24 Aralık 2015 Perşembe

Enerji Estetiği Nedir? Dr Hüseyin Tırman' ın Kliniğinde Buluştuk

Mutlu Günler,
Estetik uygulamalara ne kadar meraklı olduğumu beni takip edenler çok iyi bilirler:) eğer ameliyatsız düzeltilebilecek bir kusurum, beni rahatsız eden bir yerim varsa hiç durmam hemen uygulamaya geçerim, niye geçmeyeyim ki madem teknoloji biz kadınlar için bu kadar ilerlemiş hakkını vermek gerek:)
Estetik-klinigi-lansman THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY, altın frekans, yüz estetiği , ameliyatsız gençleşme , ameliyatsız yüz germe,
İşte tam da bu sebepten geçtiğimiz günlerde yeni yıla güzel girmek için son estetik ve güzellik trendi olan  "enerji estetiğini " öğrenmek  üzere sevgili Serap'ın  davetiyle,  Doktor Hüseyin Tırman'ın İstanbul Ataşehir'de  bulunan kliniğini ziyaret ettik:)  




Blogger-lansman Estetik-klinigi-lansman THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY, altın frekans, yüz estetiği , ameliyatsız gençleşme , ameliyatsız yüz germe,

Güzelliğine düşkün  hanımlar olarak toplanınca ortaya bir hayli eğlenceli ve renkli görüntüler  çıktı,  gerçekten çok keyifli bir gün geçirdik.
Prp Estetik-klinigi-lansman THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY, altın frekans, yüz estetiği , ameliyatsız gençleşme , ameliyatsız yüz germe,
Sevgili Hüseyin Bey herbirimizle tek tek ilgilendi, yüzümüzün ihtiyaçlarını belirledik, ve o gün bazılarımız uygulamalar da yaptırdık ve  uygulama yaptıranlardan  biri de bendim.
Socialmom
Biliyorsunuz yüzümdeki gözenekler bana büyük dert! ne kullandım ne yaptımsa olmuyor, doktor Bey'e gözeneklerimden şikayetçi olduğumu iletince de  bana  altın frekans ı önderdi ve ayrıca  göçmen olduğum için  ırsi olarak cilt yapımın ince olduğunu öğrendim:(   cildimin ihtiyacı belirlendikten sonra  hemen uygulamaya geçtik...
Öncesinde yüzüme uygulama sırasında canım yanmasın diye anestezik madde sürüldü ve 20 dakika kadar bekledik  sonrasında uygulamaya geçildi, yüzüme minik minik binlerce iğne ile girdi ve ben hiçbirşey hissetmedim!

Altin-frekans Estetik-klinigi-lansman THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY, altın frekans, yüz estetiği , ameliyatsız gençleşme , ameliyatsız yüz germe,

İnanması güç ama gerçek bu sonrasında ise cildimin toparlandığını çok net bir şekilde hissettim,  ancak  1yada ihtiyaca göre 2 seans  daha yapılacak, sonuçları buradan mutlaka paylacağım, öncesi sonrası görüntüleriyle birlikte sizde takip edebileceksiniz cildimdeki değişimi.

Enerji-estetigi Estetik-klinigi-lansman THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY, altın frekans, yüz estetiği , ameliyatsız gençleşme , ameliyatsız yüz germe,


Kısaca kitabi bilgi vermem gerekirse  ALTIN FREKANS (FRF- SCARLET )  nedir;
Tedavi öncesi özel başlıklarla uygulama yapılacak alandaki epidermis kalınlığı ölçülür. Böylelikle enerjinin gönderilecek, tedavi edilecek alanın derinliği 1 mm hassasiyet ile tespit edilir. Bu kalınlık için ayarlanan başlıklarla yüze derinlemesine enerji hattı oluşturacak 30 ila 50 bin arasında radyo frekans dalgası gönderilir.
Uygulama öncesi yapılan anestezik kremlerle 20-30 dakikalık bir ön hazırlık sonrası tüm yüz, yaklaşık 45 dakikada tamamlanır. Uygulama sonrası yapılacak özel uygulamalar ile bir kaç saat süren bir kızarıklık dışında hasta günlük hayatına devam edebilir. Uygulama, cildi hazır olmayan hastalarda istenen sonuçları veremeyeceği ve uzun iyileşme süresine ihtiyaç duyacağı için tercih edilmez. Gerekli durumlarda aylık periyotlarla
 3 kez, normalde de 4-6 ay ara ile kullanılabilir.
Ayrıca klinikte, THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY gibi işlemler de yapılıyor,  doktor bey ile birlikte konuşup uygulama yapılacak olan bölgeye ne yapılacağına şekline karar veriliyor,  klinikte uygulanabilen diğer uygulamalar konusunda bilginiz olması açısından hepsini paylaşmam gerekirse; 
THERMILIFT (THERMITIGHT)
ThermiTight, dünyada ilk kez FDA onaylı bir radyo frekans cihazıdır. Isının ayarlanabilir ve kontrol altında olması farklı tedavileri mümkün kılar. ThermiTight, yumuşak dokuda sıkılaştırma ve yağ eritme estetiği yapılabildiği gibi, hyperhydrosis, sinir blokajı, non-invasive bölümünde ise vajinal sıkılaştırma, cilt sıkılaştırma (ThermiSmooth) gibi farklı endikasyonlarda uygulamalar yapılabilir. Sistem micro-invasive bölümünde, 18-22 G kalınlıktaki kanüller ile ısıyı, cilt altında istenilen derinliğe istenilen ısı derecesinde güvenli ve doğru olarak gönderir. FDA onayına sahip cihaz güvenli, zaman-kontrollü ultrasound enerjisi sayesinde cildin derinlerindeki destek tabakalarını stimule eder. Bu kısımlar cerrahi yüz germe operasyonları sırasında inilen, cilt yüzeyinin tahrip edilmediği alanlardır.
FOCUS Lens Array Cilt Gençleştirme, Leke ve Kırışıklık Tedavisi
FOCUS Lens Array PicoSil'in güçlü fotomekanik etkisini sıkıca odaklanmış diziler içinde sürdürür. Bu güçlü enerji FOCUS Lens Array’in mikroskobik konsanstrasyonda tasarlanmış yapısıyla cilt gençleştirmek için yeni, güvenli ve daha etkili tedavi opsiyonları sağlar. FOCUS Lens Array her bir cm2’ ye düşen yüzlerce mikro lensten oluşur ve standart PicoSil atımından 20 kat daha yoğun enerji içerir.
Atış yapılan alanın %10’u yoğun enerji ile tedavi edilirken, arka plandaki doku iletilen düşük enerji ile korunarak tedavi edilir.
Bu patentli enerji dağılımı; yüksek hasta konforu, kısa iyileşme süresi, etkin ve güvenli tedavi sağlar. Özellikle cilt tipi IV olan hastaların malezma, lentigo vs. tedavilerinde Postinflamatuar Hiperpigmentasyon riskini minimuma indirir.
   D.A.S (PLAZMA AKIMI)
İtalya'da geliştirilen en yeni teknoloji D.A.S. maddenin 4. hali olan plazma enerjisi ile çalışır.
5 farklı enerji ve frekans seviyesi ile çalışan bu teknoloji ile yüksek doku kontraksiyonu ve selektif kesim sağlanır. Benin neoplazma, lokal esneklik kaybı gibi dermal kusurları küçük bir dokunuşla tedavi eder (acısız, kanamasız ve yara oluşturmadan)
D.A.S. her yerde kullanıma uygun, elde taşınabilir ergonomik bir tasarıma sahiptir.
Tedavi Alanları ise  Dudak üstü çizgileri,  Kırışıklıklar,  Çatlaklar, Akne yaraları,Cilt elastikiyet kaybı,Göz çevresi ve gözaltı elastikiyet kaybı, Viral siğiller, Cilt renk düzensizlikleri, Ameliyatsız göz kapağı estetiği

 ULTHERAPY
Tek seansta sonuç veren ameliyatsız yüz germe.
Cilt gençleştirme uygulamalarında, estetik operasyonlara alternatif olarak sunulan, Amerika’da bu alanda bir ilk olarak FDA onaylı ve son günlerin en ‘tercih edilen’ teknolojisi olarak kabul gören ‘ULTHERA’ şimdi Türkiye’de.
Ultrasound, en bilinen tanımı ile anne karnındaki fetüsü izlemeye imkan tanıyan bir teknolojidir. Şimdi aynı teknoloji ile esnekliğini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve düşük kaşlar ameliyata gerek olmaksızın ‘gerdiriliyor’. Ultherapy, cerrahi operasyonlarla başarılabilen yüz germe operasyonunu enjeksiyonsuz, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan, risksiz çözebilen yeni bir teknolojidir. Tüm yüz için 30 dakika süren Ultherapy uygulamasının ardından, uygulamanın yapıldığı kişiler günlük aktivitelerine hemen dönebilir. Ultheraphy sisteminde kullanılan ‘Deep See’ adı verilen teknolojide ‘fokus ultrasound’ ile cildin alt tabakalarında ‘sıcak noktalar’ yaratılır. Bu sayede cilt kendi onarım sürecini oluşturarak yeni kolajen üretimine başlar ve ciltte sıkılaşma ve ‘lifting’ etkisi kendini göstermeye başlar. Uygulamanın hemen ardından toparlanmaya başlayan cilt istenen ideal görünüme 3 ayın sonunda ulaşır. Tek bir uygulamanın ardından elde edilen sonuç en az bir sene boyunca muhafaza edilir.
Ameliyatsiz-yuz-germe hüseyin tırman Estetik-klinigi-lansman THERMILIFT (THERMITIGHT),  D.A.S (PLAZMA AKIMI), ULTHERAPY,  FOCUS LENS ARRAY, altın frekans, yüz estetiği , ameliyatsız gençleşme , ameliyatsız yüz germe,
Yeni yıl öncesi böylesine kendimiz şımartmak çok çok iyi geldi,  cildimdeki değişimi ise ilerleyen günlerde paylaşıyor olacağım, ayrıca o gün ile ilgili bir çok bilgi ve görsele   #yeniyilaguzelgir ve #drhuseyintirman #enerjiestetigi hashtagleri ile ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Serap ın instagram hesabında başlattığı yarışmaya da mutlaka  bakmanızı öneriyorum:) 
 @serapoguztan

Bu güzel etkinlik için Sevgili Serap ve Hüseyin Tırman a çok çok teşekkürler.
Sevgiler

2 yorum:

  1. merhaba, ben de aynı şekilde geniş gözeneklerden çok şikayetçiyim, fiyat nedir acaba bu işlem için ? ayrıca uygulama öncesi ve sonrası fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz .. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Güzeller guzelimmm💕💕

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...