3 Nisan 2014 Perşembe

Flormar Yeni Cilt Bakımı Serisi Advice Skin Geometry


Gözümde yılların eskitemediği,  sürekli kendini yenileyen  bir  firma olan Flormar bu kez yeni  cilt bakım serisi ile  karşımıza çıktı.
 
Açıkçası her geçen gün beni şaşırtmaya devam eden firma , içeriklerini eskiye oranla bir hayli temizlemiş,  mesela ürünlerin hiçbiri artık paraben  barındırmıyor.
 


   Flormar Advice Cilt Bakım Serisi,  bir çok ürünü ile geçtiğimiz haftalarda raflardaki yerini aldı...
 
 Advice Serisinin içeriği  bakıldığında gerçekten  bir hayli zenginleştirilmiş,  aminoasit, C ve F vitaminleri, bitkisel proteinler, peptit, ekstraktlar, polisakkaritler,  UV Filtreleri, E Vitamini ve antioksidanlar...
 
 
Belli bir yaşı geçtikten sonra ki bu benim için geçerli bir durum:)  sıkılık ve elastikiyet kaybını önlemek amacı ile farklı ürünlere yönelebiliyorum  Advice serisinde yer  alan  “Skin Geometry”  bir hayli ilgimi çekti doğrusu... 
 
 
 
Dilerseniz seriye yakından bakalım.
 
 
 
 
Flormar Advice Purely Nemlendirici Gündüz Kremi- 24 saat nemlendirme etkisi
 
Günlük nem ihtiyacını karşılayan üzere Flormar Advice Purely Nemlendirici Gündüz Kremi’nin kadınlar için 2 farklı cilt tipine uygun seçeneği var,biri ‘Normal ve Karma ciltler’ için  içeriği hidrolize mısır nişastası, F Vitamini, shea yağı, yaban mersini, bitter çikolata özleri ve üzüm çekirdeği yağı bulunuyormuş.
 
Diğeri ise ‘Kuru ve Hassas Ciltler’ için  içeriğinde incir, pamuk, keten tohumu ekstraktı, nar suyu ve kayısı çekirdeği yağı,  botanik özleri, arnika bitkisi yağı  var, ayrıca her iki üründe de SPF 15 koruma faktörü  varmış, cildim karma olduğundan hemen uygun olanını kullanmaya başladım, etkilerini görmek için henüz çok erken tabi..
 
 

Flormar Advice Tonik
Biri ‘Normal ve Karma Ciltler’ için diğeri ise ‘Kuru ve Hassas Ciltler’ için olan, cilt temizleme rutinimizin vazgeçilmezi, açık gözeneklerin ilacı:) toniklerin en hoşuma giden özelliği ise içeriğinde alkol olmaması:)

 
 


 
Flormar Advice Yüz Temizleme Jeli
Yüzünü yıkamak taraftarı olanlardansanız  bu üçlü  yüz yıkama jeli uygun fiyatı ve temiz içeriği ile denemeye değer bence, içeriğindeki guarana çekirdeği tozu cildi ölü hücrelerden arındırıyor ve kan dolaşımını hızlandırıyormuş. 
 
 
Flormar Advice Yüz Temizleme Sütü
Bana kalırsa kuru ciltler için daha uygun olan  temizleme sütü  makyajı temizlemek için iyi bir alternatif olabilir:)

 
Flormar Advice Çift Bazlı Göz Makyaj Temizleyicisi

Bu ürünü daha öncede kullanmış ve başarılı bulmuştum  suya dayanıklı göz makyajını dahi zorlamaya gerek kalmadan temizliyor, yağlılık hissi bırakmıyor.


 

Flormar Advice / Timeless Kırışıklık Karşıtı Gündüz Bakım Kremi

İşte en ilgimi çeken seri:)  kırışılık karşıtı serisi ile bir hayli iddialı,  ilk denenecek olanlardan, içeriğindeki etken maddeler sayesinde kolajen  üretimini arttırıyormuş, deneyimleyip yazacağım yakında. 

Flormar Advice Timeless Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi

Gece kremi kullanma alışkanlığım uzunca bir süredir var açıkcası, bu kremde bulunan  bir özellik çok ilgimi çekti bakın yazıyorum:)   Syn-Ake  tripeptiti kas kasılmasını bloke ederek, mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatıyormuş, çok enteresan geldi bana, denemeye hemen başlamak istiyorum.
 
 

Flormar Advice Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi

Göz çevreme uzuuuuun bir süredir ekstra özen gösterdiğimden bu kremde bir hayli merakımı celbetti,  mimik çizgilerine bir dur demek lazım gerçekten..


 

Ürünlerin fiyatlarını ise aşağıda bulabilirsiniz.
 
Temizleme sütü  11,75 TL
Temizleyici Tonik 11,75 TL
Nemlendirici Gündüz Kremi 19,75 TL
Anti Age Göz Kremi 29,75 TL
Anti Age Gece/Gündüz 34,75 TL
3’ü 1 arada Temizleme Jeli  11,75 TL
Eye makeup remover 13,00 TL


Ürünler ile ilgili ayrıntılı açıklamalarım ilerleyen zamanlarda sizlerle olacak...





Ürünler Flormar tarafından denemem için gönderilmiştir, Teşekkürler Flormar:)


 

 

 

 

 

15 yorum:

  1. Fiyatları da çok uygunmuş.Göz makyajı temizleyicinin kapağı değişmiş mi peki , tamamen açık şişe ağzı ürünü çalkalarken sorun oluyordu çünkü.Güle güle kullanın bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet değişmiş, kesinlikle haklısınız çok dökülüyordu, çoook teşekkürler:)

      Sil
  2. Vayy flormara bak çok şaşırttı beni çok iyimiş ya :D güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. merhaba, bende bugün karma ciltler için olan yüz toniğini kullanmaya başladım memnun kalırım umarım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...