3 Kasım 2014 Pazartesi

Max Factor Masterpiece Transform Mascara Yorumlarım

Mutlu Haftalar,
 
Bu haftanın başlangıcını oldukça iddialı bir mascara ile yapmak istiyorum.
 
 

 
Max Factor Masterpiece Transform Mascara, tüm iddiasıyla raflardaki yerini aldı, peki bu mascara nasıl bir performans sergiliyor acaba?
 

Ürün ile ilgili bir ilk izlenim videosu çektim, mutlaka izlemenizi öneriyorum, canlı canlı görmek daha iyi oluyor bu tür ürünlerde, ben açıkcası bu şekilde görerek  daha kolay fikir edinebildiğimden    sizin de aynı şekilde  seveceğinizi düşündüm, kanala ışınlanmak için BURADAN tıklayabilirsiniz.


Buradan da birşeyler söyleme gerekirse,  öncelikle ürün oldukça yoğun bir dolgunluk sağlıyor, ama fırçasının plastik olması nedeniyle kirpiklerimi ayırmakta bir miktar zorlandığımı söylemem gerekir.



Mascaranın gün sonu performansını ise yukarıda görüyorsunuz oldukça başarılı bence, akma dağılma yapmayan, yoğun  renk veren bir ürün...



Uzun lafın kısası videomu  BURADAN  izleyin:)
 
 Ürünü  hemen almak istiyorsanız WATSONS mağazalarında bulabilirsiniz:) yada  ürünü satın almak için indirim zamanını bekleyin:) ancak  ihtiyacınız varsa ve bekleyemem diyorsanız dediğim gibi  hemen satın alın, büyük bir ihtimalle pişman olmayacaksınız:)
 
Eğer videomu beğenirseniz beğen butonuna tıklamayı unutmayın:)
 
Sıradaki videoyu kaçırmamak için kanalıma abone olursanız çok sevinirim...


 
 
 
                 
 

2 yorum:

  1. Eve gider gitmez izleyecegim. Ah maskaraya doymuyorum bu da aklima dustu:)

    YanıtlaSil
  2. Ben aldım ancak kullanılmayanlar çantasındaki yerini aldı. Kirpiklerimi yapıştırdı sanki... Bu arada biz yeniyiz blogumuza bekleriz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...