13 Aralık 2016 Salı

Sarı Saç Renkleri ve Kalcılığını Sağlamak

Mutlu günler:)

Sarı saç renklerini tanıtıp, sarı saçlar için bakım ipuçlarımı da yazının sonuna ekledim! Keyifli okumalar!
















Sarı saç renklerini tanıyalım
Aslında onlarca sarı saç rengi ve farklı ton var, hepsinin alımı da aynı! Ana sarı saç tonlarından sana en yakışana karar vermen için minik bir rehber hazırladım. 






Platin sarısı
Özellikle açık bir tene sahipsen, platin saç rengini deneyebilirsin. Saç rengini parlak rujlarla kombinleyerek, yüz hatlarının kaybolmasını da önleyeceksin. 





Altın sarısı
Altın sarısı saçlar, esmer tenlere çok yakışıyor! Yazın bronz tenini, altın sarısı saç rengi ile kombinleyebilirsin. 






Küllü sarı
Hem zengin ve sıcak bir saç rengi, hem de bir o kadar doğal bir görünüm için küllü sarı rengi ideal! Özellikle açık tenlerde sarı saç rengi kusursuz bir uyum yakalamanı sağlayacak. Saç rengi uzmanına koyu soru bir baz ve soğuk küllü sarı highlight’lar istediğini söyleyerek sen de bu rengi en cool şekilde elde edebilirsin.






Bal rengi
Bu koyu sarı tonu özellikle Ombre uygulamasıyla kullanıldığında, esmer teninde çarpıcı bir görünüm yakalamanı sağlayacak. Benim favorim kesinlikle bal rengi! 
Seçimini yaptıysan, gelelim en önemli kısma. Doğuştan ya da sonradan sarışın ol fark etmez. Sarı saçlarının parlaklığını koruması için saç bakımına özen göstermen gerek.


Sarı saç renginin bakımı
Gelelim kalıcı bir sarı saç rengi için ihtiyacın olan ipuçlarınaSarı saç boyasını uyguladıktan sonra kalıcılığını sağlamak için aşağıdaki dört maddeyi mutlaka saç bakım rutinine eklemelisin. 
1Saçlarını derinlemesine nemlendir. Eper saçların sarıysa, zaten saçlarının neme ihtiyacı vardır. Her şampuanlamadan sonra saçlarına saç bakım kremiyle bakım yapmayı dene. Haftalık olarak saçlarına saç bakım maskesi uygulamak da faydalı olacaktır. 
2. Saçlarını ısı ile şekillendirirken dikkatli ol. Sarı saçlar kırılmaya daha meyillidir. Bu nedenle saçlarını şekillendirmeye başlamadan önce bir saç bakım yağı ile saç tellerini korumaya almakta fayda var. 
3Saç bakım yağı kullan. Saçlarının uçlarından ortalarına doğru saç bakım yağı uygulamak, saç uçlarına nem desteği sağlayacaktır. 
4Saçlarını düzenli olarak kestir. Bu adımı es geçtiğine eminim, ama kırık saçlarını düzenli aldırarak, bu kırıkların saçlarını donuk ve yıpranmış göstermesini önleyebilir, başka kırılmaların da önüne geçebilirsin
Sevgiler:)

3 yorum:

  1. Yıllardır saçlarını sarı kullanan biri olarak sondaki bakım önerilerini yapmazsam perişan oluyorum zaten :)) Ama seviyorum da! Ayrıca sana da çok yakışıyor Şebo'm! Öperim!

    YanıtlaSil
  2. Hayat boyu bu rengi hiç kullanamayacağım ama sarışınları pek severim size de çok yakışıyor bence :)

    YanıtlaSil
  3. Cildimiz için bilgi verdiğim makalemi SaçÖnerileri sitem üzerinden okuyabilirsiniz. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...