18 Nisan 2014 Cuma

Acnecinamide Peeling Scrub, Peeling Arayışında Olanlar İçin İyi Bir Alternatif...

Cildimin daha fazla yağ ürettiği şu günlerde, tam da peelingimin bittiği bir dönemde  firmanın kadınlar günü hediyesi olarak gönderdiği bu güzel üründen bahsetmek istiyorum bugün.


 
Sıklıkla peeling yapıyorum cildime çünkü gözeneklerim bir hayli açık olduğundan sivilce oluşumuna çok müsait  bir yapıda, durum böyle olunca da sık peeling yaptığımdan yapısı ince olanları kullanıyorum ki cildim çok fazla yıpranmasın.


      
Ürün içeriğini ve kullanım şeklini yukarıda görüyorsunuz.
 
Ürün  gerçekten yapı itibariyle ince, hassas ciltlere uygun, içeriği temiz bir ürün, cildi çok güzel arındırıyor ve benim yağlı cildimde herhangi bir kuruluk yapmadı,  ama kuru ciltlerin kullanması sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum, ama ben neredeyse hergün kullanıyorum ürünü yarıladım bile diyebilirim.
            
 
 
Yapısı itibariyle yoğun da değil, içerisindeki granüller oldukça minik ve sert değil, tam kıvamında...





Eğer cildi arındıran  ama yumuşak bir  peeling arıyorsanız iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyor ve tavsiye ediyorum.

Sevgiler.
 

9 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bunu..

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel evet, severek uzun süre kullanacağım sanırım.

      Sil
  3. Güzel anlatmışsınız ama keşke nereden hangi fiyata alabileceğimizdende bahsetseydiniz bize firma göndermiyor çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migroslarda filan da satılan bir ürün, fiyatını 18 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, fakat indirimler takip edilirse daha da uygun fiyata alınabiliyor

      Sil
  4. Peeling arayışındayım bende,bu yazı faydalı oldu.
    Ama şöyle bir sorunum var yüzüm yağlı olmasına rağmen t bölgem bu aralar inanılmaz kuru.Acaba daha da kurutur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla kurutacağını düşünmüyorum tatlım çünkü yumuşak bir ürün oldukça hassas davranıyor cilde, hem fiyatıda çok uygun:)

      Sil
  5. Sivilceli ciltlerin peeling yapması sakıncalı değil mi? Benim yüzüm çok meyilli sivilceye maalesef ve korkumdan bu zamana kadar yaptğım peeling sayısı parmaklarımı geçmez yani.. :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...