2 Mayıs 2016 Pazartesi

Tarçınevents'in Ali Aras Bebeği Geliyor:)

Geçtiğimiz hafta Blog yaşamımın ilk yılında tanıştığım Sevgili Fatma'nın ikinci Bebeği Ali Aras ın  La Sagrada Hotel  de dbaby Shower partisine  katıldım:)


Baby Shower partileri beni hem heyecanlandırır, hemde fazlasıyla duygusallaştırır, bu kez de öyle oldu, Fatma çiçekler  gibi o kadar güzel  olmuş ki, tatlı kızıyla birlikte elbette:)
 

Organizasyonun tüm süslemelerini Naz Events    yapmış, herşey hakikaten çok güzel görünüyordu, lezzetli makaronlar, pastanın konulduğu masa, minik süslemeler, masalardaki hatıra kartları gerçekten hepsi çok hoştu...


Ali Aras ın pastasını ise Şımarık Tatlar yapmış, o kadar güzel ,şirin ve lezzetliydi ki, kesinlikle  yemelere doyamadık:)


Ayrıca La Sagrada Hotel in bizler için hazırladığı ikramlıklar enfesdi, gidip gidip aldım,  tatlılar, sandviçler, kurabiyeler hepsinin tadı damağımızda kaldı...
 
 
Masalara bırakılmış olan hatıra kartlarına Ali Aras için notlarımızı yazdık, hepimiz için çok güzel hislerle ayrıldığımız bir gün oldu gerçekten...
 
 
Tabiki günün en güzel taraflarından biri de sevdiğim arkadaşlarımı görmem oldu, Sevgili, İrem,
Filiz  ve  çok kısa bir zaman önce ikin kez  anne olan  Elif ile  oturup bol bol sohbet ettik, güldük, özlem giderdik, ayrıca yeni blogger arkadaşlarla da tanıştık, çok fazla hasta olmama rağmen gittiğim bu organizasyondan   yüzüm fazlasıyla güler halde ayrıldım:)

 
Ayrıca Fatma bizleri unutmamış ve İkiçift ayakkabıdan harika bir ayakkabı  onlineicecek.com ve Activia dan birer paket hazırlamış, kendilerine  çok teşekkür ediyorum.
 


Şimdi herşey hazır, Ali Aras'ın sağlıkla dünyaya gelmesini bekliyoruz, darısı tüm bebek bekleyen annelerin başına elbette:)
 
Fatma'ya birkez daha teşekkür ediyorum,  umuyorum ki Ali Aras'ı mutlulukla kucağına alacak:)
 
Sevgiler
 
#aliarasgeliyor #tarcinevents
 
 







5 yorum:

  1. Sebnemcim görüştüğümüze çok sevindim. Çok keyifli idi.

    YanıtlaSil
  2. Sağlıkla gelsin bebecik, mutlulukla büyüsün...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ve keyifli bir gün oldu Şebnemciğim :-))

    YanıtlaSil
  4. Sebnemcigim tatlışım iyiki geldin :)

    YanıtlaSil
  5. Şebnem'cim Ali Aras iyi ki geliyor canım.Annesine mutluluk ve güzellik katarken bizi de bir araya getiriyor böyle ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...