6 Şubat 2014 Perşembe

Darphin Stimulskin Plus Serisi ile Tanışalım mı?

Geçtiğimiz haftalarda Etiler  The Galliard da Darphin in yeni serisi Stimulskin Plus tanıştık:)



Anti-aging bir ürün ve insana güven  veren bir marka olan Darphin bir araya gelince Lansmana tabiri caiz ise koşa koşa gittim, iyiki de gitmişim:)




Öncelikle mekan çook güzeldi, bakar mısınız  şu güzelliğe:) Marka müdürü Sevgili Işıl Hanım bizleri tüm sıcaklığı ve samimiyetiyle karşıladı herkes ile tek tek ilgilendi, ürünü anlattı, kısacası herşey çok mutlu etti bizi:)
 

Ürün hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum  çünkü yaklaşık sadece bir haftadır serumunu kullanmama rağmen bana gerçekten çok iyi geldiğini gözlemleyebiliyorum.

Seri olgunlaşmanın tüm belirtilerine karşı savaşanbir seri, içeriğinde Darphin anti-aging cilt bakımlarının vazgeçilmezi olarak kullanılan Deep Masaj ve Sea Emerald™ yer alıyor.

Seride The Reshaping Divine Serum, the Multi-Corrective Divine Cream (normalden kuruya dönük ciltler) Multi-Corrective Divine Cream  (kurudan çok kuru ciltler)  bulunuyor.

  Kısaca firma açıklamasına bir göz atalım; 1958 yılında fizyoterapist, tutkulu bir botanikçi ve Darphin markasının yaratıcısı olan Pierre Darphin; masaj tekniklerinin öncüsü olmuş ve kırışıklıklarla savaşan yaklaşımlar geliştirmiş.
Pierre Darphin, cildin yenilenmesini sağlayan Deep Masaj’ı yaratmış.  Elleri kullanarak 180° tekniğiyle uygulanan masaj yüz ve boyun bölgesindeki kasları harekete geçiriyormuş
Sonuç: Sağlıkla ışıldayan genç bir cilt görünümü
StimulskinPlus serisi pek çok faydası bulunan Sea Emerald™ içeriğinin seçilip eklenmesiyle yeniden formüle edilmiş.

Sea Emerald™ nedir derseniz; 
Filipinler deniz yatağında keşfedilen nadir bulunan yeşil renkli bir bitkiymiş,  İnkalar tarafından kullanılan, Kleopatra’nın da favorilerinden olan bu bitki uyumluluk sembolü. Fransız geleneklerine göre 40 yıllık evliliği temsil ediyormuş
Darphin’in anti-aging serisinde ilk defa kullanılan Sea Emerald™ ikili anti-aging etkiye sahipmiş, Sea Emerald ile cildin elastikiyet bariyerini güçlendirerek sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlıyormuş.
Serapcığım ve ben:)

Bazılarınız düşünebilir bu olgun ciltlere hitap eden bir seri sen niye kullanıyorsun diye ama inanın hiç de göründüğü gibi değil, anti- aging ürünleri kullanmanın tam sırası  ve Işıl hanım bu güzel üründen cildimizi hazırlamak için bir kür uygulamamızı rica  etti, elbette merakım ve markaya duyduğum güven dolayısıyla uygulayacaktım:)


Fotoğraftakini tanıdınız mı?


Işıl Hanım bize ürünü anlatıyor.

Bu arada ürün öyle güzel kokuyor ki, kokusu beni bendenden aldı, harika:) sanırım bunda ölmez otunun etkisi var.

Uzun lafın kısası gerçekten beni bir haftalık kullanımda bile mutlu eden bir ürün bu, lansman ise  ayrı bir harikaydı, tanışmak isteyipte bir türlü karşılaşamadığım SEBİBEBİ ile tanıştık, hatta kaynaştık:) Uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımı gördüm, bol bol sohbet ettik, daha ne olsun:)

Sevda, Aysun, Sebibebi, Serap, Ayşegül ve Ben



Eğer sizde anti-aging bir ürün arayışındaysanız gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum:)

Sevgiler:)


.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...