25 Şubat 2014 Salı

Nivea Cocoa Butter ı Denediniz mi?

Geçtiğimiz haftalarda çikolata tadında bir paket aldım Nivea Türkiye den, yine hedefi 12 den vurdular tabi, çok güzel bir jestti, bayıldık:)


Hem gözümüze hem de damağımıza hitap eden harika bir paketti gerçekten söylemeden geçemeyeceğim:)




Şu çikolata şeklindeki şirin not defterine bir bakın hele:)



Konumuza dönecek olursak eğer Nivea'nın  özellikle vücut ürünlerine zaafımı takip edenler biliyorlardır, 2 güzel vücut kremi ile tanıştık yine ve şahsen ben acaip sevdim, özellikle mis gibi kokularını..




Bu kez kokuları bildiğimiz tanıdığımız Nivea kokusundan biraz farklı, çikolatayı fazlasıyla andıran mis gibi bir  koku, ama rahatsız eden cinsten, sürüldükten sonra tende ağır ve çekilmez  bir hal alan cinsinden değil elbette, nasılda tam ayarını tutturmuşlar bilemiyorum ama hakikaten çok hoş.

Ürünlerden el ve vücut kremi olanı daha yoğun yapıda, özellikle kuru ciltlileri neme doyuracak cinsten, dediğim gibi ten ile  gayet güzel bütünleşen, bütünleştikten sonra da ağırlaşmayan bir yapıda, yapış yapış olmuyor, çok tatminkar bir ürün olduğunu düşünüyorum.


İkinci ürün ise vücut nemlendiricisi,  aşağıda görebileceğiniz gibi daha hafif bir yapıda, daha akışkan ben banyodan sonra tüm vücuduma sürdüm, hemen cildim  emdi ürünü, kokusu, el ve vücut kremi ile aynı, ben çok fazla farklı bulmadım açıkçası...


Eğer cildiniz çok kuru bir yapıda ise krem olan formunu tercih etmenizi öneririm, daha fazla nem verdiği kesin, ama benim cildim çok kuru yapıda olmadığından  vücut nemlendiricisi bana yeterli geldi...

İtiraf etmem gerekirse  Nivea  benim güvendiğim bir marka,  özellikle vücut kremleri konusunda uzman markalarımdan:) dolayısıyla  yazın bu ürünü sıklıkla kullanabileceğimi düşünüyorum:)

Sizlere de güvenle önerebileceğimi düşünüyorum bu iki güzel kremi, özellikle çikolata tutkunlarına:)

Sevgiler:)





2 yorum:

  1. Bu paketi çok merak ettim ya çok şanslısınzı sahip olmuşsunuz. :)
    Not defteride ayrı bi güzellikte. :)

    Güzel günlerde kullanın. :)

    YanıtlaSil
  2. Çoook teşekkür ediyorum, not defterine hepimiz bayıldık:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...