etmedik elbette:)








Orkid bu kez geceleri kadınları mümkün olan en iyi şekilde uyumaları ve ertesi güne zinde bir şekilde uyanmaları için Orkid Uyku Akademisi ile tanıştırıyor.

Uyku hakkında az bilenen gerçekler uyku tavsiyeleri, uyku kişiliği testi, kendi kişilik tipleri için  en uygun gece uykusunu nasıl alacağımıza kadar bir çok tavsiye bulunuyor, ben girdim baktım, gerçekten enteresan bilgiler var mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum, nereye mi, facebook Orkid Turkiye sayfasına hatta BURADAN hemen ışınlanabilirsinizz bence:)  hatta göz atmakla kalmayın en güzel uyku kombininizi yaratıp , Orkidinizi de eklemeyi unutmadan resmini çekin  ve Orkid Uyku Akademisinde yer alan #benuyurken yarışmasına yükleyin ve 6 hafta sürecek yarışma boyunca  her hafta şanslı 10 kişiden biri olun, hem güzel hediyeler kazanın hemde bizim de gittiğimiz bu güzel partiye gitme şansını yakalayın, değer mi bence değer:) emin olun değer:)

Bakın aşağıda ben uyku kombinimi oluşturdum, haydi sıra  şimdi sizde:)




Sevgiler:)





6 yorum:

  1. ben asıl cupcakelere bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  2. Minik kuzucumm! Kuzucukla birlikteki fotoya bayıldımmmm

    YanıtlaSil
  3. Hersey çok güzel görünüyor bende resmimi gönderdim umarım kazanırım:)

    YanıtlaSil
  4. selam çok neşeli bi blogmuş. bir arkadaşımın blogundan geldim. Vakit buldukça takip etmeye çalışacağım. Bu arada ben Fatoş. Neler yapıyorum. Kıyafet kombinleri ile ilgileniyorum.
    Ara ara hoşuma giden kombin önerilerini video hazırlamayı seviyorum. Mesela bu benim hazırladığım yağmur çizme önerleri videom http://www.youtube.com/watch?v=AKm9CHE3Mq0 http://kiyafetkombinleri.com/kanallar/topuklu-ayakkabim sitesinde de kendi alanımda birşeyler karalıyorum. şimdililik bu kadar. daha yakından tanışmak ümidiyle.. sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...