23 Aralık 2016 Cuma

Gold Magic Mask ı Denedim! Gerçekten Mucize mi?

Mutlu Günler



Bildiğiniz  gibi Uzakdoğu menşeili ürünler  özellikle bu yıl çok popüler,  açıkçası Uzakdoğu güzellik sektörü çok gelişmiş ve yeniliklerle dolu,   yeni olarak karşımıza çıkan her şey neredeyse oralardan tüm dünyaya yayılıyor, bb kremler  cc kremler dd ler, cushion fondötenler hep Uzakdoğu dan dünyaya yayılmış, hal böyle iken Kore ürünlerini denememek olur mu hiç olmaz:)



lindsay, gold magic mask, korean beauty


Öncelikle Lindsay markasının  sürdükten kısa bir süre sonra plastikleşen içeriğinde altın tozu ve 38 çeşit bitkisel yağ ve öz bulunan magic mask ı denedim, bakalım gerçekten söylendiği gibi mi?

Elbette bir de video çektim çekmez miyim:)













lindsay, gold magic mask, korean beauty




Ürün yukarıda gördüğünüz gibi iki farklı karışımdan oluşuyor, ilk önce  sıvı olanı kaba koyuyorsunuz, ardından diğer toz karışımını ekliyorsunuz ve iyice karıştırıyorsunuz.





lindsay, gold magic mask, korean beauty



lindsay, gold magic mask, korean beauty

İyice karıştırdıktan sonra hemen yüzünüze uygulayın hatta hiç vakit kaybetmeyin bence, zira öyle büyük bir hızla katılaşmaya başlıyor ki inanamazsınız....


lindsay, gold magic mask, korean beauty

 Ben burada bir hata yaptım, video çekerken  biraz oyalandım ve  sürmekte oldukça zorlandım, hiç bu kadar hızlı plastikleşeceğini tahmin edemedim, neyse yine de Allahtan çok çok geç kalmadım da yüzüme sürebildim..

Sürdüğüm andan itibaren yüzümde müthiş bir serinlik hissettiğimi söylemeliyim, sanki soğuk suları yüzüme yüzüme çarpıyormuşum gibi geldi, çok ferahlattı beni.

Maskeyi işlem sonunda cildimden soydum ve hakikaten bir parlama, yumuşaklık, elastikiyet hissettim ama fiyatını düşündükçe ve ne kadar zor ulaşılabilir olduğunu...

Videonun  tamamı ve diğer ayrıntı bilgiler için kanalıma uğramayı sakın unutmayıın:)

Öperim çok!
 



1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...