30 Mart 2016 Çarşamba

Bir Mucizedir Kadın Olmak Blogger Etkinliği

Mutlu Günler:)

Geçtiğimiz Haftalarda Sevgili Yasemin'in  heryıl  büyük emekler vererek düzenlediği ve  geleneksel hale gelen  kadınlar günü #birmucizedirkadınolmak etkinliğine  katıldım, yine harika bir gün geçirdik ve akıllarımızda hoş anılarla evlerimize döndük:)



Yasemin yine herşeyi, en ince ayrıntısına kadar düşünmüş,  bizleri o gün m utlu etmek için elinden geleni yapmış, kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum...



Yasemin duygusal ve anlamlı bir açılış konuşması yaptı önce sonra sohbet sohbeti açtı, göremediğimiz arkadaşları gördük, sarıldık, hasret giderdik,   yeni tatlı arkadaşlar tanıdık, bol bol güldük, masamızdaki nefis lezzetlerden tattık, bol bol fotoğraf çekildik:)


Sevgili İrem ve Filiz ile görüşebilmek de ayrı bir güzeldi gerçekten:)

O gün bizimle birlikte olan bazı firmalar vardı, bunlardan biri de   Zulu firmasının  atıştırmalık kuru etleriydi, çok çok enteresan bulduğum bir ürün oldu, benim gibi  b12 vitamin eksikliği bulunan kişiler için çok uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum açıkçası, lezzetine gelince  etler biraz sert ama tadi kötü değil, ilaç niyetine bile yerim ben bunu:)  



 Libros Yayınları   çok tatlı bir kitap ile katılmış etkinliğimize:)  Brittany Gibbons ın  "Şişman Kızın İtirafları" isimli kitabını okumaya başladım bile...
 


 



Domestos da bizlere  evimizin vazgeçilmezlerinden  çamaşır suyu  ve tuvalet parfümü ve  Omo  ise  Active Fresh sıvı  göndermişler, kendilerine çook teşekkürler:)
 


Balparmak  haftalık olarak kullanılacak Apitera serisine ait  İçerisinde bal, propolis, zencefil, tarçın, karanfil, karabiber ve limon  içeren karışımını göndermişler.


Blogger dostu Bioder   ise oğlanların  çok sevdiği kokusuna bayıldığım şampuanından ve  yüz için tüy azaltıcı 2'si 1 arada  ürününden göndermişler.


Son zamanların favorisi Le Petit Marseillais de  besleyici seriden cilt bakım ürünlerini ve lavanta balllı olan vucut şampuanından göndermişler:) 


Etkinlikte tanıştığım Sır Deterjan (Seba Kimya) ise  evlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar kocamaaan bir paket göndermişler, içinde derz temizleyiciden, yağ sökücüye kadar herşeyi bulmak mümkün, harika bir paket, cömert firmamıza çok teşekkürler:)



Beğenerek kullandığım   Lav markasına  ait şirin mi şirin bir çay seti ile blogger etkinliğimize destek vermiş:)


Knorr  ise herzamanki cömertliği ile aramızdaydı:)


Elvan Gıda  yeni çıkan karamelli çikolataları ve çikolatalı kruvasanlarından göndermişler, özellikle karamelli şekerlemeleri acaip sevgim dışı çikolatalı için karamel dolgulu enfes bir şey...


Eeoselabs da sağlıklı uzamayan saçlar  için olan şampuanından göndermişler, çok berek ettiğim bir markaydı, e benim saçlarımda uzayamayan saçlardan olunca ilk fırsatta denenecek ürünler arasındaki yerini aldı bile...
 


 
Dermokil  ise Saç dökülmesine karşı şampuan ve cilt bakım ürünleri göndermişler bizlere.



 Cosmed akne kontrol jeli göndermiş herbirimize, çok merak edilen bir ürün, bakalım nasıl bir etki yaratacak meraktayım...


 

Lezzetine tam onay verdiğim Uneller ise bizi yanlız bırakmamış ve harika lezzetlerini göndermiş bizlere, özellikle yaban mersinli kurabiyeleri çok sevdim, geldiği gün fotoğraflarını bile çekip instagrama koyamadan çocuklar bitirmiş:)


Tuğba Kuruyemiş  enfes lokumlarından  göndermişler, en bi sevdiğim...


 Bebak  50 SPF içeren  yüksek korumalı nemlendirci güneş kremi ile bizlerleydi

 
Fonex Kozmetik Argan yağlı vucut yağı,  Ekozkozmetik de  oda spreyi göndermiş, kendilerine çok teşekkürler. 


 

Blogger dostu Fruitflowers ise kurabiyeleri ile bizlerleydi...



Sek dünyası bizlere  harika paketlerde yoğut yapmaya özel sütleri ve kaselerini göndermişler, kutuya bayıldım gerçekten ne kadar özenli ve özel hissettirdiler bize...


Pakmaya  ise yeni lezzetleri ile aramızdaydı ,  güllü, bal bademli, türk kahveli puding çeşitleri beni benden aldı adeta...


Özellikle Likid mat rujlarına bayıldığım  Cecile de bizlerleydi. Ruju hemen denedim, rengi turuncu alt tonlu bir nude, yaza çok yakışacak eminim:)


Blogger dostu bir bir firma olan Mediwell   törpü setiyle  ve meyvalı lipbalmlarıyla bizlerleydi.

 
 Scholl Türkiye  nin en çok sevilen ürünlerinden biri olan velvet smooth ayak törpüsü gerçekten harika, bende mavi olanı vardı ama bu pembe olan daha etkiliymiş, yaz mevsimi gelmeden ayak bakımımızı da yapıp mis gibi ayaklarla yaza merhaba diyebiliriz sanırım:)


Ufresh de  bize taptaze natural incir kurusundan göndemiş, kuru meyveleri tüketmeye özen gösteren biri olarak bu hediye beni gerçekten çook mutlu etti:)


Bizim evin favorisi Murat Bey peynirleri oldu, çocuklar bir günde bitirdi burgu peyniri inanabiliyor musunuz? zaten etkimlik günü masamızda Muratbey in birçok peynir çeşidi bulunuyordu ve hepsini tabiri caizse sildik süpürdük:) kendilerine çook teşekkürler
 


 

Akbrella şemsiye de  bizleri yalnız bırakmadı ve kırmızı şemsiyeleriyle bizlere eşlik ettiler:)



Bu güzel gün için başta sevgili Yasemin'e sonra değerli firmalarımıza  çoook ama çoook teşekkürler:)

Sevgiler

11 yorum:

  1. Hepsini gule gule kullan cok guzel seyler var ☺ benim blogumada beklerimm

    YanıtlaSil
  2. Hepsini gule gule kullan cok guzel seyler var ☺ benim blogumada beklerimm

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan şekercim, özellikle Cecile rujun rengine bayıldııım :)

    YanıtlaSil
  4. Şebnem'cim Yasemin yine harika bir gün geçirtti bize.En güzel kısmı da birlikte olup bol bol sohbet edebilmekti sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Şebnemcim çok güzel bir gün geçirdik değil mi :-)) o karamel dolgulu şekerlere ben de bayıldım gerçekten nefismiş :-) güle güle kullan hepsini canım ..

    YanıtlaSil
  6. lav bardakların çok çok benzeri bende de var ^^ hepsini güze güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  7. Yaaaa inanılmaz kıskandım! Ne kadar güzel! Peki bu etkinliklere bizler katılamıyor muyuz:(

    YanıtlaSil
  8. güzel günlerde kullan inşallah canım :)

    YanıtlaSil
  9. Sadece temiz cilt güzel olabilir! Dahası, sadece kiri değil, aynı zamanda ölü parçacıkları da temizlemeniz gerekir - bu, ovma veya ponza gibi özel araçlara yardımcı olacaktır. Cildi erken kırışıklıklardan korumak için düzenli olarak beslenmeli ve nemlendirilmelidir. Yüzünüzü ve vücudunuzu agresif güneşe maruz bırakmayın ve bu kaçınılmazsa koruyucu bir krem ​​kullanın. Düzenli olarak kozmetik maskeler yapın (İnternette her zaman yeni maskeler bulup youtube video indir kullanarak indiriyorum). Kışın soğuk hava ile temasından kaçının. Ve cildinizi bir havluyla ovmayın - sadece sıkın ve nemin ıslanmasına izin verin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...